Yazmayan Flört

Hiç görüşmediğin bir kişiye tanımadan etmeden fazla mesai harcamışsın. Sadece yazışarak tanınmıyor maalesef. Belki yüz yüze gülüp geçeceğiniz bir olay yazışma dilinde farklı göründü demek ki.

Çocuk senin varlığını unutmadığına göre bile bile yazmıyor. Mesaj atıp ne diyeceksin?
yani bilmiyorum yazsam diyecek bir şeyim de yok ki.
özür dilenecek bir şey yapmış olsam o erdemi gösterirdim ama ortada bir şey yok. çabalasın istemiştim ufacık bir şeydi. o takmamayı tercih etti bize de bu düştü :)

Yani bunu söyleyip daha da üzmek istemem ama muhtemelen size harcayamadığı zamanı başkasına harcıyordur.
Sıkılmış hemen beyefendi. Bu zaten flörtöz bir yapısı olduğuna dair en büyük işaret.
Belki sevgilisi vs bile olabilir.
olabilir evet tüm bunlar olabilir. üzülüyorum evet ama en azından farkına varmış olmak ileride daha çok üzülmektense şimdi üzülmek daha iyi.

bence çok kötü bi konuşma olmuş ya
yani neyin tribini yapmak istedin ki
üstüme düşsün istedim demişsin neyinin üstüne düşsün ?
kaç yaşındasın bilmiyorum ama bence bu tavrın adama aşırı çocukça gelmiştir
görüldü atan sensin, adam yazmıyor diye üzülende sensin
zaten yüz yüze bile gelmemişsiniz birbirinizin kahrını çekmek için çok erken

Merhaba. öncelikle bunu buraya yazma sebebim beni hiç tanımayan sadece anlattıklarım kadarına yorum yapabilecek insanların olması. yoksa elbette arkadaşlarımla paylaşıp onlardan tavsiye alabilirim ama ben objektif bir bakış açısı istiyorum.
Yaklaşık 1.5 aydır flörtleştiğim bir çocuk vardı ama ailelerimizi, yaşantımızı, hayallerimizi, günlük koşturmacalarımızı her şeyimizi paylaşıyorduk. yani ikimizde aynı cümleyi kurmuştuk "sen bana hiç yabancı gelmiyorsun" demiştik birbirimize. hatta ilk sesimi duyduğunda sana da oldu mu bilmiyorum ama sesine yıllardır alışık gibiyim demişti. çok mutlu olmuştum. her şey gayet güzel gidiyordu. sohbet ederken önümüzdeki ay yeğenimin doğum günü falan var dedi ben de aa ne hediye alacaksın falan diye sordum. böyle barbie evi gibi bir şey düşündüğünü söyledi ben de ya onlar çok güzel ben bile bu yaşımda oynarım dedim yani şakalaşıyor eğleniyorduk sonra benim doğum günüm ne zamandı dedim bilmiyorum dedi ama yemin ederim o an bunu kafaya taktığım için sormadım öylesine sordum çünkü ben ona doğum günümü söyledim mi onu bile hatırlamıyorum. sonra ben şakasına nasıl unutursun falan diyorum ama sohbet tamamen goygoy. o da gülüyo ben de. sonra bana "offff" diye mesaj attı başka bir şey yazmadı. ben de bunun üzerine görüldü attım yazmadım. ama bakalım üstüme düşecek mi yani nazlandım açıkcası ve yemin ederim doğum günüm umrumda değil sadece benim gönlümü almak için 2. mesajı atacak mı onu merak ettim. tartışma yok hiçbir şey yok sohbet inanılmaz keyifliydi. başka şehirde ama ben o şehire sık sık gidiyorum görüşme planlarımız vardı. bugün 6 gün oldu o da yazmadı ben de. sizce ben hata mı yaptım? evet saçmaydı ama o görüldüden sonra şşş hadi ya söyle doğum gününü falan demesini bekledim. çabalasın istedim ufacık bir nazdı sadece adam hiç umursamadı. çok ilgiliydi birden böyle olduk. ben mi mahvetmişim sizce mesaj atmalı mıyım? yakında onun olduğu şehire gideceğim mesaj atmazsam haberi olmaz sosyal medyası yok çünkü. lütfen bana bir akıl verin :KK43:
Sizle muhabbetine konuşmuş yani zaman geçirmiş his falan yok his olsa zaten 6 gün duramaz.

yani bilmiyorum yazsam diyecek bir şeyim de yok ki.
özür dilenecek bir şey yapmış olsam o erdemi gösterirdim ama ortada bir şey yok. çabalasın istemiştim ufacık bir şeydi. o takmamayı tercih etti bize de bu düştü :)
yani adam bişi yapmamış kk yine nasıl bi erkeği durduk yere haksız yaptı anlamış değilim
içinde kalsın istemiyorsan bi naber yaz geç
ben sanal birine bu kadar anlam yüklemez, yazardım
baktın değişik tavırları var, tekrar bi görüldü atarsın ahaha

bence çok kötü bi konuşma olmuş ya
yani neyin tribini yapmak istedin ki
üstüme düşsün istedim demişsin neyinin üstüne düşsün ?
kaç yaşındasın bilmiyorum ama bence bu tavrın adama aşırı çocukça gelmiştir
görüldü atan sensin, adam yazmıyor diye üzülende sensin
zaten yüz yüze bile gelmemişsiniz birbirinizin kahrını çekmek için çok erken
ben çocuklaştığımın farkındayım zaten ama her zaman mantıklı olgun davranmak zorunda değilim. çünkü ben onun bu tarz şeylerine böyle yazmayacak kadar bi tepki vermemiştim. defalarca üst üstte mesaj atardım. aradaki samimiyete iletişime dayalı bunu yaptım. ortada ele alınır bir durum yok ki sadece yapması gereken bir erkek olarak 2. mesajı atmaktı. bunu ondan 1.5 ay içinde ilk defa bekledim, ilk defa. ben hatamın farkındayım acaba ben mi yazsam diyorum ama bir yandan da değersiz hissettim o yüzden burada farklı bakış açılarından yorum istedim.

