yazıp yazmamakta kararsız kaldım...

Canım daha çok gençsin, emin ol karşına çok güzel insanlar çıkacak. Hem çok güzel arkadaşlıklar kuracaksın hem de duygusal anlamda dilediğin, gönlünden geçirdiğin gibi insanlarla karşılaşacaksın. Evet hayat her zaman çok güzel olmayabiliyor ama bu biraz da senin bakış açınla ilgili, eğer sen güzel bakarsan güzel görürsün, olumlu ol, insanlara pozitif davran inşallah en kısa zamanda o güzel şeyler gelir seni bulur

Ayy o kadar haklisin o kadar guzel yazmisin ki.. Demeye birşey kalmamış. Şuan sacmaladigimin farkına iyice vardım. Mesajın beni kendime getirdi, iyi ki açtım bu konuyu
Bir arkadaşım der hep "aslında akışına biraksan, acele etmesen kaderin sana o kişiyi çıkaracak" diye. Acele ediyorum ben ve daha önceki hatam,hayattaki tek pismanligim da bu yüzden olmuştu..
Tekrardan çok sağol ve mutluluklaarrr

arada gecer arada geri gelir.insan cevresinde soyle mutlu cift gorunce haliyle ozeniyor.seninde bildigin gibi dersler daha onemli aslinda.ama iste ahh biz kadinlar cok duygusaliz mantigi bir adim onde tutamiyoruz konu ask olunca.askin mantigini sollayip gecmemesini dilerim, cunku gozlemledigim mantik kalbi onaylamazsa yok anacim o isten hayir gelmiyor.umarim sana layik olabilecek kisi sana doya doya tadtirir aski

İnşallah bunu gerçekten cani gönülden istiyorum..
Tek sorun bu aceleciligim iste birazda su aralar basıma coreklenen karamsarlığım.
Aynen guzel bakan guzel görür Birde bana polyanna derler ama bu aralar isigimi kaybettim geri kazanamam gerek

Biliyor musun carsamba akşamı daha bu konuyu bir arkadasla konuştuk ayni şeyleri dejavu oldum birden
Biz kadinlarin fitratinda var bu ama napim insan orda burada mutlu çiftleri görünce bi imreniyor yani
İnşallah canım sende istediğin aşkı doya doya layik biriyle yasarsin

kiz ben o yillardan geceli 10 sene olduartik nasil asik ettiyse kendine hala asigim vallaiyi ki asik oldugum adamla evlenmisim, iyi ki onunla yasamisim.Allah bir omur nasip etsin bize ve herkese..

kiz ben o yillardan geceli 10 sene olduartik nasil asik ettiyse kendine hala asigim vallaiyi ki asik oldugum adamla evlenmisim, iyi ki onunla yasamisim.Allah bir omur nasip etsin bize ve herkese..
O zaman size kocaman bir maşallah Allah daha da mutlu etsin
İnşallah benim ve benim gibi isteyenlere de nasip eder Rabbim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…