Yazmayan Flört

En tehlikeli erkek türü. Sana sanki sende sorun varmış, sanki sen yanlış bir şey yapmışsın gibi hissettirip konuşmayı orda bırakmış. Bir kere aklı basinda kişilikli bir adam 1 buçuk ay gece gündüz yazistigi bir kızla sohbeti bu şekilde bıçak gibi kesmez. Adam hem kişiliksiz hem hıyar demek ki. Ayrıca şuanda bir başkasıyla konuştuğundan sonsuz emin olun. Yüzde bir milyor:KK14:

gönlü yoksa keşke bu kadar ilgili davranıp alıştırmasaydı beni. buluşma hayalleri, planlar, hatta ilişkiye dönersek diye bile hayal kuruyordu bu davranışlarına karşılık verip ben de ona bağlanmışım işte. ne diyim canı sağ olsun :)

Şaşırma hiç herkesle kuruyorlar aynısını. Duygusallık yapma inanma bunlara boşuna. Ağzı olan konuşuyor seninle dünya turu bile yapar uzaya da çıkar lafla herşey mümkün 😀 icraat ise ghosting canım. 😀

En tehlikeli erkek türü. Sana sanki sende sorun varmış, sanki sen yanlış bir şey yapmışsın gibi hissettirip konuşmayı orda bırakmış. Bir kere aklı basinda kişilikli bir adam 1 buçuk ay gece gündüz yazistigi bir kızla sohbeti bu şekilde bıçak gibi kesmez. Adam hem kişiliksiz hem hıyar demek ki. Ayrıca şuanda bir başkasıyla konuştuğundan sonsuz emin olun. Yüzde bir milyor:KK14:

Aksiyon alamayacağını düşündü ise ya da başka birini buldu ise direkt şutlama olayı bence bu konuda özgür ama karşıda ki kişi ile konuşmalı bunu ayıp yani ama erkekler de dondurma olayı var. Yani kenarda dursun bulgur diyor neme lazım diyor. Geldiğin de hepte sorunlarım vardı der hiç şaşmaz ilkel varlık oldukları için yalanları da hep aynı. 😀😀

Konuşuyordur evet zaten başka başka ihtimalleri olduğu için beni umursamadı. Bu çok kırıcı gerçekten dokunsalar ağlarım. Ama yapacak bir şey yok madem değer vermiyor benden de değer göremeyecek

Aksiyon alamayacağını düşündü ise ya da başka birini buldu ise direkt şutlama olayı bence bu konuda özgür ama karşıda ki kişi ile konuşmalı bunu ayıp yani ama erkekler de dondurma olayı var. Yani kenarda dursun bulgur diyor ne me lazım diyor. Hepte sorunlarım vardı der hiç şaşmaz ilkel varlık oldukları için yalanları da hep aynı. 😀😀
Ya sen bu erkekleri gerçekten iyi tanıyorsun ahaha. Sorunca ben de kaçıngan bağlanma var diyip şekilden şekile girerler. Ne diyim ki ya sadece sevgi gösterip sevilmek istiyoruz hepsi bu. Ama bunlar deccal.

Konuşuyordur evet zaten başka başka ihtimalleri olduğu için beni umursamadı. Bu çok kırıcı gerçekten dokunsalar ağlarım. Ama yapacak bir şey yok madem değer vermiyor benden de değer göremeyecek
Hiç üzülme, geçip gidecek bir süre sonra☺️ Şöyle düşün, daha sarilmamistin bile. Karşı karşıya bile gelmedin. Birlikte zaman geçirip böyle bir muamele görmüş olsan daha yıkıcı olurdu. Hayatından kötü bir tebruce yaşanmadan elenmiş oldu. Olaya böyle bak.

