- 22 Ağustos 2016
- 2.196
- 1.573
- 53
- 41
- Konu Sahibi noclearmind
-
Yok zaten çok anlıktı. Bi de benim yanımda arkadaşımın annesi vardı. O an böyle hint dizisi gibiydi. Arkadaşımın annesiyle muhabbet ederken tam göz göze geldik o apartmandan çıkıyordu uzun uzun bi bakışma ağır çekim oldu resmen sonra ben köşeyi döndüm ve her sey orda bitti...Bide görünce hiç konuşmadınız mı
Ayy avuçlarımın içi terlediYazın bence. Sizden adım olmayınca cesaret edemiyor olabilir.
Vakti zamanında başıma gelmişti böyle bir şey. Görüyorum adam kıvranıyor. Ama bir şey yapamıyor. Ne yazıyor, ne arayabiliyor, ne başka bir şey. En son artık “hadi bu da sana cesaret hapı olsun” (tabi içimden) deyip ben adımı atmıştım. Sonrası çorap söküğü :))
Zaten kaybedecek neyiniz var ki :)
Hadi hemen şimdi yazın.
Hımmm anladım. Yaz o zaman sanki geçen seni gördüm mü benzettim mi kafama takıldı de benceYok zaten çok anlıktı. Bi de benim yanımda arkadaşımın annesi vardı. O an böyle hint dizisi gibiydi. Arkadaşımın annesiyle muhabbet ederken tam göz göze geldik o apartmandan çıkıyordu uzun uzun bi bakışma ağır çekim oldu resmen sonra ben köşeyi döndüm ve her sey orda bitti...
Bu arada bende eşimle internetten tanıstım ve ilk mesajı ilk bulusmayı hatta evlenelim fikrini vs hep ben başlattım :) internetten bişey olmaz diye düşünmeyin nasılki benim normal bir hayatım varsa onu internettede devam ettiriyorsam benim gibi sizde bu sekilde yazıp konusabiliyorsanız böyle beylerde var emin olun
Bi kedi gördüm sanki..Ayy avuçlarımın içi terlediŞimdi hayatta yazamam bayılır kalırım iş yerinde, kimseciklerde yok. Akşam arkadaşlarım gelecek, bir şeyler içeceğiz O an bir cesaretle yazabilirim. Ama ne yazacağım merhaba naber klişesini istemiyorum. Akılda kalıcı biraz da espritüel bir şeyler yazmak istiyorum :) çoook şey istiyorum
Çok takmamak lazım taktik bu :) sen ne kadar aman cokta fifi modunda olursan beylerde o kadar etkileniyor her çağırdığında giden her yazdıgında cevap veren kızlara kolay lokma gözüyle bakıyorlar. Kendi işi gücü sosyal hayatı arkadasları hobisi olan ayakları üstünde durabilen kızlar daha revaçta:)Siz özgüvenli cesaretliymişsiniz. Banada taktik verin:)
yaz... bir merhaba de ve gerisi gelicektir zaten bu arada ilk adimi senin atman özgüvenli olduğunu gösterir ve erkekler özgüvenli kadınlardan hoşlanırlarHanımlar merhaba, iyi hafta sonları
Direkt konuya gireceğim. Yaklaşık 1 senedir sosyal hesaptan bir oğlanla takipleşiyoruz. Düz standart bir insan öyle fenomen falan değil. Sadece beğenileşiyoruz o kadar aramızda bir konuşma falan geçmedi. Hep dikkatimi çekmiştir ama internet üzerinden bulunan kişilerin ilişkilerinin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum neden ise o yüzden bu zamana kadar adım atmak istemedim. Geçen hafta arkadaşımda kalmaya gitmiştim. Akşam bu adamla rastlantı olarak karşılaştık ben markete gidiyordum, o da apartmandan çıkıyordu. Böyle 10-15 sn. kitlendik '' dönya ne köçük havasında''' Büyük ihtimalle oralarda bi yerde oturuyor. Çünkü hep sosyal medya da o semti yer bildirimi yapıyor. Ben bu olaydan sonra '' bu bana bir işaret '' kafasına girdim.
