Yazlıkta akrabalar özel seslerimizi duymuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır tabi mi ne muhatap olucaksin tam bir densizmiş çok ayıp ona mı kaldı uyarmak herkes içinde bu arada eşinize de helal olsun valla nazar değmesin sahip çıkmış size maşallah hiç muhatap olmayın boyle bir olayfa yuva yıkılmaz demek ki bu son damla olmuş o kişi için sizlik bir durum yok

Ya zaten boşanacak da olsa cinsel hayatlarını normal bir adam anlatmaz.
Konu sahibinin eşi de tuhaf, herkesin içinde karım beni mutlu ediyor demeler falan.
Bütün büyükler de ordaymış, hiç biri mi destur demedi merak ettim

İyiki öyle bir ortamda bulunmadım. Hemen ne yani sen mutlu edemiyor musun derdim

Zaten aile ne kadar modern ve rahat olursa olsun ailenin yanında cinsel hayat bu kadar açık konuşulmaz. Cinsel açlık ve görgüden uzaklığın birleşmesi gibi bir konu.

Sizlik bir durum yok. Bir dahakine daha sessiz olursunuz olur biter. Kadının yuvasını dağıttığınız falan yok zaten yıkılıyormuş. Kendisi de tam bir terbiyesiz, kıskanmış ve büyüklerin arasında yermek istemiş. Muhatap almayın, cevap bile yazmayın. Eşinizin kuzeni ile kötü olmayın. Onun da bir suçu yok. Eşiyle özelini anlatması hoş değil ama ne yapacağını şaşırmış belli ki eşiniz kızınca haklı olarak mahçup olmuş. Büyütülecek bir konu değil. Siz kendi ilişkinize bakın.

Konu bana gerçek gibi gelmedi, gereksiz çok fazla detay var,
Fazla abartmışsınız, teyze ve enişte kızın dedigini belki de duymamıştı ama sayenizde duymayan kalmamış

Kayınvalide bir
Firdevs Yöreoğlu ise demek

Kuzenle kötü değiliz dediğim gibi o akşam dertleştik eşimle va konuştular uzunca, sonra beraber döndük zaten. Şu an aile içinde de bir sorun yok. Sadece kuzenle gelinimizin arası sıkıntılı dediğim gibi ama zaten kötülermiş. Şu an tüm aile biliyor boşanacaklarını. Yine enişte deneyin vs dedi kuzenimize ama istemiyor. Kız ailesinin evinde bekliyormuş, arayıp sorma yok konuşma yok.

Kuzen kozın koluna sıkana kadar kimse müdahil olmadı sonra enişte araya girdi sakin ol oğlum falan dedi. Bence onlar da napıcakalronı bilemediler

Teşekkür ederim burada bazı hanımlar eşime kızdı ama ben de mutlu oldum açıkçası arkamda olmasına.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…