Yazmadan Elbise

ay ben yeni görüyorum bunu çoook güzel olmuş sensoyyy :asigim: :asigim:

ellerine kollarına sağlık bebeğimm

ya maşaallah çok hamaratsın ben hiç yapamam böyle şeyler beceriksiz miyim neyim :kedi:

çok şık olmuş ellerine emeğine sağlık becerikli kadınsın maşallah

çok güzel ve hafif insan üstünden yazın hiç çıkarmaz istemez bunu hele bu sıcaklarda hem şık hem serinletici :)

Çok güzel olmuş güzel günlerde kullanın inş. nasıl yaptın bilgi verirmisin birde o nakışları sonradan kendin ekledin sanırım elbisenin desensiz desenli bölümleri ayrı yazma modellerinden mi? ne çok soru sordummm yaa.Bende meraklıyomdır böyle şeylere de o yüzden eşarptan bende tunik yaptım daha bitmedi yakında bende gösteririm.O yüzden bunu da yapma girişiminde bulunabilirim :kedi:

ya maşaallah çok hamaratsın ben hiç yapamam böyle şeyler beceriksiz miyim neyim :kedi:

opuyorumnanaktan

çok şık olmuş ellerine emeğine sağlık becerikli kadınsın maşallah

opuyorumnanaktan

çok güzel ve hafif insan üstünden yazın hiç çıkarmaz istemez bunu hele bu sıcaklarda hem şık hem serinletici :)

opuyorumnanaktan

çok güzel olmuş canım yaaaaaaaaaa

opuyorumnanaktan

çok teşekkur ederim kızlar

teşekkur ederim canım
yapılışı çok basit asılda dikiş bilgin varsa hemen çözerisin, ben kalıp olarak başka bir elbisemi kullandım, tavsiye ederim kolaylık sağlıyor. nakışları muline iple işledim aralara pul ve boncuk serpiştirdim. yani desensiz desenli bölumler yazma modeli değil tamamen uyduruk kaydirigubbakcemile3
kolay gelsin şimdiden, tuniğide yakında göruruz inş opuyorumnanaktan

seninki kadar guzel olmadı ama evdeki malzemelerle bu kadar oldu kaydirigubbakcemile3

gayette güzel olmuş ellerine sağlık opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
önemli olan evdekilerle birşeyler yapabilmek zaten dışardan aldımmı anlamı kalmaz ki
çok şık olmuş tatlım..

sersoy gercekten harika olmuş güle güle giy canım opuyorumnanaktan

başka modellerin varmı,görmeyi çok isterim

pantolun üstü tünik tarzı, gibi,bir kaç tane gördüm ama model alamadım bende çok istiyorum dikmeyi.

Süper ya bayıldım, gaza geldim, hiç anlamamama rağmen evde dikiş makinesi olsa direk yumulurdum

teşekkurler canım, bir tane tuniğim var ekliyorum hemen yerimseniben

:1shok: :1shok: :1shok: ben bunun el dikimi olduguna inanmazdim gerceten , cok kusursuz olmus buyrunnnnnnnnn bayildim, hala ayilamiyom :bbo: super bir tasarim basarilarinizin devamini dilerim buyrunnnnnnnnn darisi benim gibi daylaklarin basina delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…