yazsam mı ki ?

Siz muhabbete nasıl girdiniz ilk mesajı atarken?

Bence bu akşam yazacak size öyle hissediyorum
Direkt bodozlama ben seni gördüm dedim.
O da aa nasıl nerde dedi. Bende oranın yabancisiyim ama surda gördüm dedim. Animsamaya başladım, neden merhaba demedin v.s diye uzadı öyle biraz muhabbet. Gizli kaçamak cevaplar vermeye çalıştım gilgamis destani tarzi dosemedim. En son gulucuk attim o da gulucuk atti o kadar. Ama hatirladi beni çünkü karsilastigimiz yerde kuaför vardi, kuaforun orda mi karsilastik diye sordu. Mesajlarıma da aninda cevap verdi. Ay adama o kadar merakliymisim ki gerekli gereksiz tum ayrıntıyı anlattım:D
Arkadaşlarım da oyle diyor yazacak bu bekle diye.

bu durumu bende hep yaşıyorum.

ana güzel heyecanlar bunlar. ben olsam foto paylaştığımda yer etiketlemem. kuul davranırım. mesela ona foto atarım ama fazla muhabbet etmem. sonra sonra arkadaş olurum fln. taktik değil ama böyle biriyimdir ben ksks.
Kahve içiyorum atiyim fotografini ? Gel beraber içelim, olmaadi isteme kahvesi yaparim sana diye ahajdjs. Öf cildirdim aklimda bir suru taktikler var yapsam yaparim yururum ama adam biraz cool kizlardan hoslaniyo gibi bi hali var. Cok ustune düşmek istemiyorum malum türk erkekleri cosuyor hemen

Kahve içiyorum atiyim fotografini ? Gel beraber içelim, olmaadi isteme kahvesi yaparim sana diye ahajdjs. Öf cildirdim aklimda bir suru taktikler var yapsam yaparim yururum ama adam biraz cool kizlardan hoslaniyo gibi bi hali var. Cok ustune düşmek istemiyorum malum türk erkekleri cosuyor hemen

ben olsam yapardım sanki. bi kahveden nolucak yahu. hem şey: orda belli olur zaten belki aşırı itici ama sosyal medyadan belli olmuyodur. en azından daha fazla takmamış olursunuz hahaha

Direkt bodozlama ben seni gördüm dedim.
O da aa nasıl nerde dedi. Bende oranın yabancisiyim ama surda gördüm dedim. Animsamaya başladım, neden merhaba demedin v.s diye uzadı öyle biraz muhabbet. Gizli kaçamak cevaplar vermeye çalıştım gilgamis destani tarzi dosemedim. En son gulucuk attim o da gulucuk atti o kadar. Ama hatirladi beni çünkü karsilastigimiz yerde kuaför vardi, kuaforun orda mi karsilastik diye sordu. Mesajlarıma da aninda cevap verdi. Ay adama o kadar merakliymisim ki gerekli gereksiz tum ayrıntıyı anlattım:KK70:
Arkadaşlarım da oyle diyor yazacak bu bekle diye.
Salağa yatmış :KK48:

ben olsam yapardım sanki. bi kahveden nolucak yahu. hem şey: orda belli olur zaten belki aşırı itici ama sosyal medyadan belli olmuyodur. en azından daha fazla takmamış olursunuz hahaha
Ya zaten o bana yazsa ben kahve teklifinde de bulunurum. Sıkıntı değil. Ama ilk bi adim gormem lazim. Israrciligi sevmiyorum boguyo çünkü insanı. Bakalım biraz daha bekleyeyim baktim bi kac gün daha ses yok. Kalbime gömüp giderim ..

Yorumlara katılıyorum.
Zaten bir adım attınız gerisini ondan bekleyin.

Şu andan sonra yapacağınız her şey egoyu yükseltmekten başka bir işe yaramaz.

Salaga yattı da, yazmadı ya moralim azıcık bozuldu. Ilgisini cekmedim demek ki bilemiyorum

Bana biraz şımarık geldi :KK20: nasıl diye sormayın ama öyle hissettim :işsiz: Aklınızı ondan uzaklaştırın biraz, yazarsa da çok ilgi göstermeyin derim, zamanla duruma bakmak lazım .. Kovalamak daha hoşlarına gidiyor bu bir gerçek...

2014 yazinda esimin profil fotosunu bi tanidigimizin fb de yardim etmemi istemesiyle gormus ayni anda kendi telimden bulup eklemistim. Kabul etti ama tik yok insan sen kimsin arkadas der profili filan didikler dimi yok annem tik yok :D ayni sene kasim ayina dogru gecenin 3unde surekli bildirim geliyordu baktim ki benim yakisikli tek tek fotolarima bakip begeni yapiyor.. profilimde bi fare mi var dememle saskina donmus mesaji goruyor fakat nerden yanit yazilacagini bile bilmiyormus sosyal medya ozurlusu kocisim.. bak simdi evliyiz 2.bebegimizi bekliyoruz :D nasip kismet hep bu isler ;) ben de ne burnu buyuk kendini begenmis adam diyordum meger sebep baskaymis :)

2014 yazinda esimin profil fotosunu bi tanidigimizin fb de yardim etmemi istemesiyle gormus ayni anda kendi telimden bulup eklemistim. Kabul etti ama tik yok insan sen kimsin arkadas der profili filan didikler dimi yok annem tik yok :KK70: ayni sene kasim ayina dogru gecenin 3unde surekli bildirim geliyordu baktim ki benim yakisikli tek tek fotolarima bakip begeni yapiyor.. profilimde bi fare mi var dememle saskina donmus mesaji goruyor fakat nerden yanit yazilacagini bile bilmiyormus sosyal medya ozurlusu kocisim.. bak simdi evliyiz 2.bebegimizi bekliyoruz :KK70: nasip kismet hep bu isler :KK66: ben de ne burnu buyuk kendini begenmis adam diyordum meger sebep baskaymis :)
Ne güzel mutluluklar :)
Hissiyat olarak kendini beğenmiş bir öküz olduğunu düşünüyorum. Soguk bi konusma olmadi ama hafif salaga yattı. Taktikci belli. Kendisi bilir elimi sallasam ellisi amaaan...

Ne güzel mutluluklar :)
Hissiyat olarak kendini beğenmiş bir öküz olduğunu düşünüyorum. Soguk bi konusma olmadi ama hafif salaga yattı. Taktikci belli. Kendisi bilir elimi sallasam ellisi amaaan...
Oyle tabiki dunyanin sonu degil elbet :) umarim sen de benzee bir hikayenin kahramanlarindan birisi olursun :)

1 yıldır takip edebilen biri yazmayı düşünemeyecek kadar aptal mı? Utangaçmı? Hangi devirde yaşıyoruz? Sağlam bir bahene bulmadıkça asla yazma. BEGENEN ADAM YAZAR..İLETİŞİM KURMAK İSTEYEN ERKEĞE HİÇ BİŞEY ENGEL OLAMAZZZ.

Back
X