- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi noclearmind
-
yok ya üzülmem, öyle takıntılarım yok yani. '' kadınlar ilk adımı atmaz '' kafasındayım :/Karsilik gelmesse uzuluceksen eger yazma, ama yok ben tinlamam umrum olmaz yazim sansimi deniyim diyorsan haydi rast gele..
ahahahahahha azcıık öyle bi niyetim var yalan söylemeyeceğimYalnız yazsan cevap verse hemen gelinlik bakacak gibisin
dışardan biraz havalı bir tip olarak gözüküyorum ondan tırsmıştır belki öyle demeyin ya, avutun beniÇokta üstüne düşünmeden selam sabah ver sonra muhabbet arasında ya nasılda karsılastık falan de öyle acaba senmiydin vs diyip safa yatma :) ama malesef eger oda senin gibi etkilenseydi coktan yazardı erkekler bu konularda fazlasıyla cesur kendini buna hazırla
Bu iyiydi, yazabilirim vallahDünya küçük yaz üç nokta koy canım :)
Hadi bakalım hayırlısı :)Bu iyiydi, yazabilirim vallah
ya kısmet bu işler, ne hikayeler var çevremizden duyduğumuz (kendini avutuyor)Bende etkilenseydi yazardı diye düşünüyorum. Amaç sadece sohbet başlatmaksa yazabilirsiniz ama bu şekilde bir ilişki olur mu orası büyük bir muamma
Ama oda havalıymış dediğine göre. Ne bileyim biz daha duygusalız erkekler daha göründügü gibi neyse o üzülme diye bastan uyardım :)dışardan biraz havalı bir tip olarak gözüküyorum ondan tırsmıştır belki öyle demeyin ya, avutun beni
Akşam cesaret verici bir şeyler içeyim, sarhoş olup çok tatlısın baban şekerci mi diye mesaj atmam umarım.Hadi bakalım hayırlısı :)
Bal gibi de anladı. Çünkü ondan sonra story paylaşmıştım onların orda ki meydan da görmüştü.Semtine yer bildirimi yaparak foto/durum paylaş. Bakalım belki de sen olduğunu anlayamamıştır onu görünce dank eder.
Haha çok tatlısın canım burdaki gibi içten yaz herşeyi olacağı varsa olur zatenAkşam cesaret verici bir şeyler içeyim, sarhoş olup çok tatlısın baban şekerci mi diye mesaj atmam umarım.
ya ben bi şansımı denemek istiyorum aslında, olmazsada olmaz. Zaten hayatımda olmayan bir insan bir yokluğunu hissetmeyeceğim. Biraz kırılırım elbette.Ama oda havalıymış dediğine göre. Ne bileyim biz daha duygusalız erkekler daha göründügü gibi neyse o üzülme diye bastan uyardım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?