- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Aşk sevgi uzun bi süre istemiyorum.. İnşallah öyle biri çıkar..Size değer veren biriyle bir gün karşılaştıgınızda o adamdan midenizde bulanıcak.
Hatta kendinize saydırcaksınızda ne kadar şeymişim diye.
Gercekten naaa şuraya yazıyorum
Amin..Hakkınızda hayırlısı olsun inşAllah..
Kafanızı toparlayın. Bir özgürlük bi tek başına olmanın keyfini sürün.Aşk sevgi uzun bi süre istemiyorum.. İnşallah öyle biri çıkar..
Doğru..Kendime olan saygımı da kaybettim bu saçmalık yüzündn..ben demiştim onu konu başlığın bile o yöndeydi zira..
hayırlısu olsun.. siz kendinize değer verin ki karşınızdaki de versin..
Üzülmek isiyorum çok ama ona değil sadece emeklerime.. Teşekkür ederim.Üzülmeyin bu da geçer... hakkınızda hayırlısı olsun
Doğru..Kendime olan saygımı da kaybettim bu saçmalık yüzündn..
Benim için bitirmek meseleydi..Cesaretim yoktu.. son lafları çok dokundu çok.. Bunlarıda kaldıramazdım zamanı gelmişti.en azından farkettiniz böyle bakın.. evlendikten sonra çok daha zor olurdu ayrılmak..
bir gün bugün için iyi ki diyeceksiniz..
Hep konu açıyorum,farkındayım ama bunu gerçekten paylaşmak istiyorum.. Nişanlımla ayrılıyoruz.. İçim bi tuhaf..Üzüntü mü desem kırgınlık mı desem nefret mi desem bir şeyler hissediyorum.. Utanmasam hala onu haklı görecem. Burada bi yorum okumuştum adam seni ne kadar sindirmiş diye..Çok doğru..Adam bana afedersiniz şerefsiz de dedi yalancı da dedi samimi değilsin de dedi. Neden yuttum bunları yok yere ? Bana bunlar bile normal gelmeye başladı düşünün artık. Şimdi düşünüyorum bi kıymet bilmez yüzünden kendi öz saygımızı düşürüyoruz. Yaradanın bile en üstün varlık olarak yarattım dediği insan olan ben kendimi onun ayaklarında buldum. Oysa böyle mi hayal etmiştim.. Aşk benim için bi hayattı her şeydi..Ben kendimi tanıyamadım bu aşk olmayan, aptal şeyin elinde.. Arkadaşlar benim gibi böyle kendini boş yere hırpalayan, bitmiş olan ilişkiyi bitiremeyen kim olursanız olun lütfen bırakın, gidin, uzaklaşın o insandan. Ben bedensel olarakt a yaşadım birşeyler ailem tutucu olsada. Bu bile umurumda değil. Duygularım harap olmuş, kendimi tanıyamaz hale gelmişim yetmez mi? Üzülcem biliyorum çok. Ama artık bunu kendime yapmak istemiyorum can'ım hatırına, kendim adına, beni Yaradanın bana verdiği kıymet adına, beni dünyaya getiren adına..
Kurtulmussun o ukaladan.sadaka felan dagit benceHep konu açıyorum,farkındayım ama bunu gerçekten paylaşmak istiyorum.. Nişanlımla ayrılıyoruz.. İçim bi tuhaf..Üzüntü mü desem kırgınlık mı desem nefret mi desem bir şeyler hissediyorum.. Utanmasam hala onu haklı görecem. Burada bi yorum okumuştum adam seni ne kadar sindirmiş diye..Çok doğru..Adam bana afedersiniz şerefsiz de dedi yalancı da dedi samimi değilsin de dedi. Neden yuttum bunları yok yere ? Bana bunlar bile normal gelmeye başladı düşünün artık. Şimdi düşünüyorum bi kıymet bilmez yüzünden kendi öz saygımızı düşürüyoruz. Yaradanın bile en üstün varlık olarak yarattım dediği insan olan ben kendimi onun ayaklarında buldum. Oysa böyle mi hayal etmiştim.. Aşk benim için bi hayattı her şeydi..Ben kendimi tanıyamadım bu aşk olmayan, aptal şeyin elinde.. Arkadaşlar benim gibi böyle kendini boş yere hırpalayan, bitmiş olan ilişkiyi bitiremeyen kim olursanız olun lütfen bırakın, gidin, uzaklaşın o insandan. Ben bedensel olarakt a yaşadım birşeyler ailem tutucu olsada. Bu bile umurumda değil. Duygularım harap olmuş, kendimi tanıyamaz hale gelmişim yetmez mi? Üzülcem biliyorum çok. Ama artık bunu kendime yapmak istemiyorum can'ım hatırına, kendim adına, beni Yaradanın bana verdiği kıymet adına, beni dünyaya getiren adına..
Evet kurtuldum artık. .şu mavi yerden sonrasını okumadım.
bi b.k olmaz o hödükten.
ayrıldığın için bi kutlama yap bence bi an evvel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?