Deniz Marmara Deniz'i. Çok kalabalıktan sanırım çok da temiz değil. Bir de çok sıcak su bile, Erikli'nin suyu tertemiz ve biraz soğuk. Daha keyifli oluyor. Anneannemler Şarköy'e daha yakın bir ilçede oturuyorlar, ona rağmen biz denize girmek için Erikliyi tercih ediyoruz. Ama arabanız varmış, içiniz Şarköy'e ısındıysa Eriklice, Hoşköy ya da Mürefte tarafına gidersiniz deniz için, bir nevze daha temiz olduğunu düşünüyorum. Zaten biz Erikliye gittiğimizde de plaj yerine daha sakin yerleri tercih ediyoruz( Altınkum, Uzunkum gibi)Araba var , eşim bisiklette alırız erikliceye gidersiniz diyor bazen denize zaten hepte denize girermiyiz bilmiyorum havuzcuyuz biz daha cok ama cocugum da büyüdüğünde kumsalda oturamasın mı dıyorum .
Şarköye bu hafta sonu gidicez bakmaya , denizde ne var cok merak edıyorum 5-6 sene once gıtmıstık bız gırmıstık oyle pısmıydı neydı hıc takılmamısız kı aklımda hıc bısey yok . Çok mu kötü mesela denizi ?
Bi yanım araban var istersen erikliye git denize diyor , ama 40 bın tl fark verme diyor diğer yanım erikli ömürlük olur buna eminim
Yenicfitliğin denizine girilmiyo diyolar yosun camur fılan varmıs ? Oyle mı pekiTekirdağ' da yazlığım var.
Şarköy çok uzak.
Yeniçiftlik tarafındayım ben.
İstanbul' da oturuyorum.
Ortalama 1 saat 45 dakika sürüyor.
Şarköyde doğal gaz olduğunu sanmıyorum, bizim bölgeye bu sene içinde geliyor.
Dubleks evler 80 lira ortalama bulunduğum yerde.
Bence burayı değerlendir Cute
80 mi?Tekirdağ' da yazlığım var.
Şarköy çok uzak.
Yeniçiftlik tarafındayım ben.
İstanbul' da oturuyorum.
Ortalama 1 saat 45 dakika sürüyor.
Şarköyde doğal gaz olduğunu sanmıyorum, bizim bölgeye bu sene içinde geliyor.
Dubleks evler 80 lira ortalama bulunduğum yerde.
Bence burayı değerlendir Cute
Aaa hadi ya, çok enteresan.Yenicfitliğin denizine girilmiyo diyolar yosun camur fılan varmıs ? Oyle mı peki
bize silivriyede bakın dediler ama gitmedik görmedik henüz. Evlerin fiyatları baya uygun ama ben havuzlu düşünüyorum belki vardır oralardadaa buarada sarkoyde dogalgaz varmıs evlere petekte hatta cekılmıs ılanlarla oyle yazıyordu
Bende duymuştum sanki doğalgaz gideceğini Şarköy'e ama emin değilim tam.Yenicfitliğin denizine girilmiyo diyolar yosun camur fılan varmıs ? Oyle mı peki
bize silivriyede bakın dediler ama gitmedik görmedik henüz. Evlerin fiyatları baya uygun ama ben havuzlu düşünüyorum belki vardır oralardadaa buarada sarkoyde dogalgaz varmıs evlere petekte hatta cekılmıs ılanlarla oyle yazıyordu
Hiç gitmedik acıkcası ama orası nasıl peki ?
Hehe, bırak orayı gel yanıma.80 mi?
Allahım neden bu adaletsizlik???
Araba var , eşim bisiklette alırız erikliceye gidersiniz diyor bazen denize zaten hepte denize girermiyiz bilmiyorum havuzcuyuz biz daha cok ama cocugum da büyüdüğünde kumsalda oturamasın mı dıyorum .
Şarköye bu hafta sonu gidicez bakmaya , denizde ne var cok merak edıyorum 5-6 sene once gıtmıstık bız gırmıstık oyle pısmıydı neydı hıc takılmamısız kı aklımda hıc bısey yok . Çok mu kötü mesela denizi ?
