Yazlıktan gelmeyen annesi yüzünden aileleri tanıştıramıyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eski konuyu da linkle bence konu sahibesi, zaten kadın ık mık ediyordu biraz🙄yaşlarınız genc, 20 falan sandım şu durumda kadın ne seni ne de aileni ciddiye almıyor maalesef. Kadın ne zaman gelirsem gelirim, dursunlar işte onlar kim ki kafasında resmen😶
En başından beri böyle düşünüyorsunuz farkındayım. Ama kendi sıkıntıları var bunun farkındayım babasıyla annesi arasında gerçekten bir sıkıntı olmasa ve bu şekilde davransalardı ben de sanırım olumsuz düşünürdüm.

En başından beri böyle düşünüyorsunuz farkındayım. Ama kendi sıkıntıları var bunun farkındayım babasıyla annesi arasında gerçekten bir sıkıntı olmasa ve bu şekilde davransalardı ben de sanırım olumsuz düşünürdüm.
Bence bırakın kendi sıkntıları varken sıkıştırmak manasız … erkek arkadaşınız halletsin

Merhaba size bir sorum olucak sevgilimin ailesiyle tanıştım ilk başlarda soğuk olsalar bile şuan gayet ılımlılar bana karşı beni sürekli yazlığa çağırıyorlar hasta oldum hatta bi kere yazlıktaykrn bana eliyle çorba bile yaptı iyi davrandı . Fakat Ağustosta nişan düşünüyorduk fakat annesi annanesiyle yazlıkta olduğu için sürekli ailelerin tanışması erteleniyor. Annesi babasıyla arası bozukmuş bu sebeple yaşadığı şehire geri dönmek istemiyor şuan Eylül ün sonuna doğru gelirim diyor. Benim ailemde sürekli sonuç olarak çocuğunun geleceği nişanı neden gelmiyor sürekli erteleniyor ciddiyetsizlik olarak değerlendiriyor. Annesini arayıp gel dediğinde annesi sürekli acelesi yok babanla aram bozuk zaten diğer ay yaparız falan diyor . Arkadaşlar bu durumda ne yapmalıyım lütfen ben yardım edin ben çok arada kaldım
Bir ay sonra gelecekmiş zaten.Kiz tarafı ağırdan satar kendini.Birak onlar su gün gelelim desinler.

Kadının eşiyle arası bozukken nasıl tanışsın? Kötü intiba bırakmak istemiyordur. Aileniz çok anlayışsız, kadın sanki dünyayı kurtarmayı reddediyor 😄 1.5 ay daha bekleyin ne olacak?

Keyfi olarak yazliktan gelmemek degil de aileleri içinde huzur olmadigi icin su an ailenizin karsisina beraber cikmaya hazir hissedemiyorlar belli ki. Bu konuda yapabileceginiz bir sey yok malesef.

Merhaba size bir sorum olucak sevgilimin ailesiyle tanıştım ilk başlarda soğuk olsalar bile şuan gayet ılımlılar bana karşı beni sürekli yazlığa çağırıyorlar hasta oldum hatta bi kere yazlıktaykrn bana eliyle çorba bile yaptı iyi davrandı . Fakat Ağustosta nişan düşünüyorduk fakat annesi annanesiyle yazlıkta olduğu için sürekli ailelerin tanışması erteleniyor. Annesi babasıyla arası bozukmuş bu sebeple yaşadığı şehire geri dönmek istemiyor şuan Eylül ün sonuna doğru gelirim diyor. Benim ailemde sürekli sonuç olarak çocuğunun geleceği nişanı neden gelmiyor sürekli erteleniyor ciddiyetsizlik olarak değerlendiriyor. Annesini arayıp gel dediğinde annesi sürekli acelesi yok babanla aram bozuk zaten diğer ay yaparız falan diyor . Arkadaşlar bu durumda ne yapmalıyım lütfen ben yardım edin ben çok arada kaldım
Başlığı okuyunca dön arkanı git yazmaya geldim ama ailevi sorunları varken buna baskı yaparsanız anlayışsız olan siz olursunuz.

zaten Ağustos'un bitmesine ne kaldı ki şu an, bu ay müsait olmayabilirler, normal bence. Anneniz annesini arasın müsaitseniz sonbaharda ekim ayında yapalım, siz de dönmüş olursunuz yazlıktan desin. Bu sıcakta nişan falan olmaz zaten

Ne zaman müsait olurlarsa o zaman olur. Zorlamayın bence. Siz bu eğitim meselesini kompleks haline getirdiğiniz için her yaptıklarından rahatsız oluyorsunuz gibi. Eğer böyle devam ederseniz mutlu olamazsınız. Çok fazla beklenti içine girmişsiniz. Zorladıkça da her şey ters teper.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X