Adamdan tık yok tabi. Belki de ben onun fazla dikkatini çekmiyorum. Birazda cool-entel dantel bir tip. Şimdi ben bu adamla muhabbete başlamak istiyorum ama yapsam mı ki bilemedim :/
Arkadaşım keşke o akşam yazsaydın, daha etkili olurdu felan diyor. Şimdi durup dururken '' ya ben seni mi gördüm o akşam ? '' demek biraz saçma olacak. Napsaaam ki ya ?
Biraz da ilk adımı atmak pek istemiyorum ama adam da tık yok. Bekleyeyim desem bin sene felan beklerim artık. Akıl istiyoruuum
o kız benim ya, bence de beni tercih etmeli. işim gücüm var, sosyal hayatım var o benimÇok takmamak lazım taktik bu :) sen ne kadar aman cokta fifi modunda olursan beylerde o kadar etkileniyor her çağırdığında giden her yazdıgında cevap veren kızlara kolay lokma gözüyle bakıyorlar. Kendi işi gücü sosyal hayatı arkadasları hobisi olan ayakları üstünde durabilen kızlar daha revaçta:)
heyecanlandımyaz... bir merhaba de ve gerisi gelicektir zaten bu arada ilk adimi senin atman özgüvenli olduğunu gösterir ve erkekler özgüvenli kadınlardan hoşlanırlar
Ayy avuçlarımın içi terlediŞimdi hayatta yazamam bayılır kalırım iş yerinde, kimseciklerde yok. Akşam arkadaşlarım gelecek, bir şeyler içeceğiz O an bir cesaretle yazabilirim. Ama ne yazacağım merhaba naber klişesini istemiyorum. Akılda kalıcı biraz da espritüel bir şeyler yazmak istiyorum :) çoook şey istiyorum
Bu süper taktik ya !Yok yok sakın
Bana naber merhaba yazanlara cevap bile vermiyorum ben
Ama mesela gezip gördüğüm bir yerle ilgili “ben de orayı merak ediyorum “ benzeri bir şey yazarsa “aaaa değişik” filan diyorum.
Sahip olduğu bir eşyayla ilgili yorum atabilirsiniz. Hayvanı varsa onunla ilgili olabilir.
Ama mutlaka soru olsun. Ki cevap beklediğiniz açık olsun.
Bana biri yazıyor mesela şimdi. Story’ye yemek koydum diyelim. Afiyet olsun yazıyor. Sağolun yazıyorum. Bitti muhabbet. Ertesi gün başka bir şeye gene afiyet olsun yazıyor. Teşekkür ederim diyorum. Ne demek yazıyor :))
Siz öyle yapmayın. Fotoları güzel inceleyin. Detaylarla ilgili soru sorun.
2 hafta oldu yaklaşık..Aradan ne kadar zaman geçti?
zaten yüz aşinalığınız var mutlaka yaz bak görürsün devamı gelir ki gelmezse de muallakta kalmazsın herşey gönlünce olsun sevgilerheyecanlandımYazacağım mutlaka bugün.. Biraz cesaret toplamam lazım.
Çok teşekkür ederim :)zaten yüz aşinalığınız var mutlaka yaz bak görürsün devamı gelir ki gelmezse de muallakta kalmazsın herşey gönlünce olsun sevgiler
2 hafta oldu yaklaşık..
Eski sevgilime ilk adımı ben atmıştim, sonra sevgili olduk ayrıldık çok üzdü beni. Ama adım attığıma pişman değilim. Çünkü yapmasam icimde kalırdı . Yapmadiklarindan insan daha çok pişmanlık duyuyor ondan dolayı yapıp pişman olmak daha güzeli. Bir de bence kadınlar da ilk adımı atar, gerçekten içimden geliyorsa hiç durmam. Ölümlü dünya yarının garantisi yok bir şey hissediyorsam gider söylerim.yok ya üzülmem, öyle takıntılarım yok yani. '' kadınlar ilk adımı atmaz '' kafasındayım :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?