Bi yanım araban var istersen erikliye git denize diyor , ama 40 bın tl fark verme diyor diğer yanım erikli ömürlük olur buna eminim
Ben yıne normal tatılımı yaparım dıye dusunuyorum canım ama mesela bu sene suana kadar 2 kere antalyaya gıttık , cunku ıstanbulda ha deyınce gıdemıyoruz gıdemıyoruz yanı gunu bırlık fılan 2 kere otel tatılı demek bu cıddı para ama yazlıgımız olsa ne bılım 1 kere yeter dıye dusunuyorum acıkcası benımde yaz kulturum fazla cok severım denız kum gunes omru bıllah yasarım gıbı gelıyor . Nefsımı koreltırım dıye dusunuyorum . Mısafıre gelınce pek gelen olacagını sanmıyorum ama esyaların rutubetle konusu benı dusunduruyor fakat ben genede toplama esyalarla bı yerde oturmak ıstemıyorum yatak odası egenın odası ve salonumuz evımızdekı gıbı olmalı dıyorum umarım zıyan etmeyız esyaları.Yazlık fikri ilk zamanlar çok hoş geliyor
Bahsettiğin yerlere yakın bir ilçede, yazlıkların revaçta olduğu zamanlarda bundan 30 sene evvel falan almış rahmetli annem, çocukken iyiydi de sonra işkence haline geldi, yazlık
Uğraşmak istiyor ; bakımı, site masrafları, faturaları, vergileri, yazlık görünce üşüşen misafirler say say bitmez. Son on yıldır üç ya da dört kez gitmişimdir, bir kardeşim 150mt mesafede orada oturuyor ama o bile ilgilenemiyor yeri geldiği zaman. Yazlık yerler rutubet oluyor, sürekli bakmak gerekiyor, site içi bir süre sonra boğuyor insanı çünkü patırtıdan dinlenmek mümkün olmuyor, hep aynı yere gitmek sıkıcı oluyor bir iki sene sonra. Eskiden yazlık komşuları olurdu ama sonra o da olmuyor, çünkü her sene gelmekten sıkılanlar evlerini kiraya veriyor, her yaz başka tipler görüyorsun ve tabi hepsinin yazlık kültürü olmuyor, tatsız şeyler yaşanabiliyor. Yazlık konusuna birazda buralardan bakmak lazım, sonuçta vereceğiniz küçük bir para değil.
Gelen kutu ablam bız hafta sonları ıcın ıstıyoruz yoksa ben sence tatıl yapmadan durcak gıbı mıyımHer yaz ayrı bir yerde sezonluk yazlık kiralasanız?
Gelen kutu ablam bız hafta sonları ıcın ıstıyoruz yoksa ben sence tatıl yapmadan durcak gıbı mıyımAnnem gobek bagımı kumsala atmıs olsa gerek
Yazlığım yok ama her yaz cocukluğundan ittibaren şarköye giderim 3 gün sonra yine gidicem. Murefte de falan daha uygun fiyatlar merkeze göre. Ben hep merkezde oldum. Eski binalardan alacak olursanız70 bine var daire. Yenilerden 150 ye çok iyi2+1 bulabilirsiniz. Hatta şu an bildiğim var 3 bloklu site 2+1 birde 1+1 fiyatı 130 bin miş ama bence pazarlıkla düşer.Selamlar.
Uzun uzadıya yazmak istemiyorum ama yazlık alma niyetine girdik.
Trakya bölgesinden .
Ben oğlumla ikimiz eşim olmadanda gideceğimizden korkmadan kalabilmek için site içerisinde havuzlu güvenlikli bir yer istiyorum , elbette müstakil olsa bahcesi bağı olsa güzel ama korkarım orada kalmaya diye düşünüyorum.
Bu durumda elimizde iki bölge var
Biri şarköy 110 bin , diğeri erikli 150 bin . Erikli saroz olduğundan tartışmasız denizi daha güzel ve ömürlük olacaktır. Şarköyü ise elimizi kolumuzu sallayarak ödeyip ev gibi döşeyebileceğimiz bir yer . Kısacası erikli biraz zorlar ama ama işte.
Ben her cuma akşamı gidip, pazar akşamı geri dönmek istiyorum bu durumda şarköy malum istanbula daha yakın , kafam oldukca karışık.
Şarköyün akşamları daha eglenceli, erikli daha sakin diyebilirim , insan kalabalıgı acısından söylemiyorum eğlence mekanları cafeler filan olarak söylüyorum . İnsan kalabalığı aynıdır diyebilirim.
Ama erikli olursada ömürlük olacağından şüphem yok ayrıca daha sonra ailemde (kayınvalıdemler) almak istiyor daha yakın oluruz onlar erikli civarı düşünüyor ben şarköyde tek başımada kalmak istemiyorum acıkcası.
Mutlaka bilen vardır siz olsanız nereden alırdınız ?
Yok ben doğuramıcam da inan çok mutlu oldum senin adına.Hehe, bırak orayı gel yanıma.
120' ye tripleksler var burada.
Torun torba yaşarız
Heheh, çok teşekkür ederim canım.Yok ben doğuramıcam da inan çok mutlu oldum senin adına.
Ne güzel fiyatlar,ne güzel evler...
Sağlıkla,huzurla otur inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?