Merhaba. öncelikle bunu buraya yazma sebebim beni hiç tanımayan sadece anlattıklarım kadarına yorum yapabilecek insanların olması. yoksa elbette arkadaşlarımla paylaşıp onlardan tavsiye alabilirim ama ben objektif bir bakış açısı istiyorum.
Yaklaşık 1.5 aydır flörtleştiğim bir çocuk vardı ama ailelerimizi, yaşantımızı, hayallerimizi, günlük koşturmacalarımızı her şeyimizi paylaşıyorduk. yani ikimizde aynı cümleyi kurmuştuk "sen bana hiç yabancı gelmiyorsun" demiştik birbirimize. hatta ilk sesimi duyduğunda sana da oldu mu bilmiyorum ama sesine yıllardır alışık gibiyim demişti. çok mutlu olmuştum. her şey gayet güzel gidiyordu. sohbet ederken önümüzdeki ay yeğenimin doğum günü falan var dedi ben de aa ne hediye alacaksın falan diye sordum. böyle barbie evi gibi bir şey düşündüğünü söyledi ben de ya onlar çok güzel ben bile bu yaşımda oynarım dedim yani şakalaşıyor eğleniyorduk sonra benim doğum günüm ne zamandı dedim bilmiyorum dedi ama yemin ederim o an bunu kafaya taktığım için sormadım öylesine sordum çünkü ben ona doğum günümü söyledim mi onu bile hatırlamıyorum. sonra ben şakasına nasıl unutursun falan diyorum ama sohbet tamamen goygoy. o da gülüyo ben de. sonra bana "offff" diye mesaj attı başka bir şey yazmadı. ben de bunun üzerine görüldü attım yazmadım. ama bakalım üstüme düşecek mi yani nazlandım açıkcası ve yemin ederim doğum günüm umrumda değil sadece benim gönlümü almak için 2. mesajı atacak mı onu merak ettim. tartışma yok hiçbir şey yok sohbet inanılmaz keyifliydi. başka şehirde ama ben o şehire sık sık gidiyorum görüşme planlarımız vardı. bugün 6 gün oldu o da yazmadı ben de. sizce ben hata mı yaptım? evet saçmaydı ama o görüldüden sonra şşş hadi ya söyle doğum gününü falan demesini bekledim. çabalasın istedim ufacık bir nazdı sadece adam hiç umursamadı. çok ilgiliydi birden böyle olduk. ben mi mahvetmişim sizce mesaj atmalı mıyım? yakında onun olduğu şehire gideceğim mesaj atmazsam haberi olmaz sosyal medyası yok çünkü. lütfen bana bir akıl verin :KK43:
Bence mesaj atın, geldiğimde konuşalım diye söyleyin. Ve görüştüğünüzde de durumu anlat ciddiye alınacak bir durum değildi diye söyleyin. Zaten ufak bir konuymuş ve daha yeni konuştuğunuz bir kişi. Bir de yeni tanıştığınız birinin yaşadığı şehire gidip görüşmek te gerçekten güvenmek zor olabilir. Bu devirde güvenilmez kimseye. Sadece dikkat edin diye söylüyorum, karışmak haddime değil zaten. Birbirinizi gerçekten sevmişseniz zaten çözüm bulunur abartılcak bir konu değil. Umarım uzlaşırsınız. Sevgiler🌸

Hiç üzülme, geçip gidecek bir süre sonra☺️ Şöyle düşün, daha sarilmamistin bile. Karşı karşıya bile gelmedin. Birlikte zaman geçirip böyle bir muamele görmüş olsan daha yıkıcı olurdu. Hayatından kötü bir tebruce yaşanmadan elenmiş oldu. Olaya böyle bak.
Evet kısa yoldan görmüş oldum, daha iyi oldu benim için. 10 gün içinde falan görüşecektik görünce daha çok bağlanabilirdim sonrasında bu tecrübeyi yaşamak daha kötü olurdu. Uzamadan bitti.

Bence mesaj atın, geldiğimde konuşalım diye söyleyin. Ve görüştüğünüzde de durumu anlat ciddiye alınacak bir durum değildi diye söyleyin. Zaten ufak bir konuymuş ve daha yeni konuştuğunuz bir kişi. Bir de yeni tanıştığınız birinin yaşadığı şehire gidip görüşmek te gerçekten güvenmek zor olabilir. Bu devirde güvenilmez kimseye. Sadece dikkat edin diye söylüyorum, karışmak haddime değil zaten. Birbirinizi gerçekten sevmişseniz zaten çözüm bulunur abartılcak bir konu değil. Umarım ulaşırsınız. Sevgiler🌸
Çok teşekkür ederim ama yazmayacağım galiba. Çünkü görüşünce ben kendimi biliyorum ona karşı daha da bağlanabilirim ama o görüşmemize günler kala beni resmen saf dışı bıraktı. Bunu kendime yapmayacağım her ne kadar konuşmak istesem de yazmayacağım. 1 haftadır iyi misin diyebilirdi bu kadar basit bi olayı göz ardı edebilirdi ama etmedi napalım ☺️

Ya sen bu erkekleri gerçekten iyi tanıyorsun ahaha. Sorunca ben de kaçıngan bağlanma var diyip şekilden şekile girerler. Ne diyim ki ya sadece sevgi gösterip sevilmek istiyoruz hepsi bu. Ama bunlar deccal.

Herkeste başı sıkışsa psikolojiye dayanıyor ya işlerine gelince kaçınganlar onlar. Ben de elimle koymuş gibi bu tipi buluyorum genelde çekicidirler uzmanlıkları da çene yapmak haha tanıyoruz efendim 😀 başta çok ilgili olduğu anda notunu veriyorum ya da ilgisiz ise. Çünkü dengeli olamayan insan da bir sorun vardır. Yapmacıktır doğru insanı bu şekilde ayıklarsın.
Gerçek yüzlerini görmek adına çoğu zaman soğuk nevale olmalısın çok işe yarar. Kafana takilan ilişki de her zaman bir sıkıntı vardır. Malesef çok iyi çene yapanlar var inandırıcılar da.

