yazsam mı ki ?

Hadi ya. Geç kalmışsınız sanki biraz arkadaşınız haklı. Bence o karşılaşmaya dönmeyin artık. Adam unuttuysa kötü olur. Adım atıyorum derken bu kız bana aşık, saplantili durumuna düşebilirsiniz. Bunun yerine son zamanlarda yaptığı bir paylaşıma bakın. 2 3 gün içinde olabilir. Hemen o an paylaşılan bir şey olabilir. Mesaj atıp konuşmaya başlayın. Sohbet ederken de kendisi ile ilgili fikir sahibi olursunuz. İlgi duyarsa kendisi de konuşmaya çalışır.
Ay çiçek tarlası paylaşmış şimdi. Belki oradan girebilirim diye düşünüyorum. Ne güzel yer, neresi orası felan tarzı. Zaten sık sık story paylaşıyor bi tanesinden dümdük girerim illa ki :)

Eski sevgilime ilk adımı ben atmıştim, sonra sevgili olduk ayrıldık çok üzdü beni. Ama adım attığıma pişman değilim. Çünkü yapmasam icimde kalırdı . Yapmadiklarindan insan daha çok pişmanlık duyuyor ondan dolayı yapıp pişman olmak daha güzeli. Bir de bence kadınlar da ilk adımı atar, gerçekten içimden geliyorsa hiç durmam. Ölümlü dünya yarının garantisi yok bir şey hissediyorsam gider söylerim.
Yani, sonuçta ilk adımı ben attım o yüzden bitti diye bir şey yok. kKsmet bu işler. Her ilişkiden deneyim kazanıyoruz aslında o an içinde üzülsekte. Biraz heyecanlıyım ama deneyimlerime göre kendimi fazla kaptırmamam gerektiğinide biliyorum.

Yani, sonuçta ilk adımı ben attım o yüzden bitti diye bir şey yok. kKsmet bu işler. Her ilişkiden deneyim kazanıyoruz aslında o an içinde üzülsekte. Biraz heyecanlıyım ama deneyimlerime göre kendimi fazla kaptırmamam gerektiğinide biliyorum.
Ben zaten ilk adımı atmama baglamiyorum üzüldüğümü, ama o kadar uzulmeme rağmen pişman değilim. Adım atmasam belki hala içimde olacaktı keşke adım atsaydim belki çok güzel bir çift olacaktık diye. Bence de fazla kaptırmayin, içinizden geldiği gibi yasayin.

Ben zaten ilk adımı atmama baglamiyorum üzüldüğümü, ama o kadar uzulmeme rağmen pişman değilim. Adım atmasam belki hala içimde olacaktı keşke adım atsaydim belki çok güzel bir çift olacaktık diye. Bence de fazla kaptırmayin, içinizden geldiği gibi yasayin.
Evet haklısınız en azından yaşadınız gördünüz..

Yok, hayır. Yanımda arkadaşımın annesi vardı çok anlıktı zaten böyle bi 10 15 sn göz göze geldik. Sonra köşeyi döndük biz öyle orda bi afallama durumu oldu.
Ben olsam yazmam o zaman. Kendisi istese yazardı diye düşünüyorum.

Kız diğerine ne oldu evlenme teklifi etmişti ne güzel verecektik seni,neden ayrıldınız
Bu herife de yazma bence normalde yaz derim ama gıcık oldum bi negatif elektrik aldım yazma story falan at onun semtini konum göster ilgisini çekiyorsan kendi yazar zaten,arşa değecek bi popo izlenimi verdi herif bana

Kız diğerine ne oldu evlenme teklifi etmişti ne güzel verecektik seni,neden ayrıldınız
Bu herife de yazma bence normalde yaz derim ama gıcık oldum bi negatif elektrik aldım yazma story falan at onun semtini konum göster ilgisini çekiyorsan kendi yazar zaten,arşa değecek bi popo izlenimi verdi herif bana
3'ün birini tuttum yahu. Sırf yaşım geldi evlenelim kafasındaydı. Duygusunu sevgisini hissedemedim. Görev gibi ilişkiydi anlayacağın. Köprüden önce son çıkış mıyım ben diye geri verdim yüzüğü. İçim almadı. Bu da benim için kötü bir deneyim oldu açıkçası ama çok üzülmedim. Gencim güzelim kendimi yoramam bu tarz seylerde..

Ben yazacağım deneyeceğim, ilk adımı kadın atıpta şuan evli olanlardan cesaret alıyorum:)
Hadi bakalım hayırlısı olsun o zaman. O zaman muhabbete bari bir şey sorarak başlayın.
Mesela ; merhaba rahatsız ediyorum ama o gün üstünüzde gördüğüm tshirt (ya da başka bir şey işte her neyse,) markası neydi? Çok beğendim kuzenimin doğum günü var tam onun tarzıydı almak isterim :)) gibisinden bir şeyler yazın derim :))

Back
X