Yazmalı mıyım?

Kendini kandirma. Kayip mayip hikaye. Adam telefonu açmiyorsa, mesajlara bakmiyorsa, halen üst üste mesaj yollamak, aramak nedir?

Kendine deger ver, tek bir mesaj bile "basin sagolsun" yeterlidir. Adam seni istemiyor. Bu senin kötü oldugun anlamina gelmiyor. Kendine deger verirsen, sana deger veren biriler ile zaman geçirmekten daha çok keyif alirsin.

Bir arkadaşım vardı. Dedesini kaybetti. Ben arayıp,sordum söylemesi ayıptır evine bir şeylerde yolladım ama gidemedim. Hamileydim ve korona vardı. Kendisi aramamı falan hiç sayarak bana saçma sapan saydırdı. Gelmeliydin bilmem ne diye. Onun kadar üzülmemi falan beklemiş. O an telefonu kapattım ve numarasını sildim. Asla bir daha ne ararım ne giderim. Hayatta sadece kendilerinin sorunları var sanıyorlar. Piremsess sendromundan bıktım

Elalemin stres topu siz misiniz??? Öyleyseniz gidin kapisina,kovarda da yalvarin,ayaklarına kapanın. Belki merhamet eder.
Böyle sert yorumlara ihtiyacım varmış gerçekten ancak anlıyorum neyin ne olduğunu

Çook haklısınız, yaptıklarımız da hep az geliyor nedense. Teşekkür ederim yorumunuz içinn

Siz çok iyi niyetli birisiniz bence. Ama kimse ama kimse kendinizden ödün vermenizi gerektirecek iyi niyetini hak etmez. Israrla onu kazanma çabanız sizi onun gözünde daha kıymetli biri haline getirmeyecek emin olun. Haklı olduğunu düşünecek, bundan emin olacak. Belki de abartılı agresyonunu sürdürerek daha da üzecek sizi. Yazmayın. Çıkarın hayatınızdan. Kimseyi hayatımızın sonuna kadar yanımızda taşımak zorunda değiliz sonuçta.

Tripli biriymiş gerçekten böyle insanlarla anlasilmaz

Şu sözü okudugumdan beri bazı kisilere tavrim çok değişti.

Ölüm var diye herkesi alltan alip tahammül edemem bana da ölum var .

Bitirmis arkadasligi boşver neden kovacagini bile bile gidiyorsun.

Bu davranıslarından sonra kendimi yazacak kadar düsürmezdim. Ki bende alttan alan biri degilimdir. Ama asla yapımda sinir yoktur. Elimden geldigince sakin olurum, bu tip vakalar karşısında yine incelik gösteririm.

Sizinkisi rezalet, önünüze bakın.

Çok haklısınız teşekkür ederim

Şu sözü okudugumdan beri bazı kisilere tavrim çok değişti.

Ölüm var diye herkesi alltan alip tahammül edemem bana da ölum var .

Bitirmis arkadasligi boşver neden kovacagini bile bile gidiyorsun.
Haklısınız teşekkür ederim söz de çok güzelmiş gerçekten

Teşekkür ediyorum sert ama uyandırıcı yorumlar okuyorum burada kendime geliyorum

şimdi sevgili dostum tek tek analiz ederek gidelim.

insan ara sıra ters düşebilir ama devamlı senin alttan alıp ilk adımı atmanı gerektirecek seviyede ve sıklıkta oluyorsa zaten toksik bir ilişkidir bu, arkadaşlık vs dahil buna. bu zaten balık baştan kokar hesabı.
Yine ters düşüp kavga ettiğimiz bi zamanda bi kayıp yaşadı. Aradım defalarca açmadı, en sonunda mesaj attım çok üzgün olduğumu yanında olduğumu filan söyledim
sen de belli ki benim gibi bayağı merhametli bir insansın çünkü defalarca arayıp açılmayınca mesaj atmak vs herkesin yapacağı bişey değil. yaptığında bir sorun yok.
bir de telefondan bu işi hallettiğim için kızdı ama pandemi nedeniyle sokağa çıkma yasağı vardı istesem de gidemezdim yanına. Kabul etmedi tabii bunu, arkadaşlığımızı bitirdi asla gelme dedi.
burada tam anlamıyla saçmalamış, sokağa çıkma yasakları yaza kadar devam etti ve birine sırf bu yüzden tepki göstermek aşırı anlamsız bir şey, ya psikolojisi hiç normal değil ya da aşırı egoist. ''ya da'' diyemeyeceğim kadar kesin olan şey şu ki seni hayatında istemiyor, net. hadi tavır trip yaptı o kafayla ama arkadaşlık bitirmek nedir? bitirmeyi sadece bitirmek istediği zaman yapar insan.
kesinlikle yazma. sen elinden geleni yapmışsın. sen kötü anında yanında olmak istedin mi? istedin. yasak olmasaydı gider miydin? bence giderdin.

bazen ne yaparsak yapalım sonuç istediğimiz gibi olmaz. nasipten öteye köy yok demişler, üstüne düşeni yaptın, kenara çekil sil üstünü gitsin. toksik insanlardan kurtul, hayatına bak. eminim ki dostluğunu hak eden çok kişi olacaktır.

Çok teşekkür ediyorum ayrıntılı yorumunuz için, çok iyi geliyor böyle yorumlar

Iyi de bu isin adabi budur zaten hemen gidemiceksen ya ararsin ya mesaj atarsin sonra mjsait bi an bassagligina gidersin. Pandemi var kostur kostur eskisi gibi nasil gideceksin. Zaten o bastan kurmus hesabini bosverin elinizden geleni yapmissiniz kapilari o kapatmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…