Herkeste başı sıkışsa psikolojiye dayanıyor ya işlerine gelince kaçınganlar onlar. Ben de elimle koymuş gibi bu tipi buluyorum genelde çekicidirler uzmanlıkları da çene yapmak haha tanıyoruz efendim 😀 başta çok ilgili olduğu anda notunu veriyorum ya da ilgisiz ise. Çünkü dengeli olamayan insan da bir sorun vardır. Yapmacıktır doğru insanı bu şekilde ayıklarsın.
Gerçek yüzlerini görmek adına çoğu zaman soğuk nevale olmalısın çok işe yarar. Kafana takilan ilişki de her zaman bir sıkıntı vardır. Malesef çok iyi çene yapanlar var inandırıcılar da.
Müthiş bir manipülasyon yeteneği var. Ben de hep hoşgörülü davranır karşımdakini anlamaya çalışırım. söylediklerine inanırım, inandıkça onu daha çok benimserim. Kendimi suçlamayı bir türlü bırakamadım hep kaybediyorum bu da benim lanetim.

Müthiş bir manipülasyon yeteneği var. Ben de hep hoşgörülü davranır karşımdakini anlamaya çalışırım. söylediklerine inanırım, inandıkça onu daha çok benimserim. Kendimi suçlamayı bir türlü bırakamadım hep kaybediyorum bu da benim lanetim.

Kendinle içsellestirdiğin anda kapılır gidersin. İnanmak için bahanen onu hep kurban gibi görmen çünkü hep kurban psikolojisinde. Sana çok aşığım ölüyorum bitiyorum dese bunda bile bilinç altında ben sebeb oldum diyorsun. Acıyorsun falan bir yandan egonu da bir güzel mama desteği sunuyor 😀duygular şelale.
Sanırım kişinin kendini düşünmesi gerekiyor bunlar bahane değil yanımda olabilirdin diye direkt kestirip atmak gerekiyor. Birde şöyle birsey dinledim bir erkekten. Kızın doğum gününde yanına gitmedi yetişemedi diye silmiş bunu hayatından erkekte resmen unutamamış onu acı çekmiş vs falan. Dedim helal olsun kıza süründüren sanırım her zaman kazanıyor boşver.

Kendinle içsellestirdiğin anda kapılır gidersin. İnanmak için bahanen onu hep kurban gibi görmen çünkü hep kurban psikolojisinde. Sana çok aşığım ölüyorum bitiyorum dese bunda bile bilinç altında ben sebeb oldum diyorsun. Acıyorsun falan bir yandan egonu da bir güzel mama desteği sunuyor 😀duygular şelale.
Sanırım kişinin kendini düşünmesi gerekiyor bunlar bahane değil yanımda olabilirdin diye direkt kestirip atmak gerekiyor. Birde şöyle birsey dinledim bir erkekten. Kızın doğum gününde yanına gitmedi yetişemedi diye silmiş bunu hayatından erkekte resmen unutamamış onu acı çekmiş vs falan. Dedim helal olsun kıza süründüren sanırım her zaman kazanıyor boşver.
evet öyle davranmak kazandırtıyor. Neyse ben de farkına varmış oldum durumun çok teşekkür ederim :)

1,5 ay erken bir süre bence. herkesin koşturmacası var, farklı şehirlerdeyiz. iş okul vs kalkıp başka şehire gidip dönmek o kadar kolay değil. o bunu teklif etti aslında ama ben erken olduğunu söyledim. 7/24 her şeyi karşılıklı paylaşınca duygusal bağ olduğuna inandım saflık ettim galiba. ayrıca bu naz bile değil çok basit bir şey alt tarafı bi naber yazacaktı o konuyu açmazdım bile o tercih etmedi.
açık konuşayım, ben bir an önce buluşmak istesem karşımdaki kişi erken olduğunu söylese
ben o anda konuşmayı keserdim
bence adamın devam etmeme sebebi bu da olabilir
hem görüşmek istemiyor erken diyor hemde abuk sabuk bi konudan tripleniyor
uğraşamam demiştir muhtemelen
gelecek görmemiş, sen de triplenince seni kendi haline bırakmayı tercih etmiş

açık konuşayım, ben bir an önce buluşmak istesem karşımdaki kişi erken olduğunu söylese
ben o anda konuşmayı keserdim
bence adamın devam etmeme sebebi bu da olabilir
hem görüşmek istemiyor erken diyor hemde abuk sabuk bi konudan tripleniyor
uğraşamam demiştir muhtemelen
gelecek görmemiş, sen de triplenince seni kendi haline bırakmayı tercih etmiş
Tercihine saygı duyuyorum ben de onu kendi haline bırakıyorum ☺️ Keyfi bilir

7/24 benimle konuşuyordu. başka biri olabilir diye düşündüm ama evinin adresine kadar biliyorum. başka biri olsa sabahtan akşama kadar benimle yazışamazdı. yani aslında tanışma işi karışık. instagramı vs yok. anonim bir uygulamadan tanışıp sonra birbirimizi gördük.
Hiç gitmedigin bir ev :) sallamistir 😂

Back
X