yazsam mı ki ?

Bence “Hoşlansaydı o yazardı zaten” diye düşünmeyin. Bazen erkekler karşı tarafı çok havalı bulup yazmaya çekiniyorlar, bazen de tacizci gibi bir izlenim olur mu diye endişeleniyorlar. Benim de böyle bir hikayem oldu, takipleşiyordum ama tanımıyordum. Paylaştığı, açamadığım bir link üzerine mesaj atmıştım ve konu üzerine konuşurken muhabbet ilerledi. Yazışmaya başladık, bir süre sonra görüşmeye ve çıkmaya başladık. Sonuç: 2 yıllık evliyim :) Çok da mutlu bir evliliğim var (nazar değmesin). Aslında o benden hoşlanıyormuş, internette hakkımda epey bi stalk yapmış, tüm bloğumu falan okumuş ama hem beni havalı bir tip zannediyormuş hem de böyle rahatsız eden erkeklerden gibi görünmek istememiş. Canım benim, bir şekilde karşılaşacağımızı düşünüyormuş :) Yani ilk mesajı ben atmasam belki hiç tanışmayacaktık.
Güzel bi örnekmis ne tatlı:) aksam kiz arkadas grubumla olucaz. Onlar ile beraber bir anlık gazla hallederim bu isi bu aksam.

Evet evet benim. Olmadi maalesef. 30 yaşındaydı evleneyim çocuğum olsun kafasindaydi. Yani ilk amaci ask yasamak degilde evlilikti. Içim almadi yapamadım. Köprüden önce son çıkış gibi gördü beni. Evlilik olsaydı bile cok mutsuz olurdum sanirim cok fazla sinyal vermisti. Bi cesaretle geri verdim yüzüğü. Üzüldüm ettim ama arada aşk olmadığı icin fazla yikilmadim. Flortu seviyorum aşkı seviyorum kendimi kapatmiyorum ben kimi vardir senelerce yas tutar ben oyle biri olmadim hic olamamda zaten..

Sen yine de oldurmaya calisiyordun cabaladin galiba ama o da kendi gibi birisini bulursa mantik evliligi yaparsa daha mutlu olur.

Ben hemen devam edebilen biri degilim genel olarak da duygusalimdir senin ki iyi bir ozellik aslinda oteki turlu zorlaniyorsun

O zaman hayirlisi olsun :)

Sen yine de oldurmaya calisiyordun cabaladin galiba ama o da kendi gibi birisini bulursa mantik evliligi yaparsa daha mutlu olur.

Ben hemen devam edebilen biri degilim genel olarak da duygusalimdir senin ki iyi bir ozellik aslinda oteki turlu zorlaniyorsun

O zaman hayirlisi olsun :)
Evet cabaladim da. Yok yeaaa cok seviyoda dedim. Olmayinca olmuyor ışte. Hayirlisi olsun artik bakalim belki bu olur :))

Yani baya uzun süre gecmis siz takipleseli. Begense mutlaka yazardi. Hadi netten yazmiyor gordukten sonra kitlendiyse sizi tanimistir ona ragmen yazmadiysa bence yazmamaniz daha iyi olur..

Eşimi evliliğe ikna etmiş,istediğim zamanda evlilik için süreç başlamadığında ani bi manevrayla annesini olaya dahil etmiş insanım,şuan hala arada geyik yapar bana dair başka bi planın var mı ben öyle sessizce uyarım diye :deli:
Zamanında bi de platoniğime ilanı aşk etmiştim,ergenlik kafasıyla reddedildim ama yine de sahalardan uzaklaşmadım :deli:
Velhasıl yaz gitsin kısmet bu işler olacağı varsa akar gider,bakınız ilk örneğim aktı gitti ikinci örnek gayet kabızdı,başlangıcını yapsak da olay nolacaksa o oluyor zaten :KK49::KK76:

Önce son 3 fotografını beğen (beğendiysen geri çek tekrar begen) sonra sonuncusunu tekrar çek tekrar beğen. Sonra takildığı semti biliyosun zaten süslen püslen oralarda gez. Karşılaşırsanız 4 5 saniye gozlerinin içine bak çok hafif gülümse geç. Eğer etkilendiyse %100 mesaj atar.
Not: Bu yöntemi bi arkadaşım üzerinde denedim şuan sevglililer:)

Bi gelisme var mi konu sahibi:KK54: o kadar zaman beklemissin onun adim atacagi yok bence. Ben de bi erkege ilk adimi attim yuz yuze hem de sosyal medyasi yoktu Sen yine sanslisin mesajdan yurursun sansini dene olursa olur olmazsa da bir sey kaybetmezsin

ben olsam (bende az değilimdir) o aynı yerde (çiçek tarlası mıydı neydi) oraya gider ordan foto paylaşırım. bide doğrudan bu kişiye yollarım aynı yerlerde takılıyoruz gibisinden sonrada kahve içmeye dışarda biyere davet ederim.
ama bu söylediklerimi yapabileceğim kimse yok hhhaha

Bence instagramdan resim paylasin nerede oldugunuzu etiketleyin falan bos durmayin canim :) birde bu hikayede anket tarzinda sorular soruluyor ya, bi soru sorun. Kimse gorsun istemiyorsaniz sadece o kisi hikayenizi gorsun digerlerini engelleyin :d

Bende takipteyim bakalim ne olacak :)

Back
X