• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yazlıkta oy kullanmak için

Sanirim oy kullanilmiyor oyle ikamet ettiginiz yerde kullanmaniz gerekiyo secim kurulu aciklamisti

içinizde yazlık ta oy kullanmak içn gerekli işlemleri yapan var mı. varsa bana yardımcı olabilir mi?

kullaniliyor tabi..tv de soyledi..muhatariniza gidip adres bildirin bu hafta ici.

bende arkadasa katılıyorum.. kullanılamıyor dıye bılıyorum. ıkamet ettıgınız yere gidin

Cumhurbaşkanlığı seçiminde oyunu ikinci evinde (yazlık) kullanmak isteyen vatandaşlar yarın mesai saati bitimine kadar ikamet adreslerini değiştirmesi gerekiyor.

Gerekli evraklarla birlikte Nüfus Müdürlüklerine başvuran vatandaşlar oylarını yazlıklarında kullanabilecek.

Cumhurbaşkanlığı seçiminde seçmen listelerinin askıya çıktığı 2 Temmuz’dan sonra ise vatandaşlar seçim kurullarına başvuru yapılabilecek. Gerekli evrakları teslim ettikten sonra yapılan başvurular kabul edilirse vatandaş oyunu yazlığında kullanabilecek.

(CİHAN)​

çok saçma. sabahtan beri araştırıyorum. oy kullanacağım yere gidip kendim başvurmam lazımmış. ben nasıl gideyim şimdi oraya. insanlar oy kullanamasın diye ellerinden geleni yapıyorlar sanki. hiç bir görevlinin bir şey bildiği yok. kendi ülkemde oy kullanamayacağım. sanki yerel seçim. sabahtan beri içim şişti. e devlet şifresi bile aldım, işe yaramadı. sinir oldum.

Back
X