- 23 Ağustos 2012
- 51.201
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.330
- 898
- Konu Sahibi noclearmind
Fotolarınızı görmeden yorum yapmak zor açıkçası
Foto isterizzzz
Foto isterizzzz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne fotosuuuuFotolarınızı görmeden yorum yapmak zor açıkçası
Foto isterizzzz
Ne fotosuuuu
Ozelden sana atayim.Sen ve de çocuk ayrı ayrı fotılar tabi ki panpacım![]()
Ya begendim mesaj attim çok buyutulecek bir durum degil aslında. Mesajimda da oyle begendim seni tarzi bi sey demedim. Gayet seviyeliydi. Yoklamak istedim sadece o kadar.Adamın öyle bir düşüncesi yok belli ki. Olsa idi zaman kaybetmezdi diyorum ben. Bir de hangi dönem olursa olsun farketmez, kadının çabası çok itici oluyor.
Ay merak ettimAdamın tipi görseniz torbacı mı desem Suriyeli sokak çocuğu mu desem...komedi yani
BaBing başlığa istinaden bence yazma sen boşver bunu geç yani. Bu nasıl bir tiptir yahu nesini beğendin çözemedim![]()
bizim başımız kelmi :))))))))))))))))))))Ozelden sana atayim.
Ay merak ettim
Babing izin verirse ozelden bir kacimizi al babıng dahil,sanırım grup mesaj olusturabiliyorsun prosun malum zenginliquè
Ordan yürür dedikodu yaparız....![]()
haha hic gulecegim yoktu :)Adamın tipi görseniz torbacı mı desem Suriyeli sokak çocuğu mu desem...komedi yani
BaBing başlığa istinaden bence yazma sen boşver bunu geç yani. Bu nasıl bir tiptir yahu nesini beğendin çözemedim![]()
Adamın tipi görseniz torbacı mı desem Suriyeli sokak çocuğu mu desem...komedi yani
bizim başımız kelmi :))))))))))))))))))))
Hahaha ya simdi dis gorunus onemli degil dicem ama diyemiyorum bu durumda onemli galiba. Cok fena yazmissin cherrry :)O kadar begenmedim ki BaBinge ozel mesajla 2 kere buraya 2 kere yazmisim![]()
Hahaha ya simdi dis gorunus onemli degil dicem ama diyemiyorum bu durumda onemli galiba. Cok fena yazmissin cherrry :)
Benim ki de oyle cok yakisikli degildir sempatik ve sevimli derler genelde (ki bende oyle dunya guzeli degilim), ama bana gore cook yakisikli napayim
![]()
Yok yani bu cool olayım derken at hırsızına dönmüştü
ben de onu yazdım zaten cherryyyOlmaz kız konu sahibesi atsın isterse
ay yok canım yaaa ne çakallığı belki adamı tanıyorumda hakkında bilgi neyin veririm dedimYine cakallik sezonu basladi![]()
ben böyle durumlarda direk merhaba demek yerineHanımlar merhaba, iyi hafta sonları
Direkt konuya gireceğim. Yaklaşık 1 senedir sosyal hesaptan bir oğlanla takipleşiyoruz. Düz standart bir insan öyle fenomen falan değil. Sadece beğenileşiyoruz o kadar aramızda bir konuşma falan geçmedi. Hep dikkatimi çekmiştir ama internet üzerinden bulunan kişilerin ilişkilerinin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum neden ise o yüzden bu zamana kadar adım atmak istemedim. Geçen hafta arkadaşımda kalmaya gitmiştim. Akşam bu adamla rastlantı olarak karşılaştık ben markete gidiyordum, o da apartmandan çıkıyordu. Böyle 10-15 sn. kitlendik '' dönya ne köçük havasında''' Büyük ihtimalle oralarda bi yerde oturuyor. Çünkü hep sosyal medya da o semti yer bildirimi yapıyor. Ben bu olaydan sonra '' bu bana bir işaret '' kafasına girdim.
Adamdan tık yok tabi. Belki de ben onun fazla dikkatini çekmiyorum. Birazda cool-entel dantel bir tip. Şimdi ben bu adamla muhabbete başlamak istiyorum ama yapsam mı ki bilemedim :/
Arkadaşım keşke o akşam yazsaydın, daha etkili olurdu felan diyor. Şimdi durup dururken '' ya ben seni mi gördüm o akşam ? '' demek biraz saçma olacak. Napsaaam ki ya ?
Biraz da ilk adımı atmak pek istemiyorum ama adam da tık yok. Bekleyeyim desem bin sene felan beklerim artık. Akıl istiyoruuum![]()