- 11 Haziran 2007
- 3.006
- 29
- 318
- 43
Malum havalar iyice ısınınca örguler rafa kalktı, bende kendimi dikişe verdim.. yazma elbiseler şimdilerde çok moda...gerçi ben 4-5 yıl önce başlatmıştım bu akımı :kedi: o zamanlar dikiş makinamda yoktu elde yapıyordum.. dolaştığımda hanımların beni çevirip nerden aldın diye sormaları çok hoştu doğrusu kaydirigubbakcemile3
bakalım yeni tasarımım aynı ilgiyi görecekmi sırnaşık şey
Etek ucu
3 -4 tane cıkar canım.
bak sen başla zaten alıycaksın ne demek ıstedıgımı..
kalın gelıyor yazma ve ınceltme geregı duyuyosun..
bitirince ekle bakem ..
ya maşaallah çok hamaratsınben hiç yapamam böyle şeyler beceriksiz miyim neyim :kedi:
çok şık olmuş ellerine emeğine sağlık becerikli kadınsın maşallah
çok güzel ve hafif insan üstünden yazın hiç çıkarmaz istemez bunu hele bu sıcaklarda hem şık hem serinletici :)
çok güzel olmuş canım yaaaaaaaaaa
Çok güzel olmuş güzel günlerde kullanın inş. nasıl yaptın bilgi verirmisin birde o nakışları sonradan kendin ekledin sanırım elbisenin desensiz desenli bölümleri ayrı yazma modellerinden mi? ne çok soru sordummm yaa.Bende meraklıyomdır böyle şeylere de o yüzden eşarptan bende tunik yaptım daha bitmedi yakında bende gösteririm.O yüzden bunu da yapma girişiminde bulunabilirim :kedi:
seninki kadar guzel olmadı ama evdeki malzemelerle bu kadar oldu kaydirigubbakcemile3
gayette güzel olmuş ellerine sağlık opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
önemli olan evdekilerle birşeyler yapabilmek zaten dışardan aldımmı anlamı kalmaz ki
çok şık olmuş tatlım..
sersoy gercekten harika olmuş güle güle giy canım opuyorumnanaktan
başka modellerin varmı,görmeyi çok isterim
pantolun üstü tünik tarzı, gibi,bir kaç tane gördüm ama model alamadım bende çok istiyorum dikmeyi.
Süper ya bayıldım, gaza geldim, hiç anlamamama rağmen evde dikiş makinesi olsa direk yumulurdum
harika olmuş alkisalkisalkis
yine yaptın yapacağını
mükemmel bişe olmuş bu ya bende yapmak istiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?