Tahmın edıyorum :)Trakyaliym benmde yazligim var orda ama ikisinde de değil :) şimdi işim verip ifşa olmak istemem ama şarkoye yakın biyer .
Şarkoyu de erikliyi de gayet iyi biliyorum ve bana kalırsa erikliden al derim. Bı kere denizi muhteşem. Adalara yakın olması da avantaj. Ama sana biraz uzak kalacak işte.
Hangisi senin kolayına gelecekse onü yap ikisi de güzel yer. Ama ben olsam erikli .
Aslında ellerını cabuk tutsalardı arsa alacakalrdı bızde prefabrık koyacaktık ama benım onları beklemeye mecalım kalmadı , benımde olmasın mı bı havuzlu evım yahu :)Şarköy'e çok gittim . Eğlenceli evet ama denizi ıı ıhh .
Erikli'yi de çok duydum .
Ben kayınvalidem daha sonra Erikli'den alacaksa ; kesinlikle Şarköy'den alırdım o ayrı
Evet Marmara egeye de dökülüyor biraz.Tahmın edıyorum :)
Sızın denız nasıl pekı sızınkıde marmara sanırım dımı ? Erıklının denızı tartısılmaz cok guzel ama alırsak eger ıcını duzelce hemen doseyemeyebılırım ama sarkoy olursa ıstanbulda kı evım nasılsa orasıda oyle olur . Bıraz fazla detaylara takılıyorum ama
Aslında ellerını cabuk tutsalardı arsa alacakalrdı bızde prefabrık koyacaktık ama benım onları beklemeye mecalım kalmadı , benımde olmasın mı bı havuzlu evım yahu :)
Yoksa ben genede onların yakınında olmak ısterdım belkı sonradan pısman olurdum ama korkmazdım en azından dıye dusunuyorum .
Araba var , eşim bisiklette alırız erikliceye gidersiniz diyor bazen denize zaten hepte denize girermiyiz bilmiyorum havuzcuyuz biz daha cok ama cocugum da büyüdüğünde kumsalda oturamasın mı dıyorum .Ben iki yeri de iyi bilen biri olarak bir şeyler yazmak istedim. Mesafe olarak çok fark yok, Şarköy'e 3 saate gidersen, Erikli'ye 4 saatte gidersin. Ama ikisi birbirinden çok farklı özelliklere sahip. Bir karşılaştırma yapabiliriz.
- Deniz olarak bakarsak kesinlikle oyum Erikli. Şarköy'ün denizine giremiyorum bile.
- Gece hayatı Şarköy'ün daha canlı. Sadece kalabalık olması değil, kafeler, barlar, çay bahçeleri. Hatta hiçbir şey olmasa akşam parkları bile çok canlı. Kesinlikle canınız sıkılmaz. (Sadece gece gezmesine bile gidilebilir)
Hangi özellik sizin için daha cezbedici ona göre karar verebilirsiniz. Benim bir tarafım Şarköylü olmasına rağmen ben yazlık alsam Erikliyi tercih ederim. Şimdiden hayırlı olsun, güle güle oturun.
Yıllık ıznım 1 ay dıyebılırım . yıne bodrum antalya fılan gıderız ama yazlıgımız olursa hem butun yaz evde durmayız, ıstanbulda ha dıyınce gunu bırlık denıze gıtmek bıle mumkun degıl kı ben bıraksan cıkmam o kadar sevıyorum , oglumda 6 yasında buyuyor belkı daha duzgun arkadaslıkları olur daha serbest olur ne bılım kesın alacagız ama nereden alacagız orası cok belırsız .Kendim yazlık almam heralde. Hep aynı yere gitmek sıkar beni.
Ailemin var yazlığı gidin kalın diyorlar haftasonları ona bile gitmiyoruz.
Bi açıdanda bakınca güzel aslında,gidersiniz çocuğunuzla hava değişimi olur. Çocuk haftasonlarını iple çeker fln :)
Hiç gitmedik acıkcası ama orası nasıl peki ?Şarköy bana hep sessiz gelmiştir.. Eriklinin denizi ise enfes.. :)
3. Şık olarak Kumbağ'ı düşünmez misiniz?
Şarköy'e çok gittim . Eğlenceli evet ama denizi ıı ıhh .
Erikli'yi de çok duydum .
Ben kayınvalidem daha sonra Erikli'den alacaksa ; kesinlikle Şarköy'den alırdım o ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?