Yazmadan Elbise

Sersoy

www.ebruhane.blogcu.com
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2007
2.998
2
316
46
İstanbul
Malum havalar iyice ısınınca örguler rafa kalktı, bende kendimi dikişe verdim.. yazma elbiseler şimdilerde çok moda...gerçi ben 4-5 yıl önce başlatmıştım bu akımı :kedi: o zamanlar dikiş makinamda yoktu elde yapıyordum.. dolaştığımda hanımların beni çevirip nerden aldın diye sormaları çok hoştu doğrusu kaydirigubbakcemile3
bakalım yeni tasarımım aynı ilgiyi görecekmi sırnaşık şey

Etek ucu

Son düzenleme:
vaaaooovvvvv sersoyum bu muhteşem bir şey yaaa....
bende sersoy nerelerde diyordum, demekki dikişlerle meşgulmüşsün. ama gerçekten bayıldım.....
ohh hafif hafif ne güzel giyilir... bende evde çoğunlukta elbise giyiyorum..
ama bu çok hafif bişidir kesin...dikişinde çok muntazam...ellerine emeğine sağlık canım....

çok teşekkur ederim canımcım.. evet dikişlere verdim kendimi bu seferde kaydirigubbakcemile3

gerçektende kullanması gayet rahat bir elbise oldu. beğendiğine sevindim opuyorumnanaktan

çok güzel gerçekten ellerine sağlık çok muntazam dikmişsin renklerde harika güle güle giy

süper olmuş kolaymı bunu yapması tarif edebilirmisin acaba bende heveslendim şimdi

Keske komsu yada akraba olsaydik,tüm püf noktalarini ögrenirdim:kedi:
Sahane olmus

süper olmuş kolaymı bunu yapması tarif edebilirmisin acaba bende heveslendim şimdi

teşekkurler canım
dikiş biliyorsan tabiki kolay
ben kalıp olarak başka bir elbisemi kullandım, ilk olarak yazmaları kestim daha sonra keten kumaştan yaptığım bölumleri birleştirdim, suslemeleri zevkine kalmış artık yerimseniben

Vay vicdansız, vay hain kadın vaaay. Demek pusuya yattın, yattığın yerdende bunları diktin hee:umursamaz:

Bir tane bana yapıp yollsana noluuur. Bayıldım çünkü, harika olmuş.:gitme:

Aşamalarını niye fotoğraflamadın ki, nasıl dikcez biz şimdi (sanki dike dike uzman oldum daa:roflol:)

ellerine,emeğine sağlık canım çok güzel olmuş

Vay vicdansız, vay hain kadın vaaay. Demek pusuya yattın, yattığın yerdende bunları diktin hee:umursamaz:

Bir tane bana yapıp yollsana noluuur. Bayıldım çünkü, harika olmuş.:gitme:

kim kim benmiyim onlar mafoldumben aşkolsun kuzum yaaaa

neyse insaniyetlik bende kalsın, bedenini söyle dikmeyen namerttir nan kaydirigubbakcemile3

konuyu görünce dedimki kesin sersoydur bu konunun sahibi yapsa yapsa o yapar bildim ...sersoy seni tanımak çok güzel..çok şık olmuş hazır satılanlardan çok farklı ve daha güzel..a.s.

Aşamalarını niye fotoğraflamadın ki, nasıl dikcez biz şimdi (sanki dike dike uzman oldum daa:roflol:)

sen önce kottan haber ver... noldu kurtarabildin mi bari.. ama nerdeee kesin bir kenarda atılı duruyodur yada çöpe göndermişsindir kaydirigubbakcemile3
kuzum dikiş biliyorsan çok basit yapması yaw incele anlarsın kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…