Yazmadan Elbise

konuyu görünce dedimki kesin sersoydur bu konunun sahibi yapsa yapsa o yapar bildim ...sersoy seni tanımak çok güzel..çok şık olmuş hazır satılanlardan çok farklı ve daha güzel..a.s.

kaydirigubbakcemile3 yelizcim tatil bitti kabus geri döndu :jeyyar:
çok teşekkur ederim guzel sözlerin için.. opuyorumnanaktan

sersoy muhteşem bir işe daha imza atmışsın canım yaaa
ellerine sağlık muhteşeemmmm

kim kim benmiyim onlar mafoldumben aşkolsun kuzum yaaaa

neyse insaniyetlik bende kalsın, bedenini söyle dikmeyen namerttir nan kaydirigubbakcemile3

Allaaaaaah, azcık acitasyon işe yaradı 40 bedenim bazen 38 oluyorum. Hayde bekliyorum

Haydi Sersoy haydi Sersoy haydiiii, tam zamanı tam zamanı şimdiiiii:teytey::hooray:

Sen unutmadınmı o kotu bee:kedi:, eee şeeey ben onu deee popo hizasında kesip şort yapıcam bugün yarın. tatile gitcemde pazar günü. Bari öyle değerlendiriyim dimi:ecrin_bebek:

oooooooff şahane olmuş valla örgüye dantele elim çok yatkın ama şu dikiş işine oldum olası kafam sarmadı valla bravo tebrik ederim keşke bende yapabilsem tiril tiril çok güzel olmuş...Ellerine sağlık güle güle giy arkadaşım Allah içine sindirsin sevgiler:icecream::lepi:

delikafadulden ver gazı veeeeeerrrr
kuzum hemen hemen aynı bedenmişiz ya buda sana olur kaydirigubbakcemile3

yok kuzum ben kolay kolay unutmam lmaz: dikkat et doğru yerden kes bari ziyan olmasın :roflol: sana iyi tatiller şimdiden, bol bol eğlen dinlen emi opuyorumnanaktan

ufaktan ufaktan başlasan becerebilirsin belki, çok basit aslında.. bir o kadarda zevkli
çok teşekkur ederim canım opuyorumnanaktan

sersoy yine göstermişsin kendini.Diyodum bu ortalıklarda yok yakında çıkar kokusu ahanda çıktı işte kaydirigubbakcemile3

Selmamm harikaaa bu elbiseeeeedelikafadulden artık diyecek birşey bulamıyorum sana :lepi::hooray:Bende isterimm banane zeyneple banada yap :kedi::roflol:

Selmamm harikaaa bu elbiseeeeedelikafadulden artık diyecek birşey bulamıyorum sana :lepi::hooray:Bende isterimm banane zeyneple banada yap :kedi::roflol:

nan ballı çöreğim zeynebi karıştırma şimdi.. bunu görse kesin atlar gelir beni parçalar kaydirigubbakcemile3
ben sana bunun hamileliğini yapacam balum, pufur pufur giyersin :CüvCüv:

ben artık sana sölücek söz bulamıyorum allah seni bildiği gibi yapsınn emii kötükedihüso çk tösün çookkkkk harika olmuş harikaaaa opuyorumnanaktan güle güle kullan canımbenimn

nan ballı çöreğim zeynebi karıştırma şimdi.. bunu görse kesin atlar gelir beni parçalar kaydirigubbakcemile3
ben sana bunun hamileliğini yapacam balum, pufur pufur giyersin :CüvCüv:

delikafaduldenHarikaa olurr üfül üfüllldelikafadulden

ben artık sana sölücek söz bulamıyorum allah seni bildiği gibi yapsınn emii kötükedihüso çk tösün çookkkkk harika olmuş harikaaaa opuyorumnanaktan güle güle kullan canımbenimn

yaşasın kötuluk :jeyyar:

çok teşekkur ederim canım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…