Sesine yıllardır alışık gibi olan başka birini bulmuştur, batırdım, yanlış yaptım vs düşünmeyin. Ha, yanlış yaptığınız bir durum var evet, 1.5 aylık birine/flörte çok fazla anlam yüklemişsiniz.
yüz yüze görüşme planları vs yapılınca bi de çok ilgiliydi her şeyi benimle paylaşıyordu, yazmasam hep merak ediyordu. aradaki iletişime dayalı bu flört ilşkiye evrilebilir diye düşünmüştüm. her şey güzel giderken ben mi bozdum acaba diye suçlandım kendimi zaten suçu önce kendimde ararım hep :)

Merhaba. öncelikle bunu buraya yazma sebebim beni hiç tanımayan sadece anlattıklarım kadarına yorum yapabilecek insanların olması. yoksa elbette arkadaşlarımla paylaşıp onlardan tavsiye alabilirim ama ben objektif bir bakış açısı istiyorum.
Yaklaşık 1.5 aydır flörtleştiğim bir çocuk vardı ama ailelerimizi, yaşantımızı, hayallerimizi, günlük koşturmacalarımızı her şeyimizi paylaşıyorduk. yani ikimizde aynı cümleyi kurmuştuk "sen bana hiç yabancı gelmiyorsun" demiştik birbirimize. hatta ilk sesimi duyduğunda sana da oldu mu bilmiyorum ama sesine yıllardır alışık gibiyim demişti. çok mutlu olmuştum. her şey gayet güzel gidiyordu. sohbet ederken önümüzdeki ay yeğenimin doğum günü falan var dedi ben de aa ne hediye alacaksın falan diye sordum. böyle barbie evi gibi bir şey düşündüğünü söyledi ben de ya onlar çok güzel ben bile bu yaşımda oynarım dedim yani şakalaşıyor eğleniyorduk sonra benim doğum günüm ne zamandı dedim bilmiyorum dedi ama yemin ederim o an bunu kafaya taktığım için sormadım öylesine sordum çünkü ben ona doğum günümü söyledim mi onu bile hatırlamıyorum. sonra ben şakasına nasıl unutursun falan diyorum ama sohbet tamamen goygoy. o da gülüyo ben de. sonra bana "offff" diye mesaj attı başka bir şey yazmadı. ben de bunun üzerine görüldü attım yazmadım. ama bakalım üstüme düşecek mi yani nazlandım açıkcası ve yemin ederim doğum günüm umrumda değil sadece benim gönlümü almak için 2. mesajı atacak mı onu merak ettim. tartışma yok hiçbir şey yok sohbet inanılmaz keyifliydi. başka şehirde ama ben o şehire sık sık gidiyorum görüşme planlarımız vardı. bugün 6 gün oldu o da yazmadı ben de. sizce ben hata mı yaptım? evet saçmaydı ama o görüldüden sonra şşş hadi ya söyle doğum gününü falan demesini bekledim. çabalasın istedim ufacık bir nazdı sadece adam hiç umursamadı. çok ilgiliydi birden böyle olduk. ben mi mahvetmişim sizce mesaj atmalı mıyım? yakında onun olduğu şehire gideceğim mesaj atmazsam haberi olmaz sosyal medyası yok çünkü. lütfen bana bir akıl verin :KK43:
Adamın yeğeninin doğumgünü hediyesini anlatmasınin hemen üstüne, benim ki benim ki ne zaman derseniz, adam da, bu daha şimdiden doğumgünü hediyesi peşine düştü der ve zaten çok yeniyken kacar gider.

yüz yüze görüşme planları vs yapılınca bi de çok ilgiliydi her şeyi benimle paylaşıyordu, yazmasam hep merak ediyordu. aradaki iletişime dayalı bu flört ilşkiye evrilebilir diye düşünmüştüm. her şey güzel giderken ben mi bozdum acaba diye suçlandım kendimi zaten suçu önce kendimde ararım hep :)
Derdi çok açık aslında, yaşadığı şehre sık sık gittiğinizi söylemişsinizdir ona da. Takılırız, keyfime bakarım, aynı şehir değil, o yokken de günümü gün ederim diye düşünmüş belli ki. Siz nasıl unutursun vs diye (ona göre) uzatınca, noluyoruz, başımı ağrıtır bu kız benim diye düşünmüş, iletişimi kesmiş.

Adamın yeğeninin doğumgünü hediyesini anlatmasınin hemen üstüne, benim ki benim ki ne zaman derseniz, adam da, bu daha şimdiden doğumgünü hediyesi peşine düştü der ve zaten çok yeniyken kacar gider.
ya sohbeti bilmediğiniz için böyle konuşuyorsunuz o kadar espriliyidi ki yoksa hediye bekleme gibi falan bir amacım yoktu ama tabi ona böyle hissettirmiş olabilirim bu da ihtimal dahilinde yine de böyle koşarak kaçması mı gerekirdi :))

Back
X