- Konu Sahibi Zeynep28 maras
-
ya benimde kızım var 7 aylık ikinci bebeğim bidahada istemiyorum korkuyorum ama eşim korunmak için kondom kullanmak istemiyor yani 7 aydır hiç korunmadık bende spiral istemiyorum hap kullansammı acaba yan etkisi var diye öğreniyorum sizlerden çok şikayetçisiniz napiim akıl verin ne olur
yazz 24 kullanıyorum nerdeyse 8 ay oluyo,
ilacı bıraktıktan kaç ay sonra hamile kalabilirim, bu konuda bilginiz var mı
Merhaba kızlar. Baya baktım yorumlara ama sorumun cevabını göremedim eğer daha önce sorulduysa kusura bakmayın. Bende başlamak istiyorum bu ilaca. Daha ilk kez denicem. Sormak istediğim regliyken başlandığı için bu ilaca o zaman ki regliyi kesiyor mu? Bir de alkol ve sigara kullanımı olumsuz etki yapıyor mu? Sonuçta hiç bir ilaçla birlikte alkol alınması doğru değil ama bunu kullandığım süre bıyuncada içemicek miyim? Şİmdiden teşekkür ederim
merhaba arkadaşlar ben 7 yıllık evliyim ve ilk defa hap kullanıyorum başlarda elim ayağım titriyodu içerken bide yan etkilerini duyunca moral sıfır oluyo zaten..daha ilk adetimi olmadım bide ben spirali çıkarttırdıktan sora başladım adetimin 12 .günü falandı galiba.. dr bana yumurtalıklarım rahatlasın diye verdi ama ben yan etki görmezsem devam etmek istiyorum..merak ettiğim şu ikinci kutuya ne zaman başlamalıyım genelde 5 . gün diyolar ama bilmiyorum..
Arkadaşlar bir sorum olacak,bende yazz 24+4 doğum kontrol hapına başlıyacağım,doktorum adetinin ilk günü başlamalısın dedi bugun hastalandım ancak tam gelmedi eğerki bugun içinde kanamam gelmesse yinede başlamalımıyım yada iyice sökmesinimi beklemeliyim?
normalde adetin ayın bu günü başlamıyo mu ?
benim de ilk gün az az gelir, 2. ve 3. günlerde yoğun olarak gelir.
adetin ilk günü azda gelmiş olsa başlamalısın
Yani evet günlerim,ama tam gelmediği için emin olamadım.Birde akşam mı almak sabahmı almak lazım?
Düzenli bi şekilde alınması gerektiğini söylemişti doktorum ama her zaman aynı saatlerde içemiyorum.
Komidinin üstünde duruyo benim ilacım o yüzden hergece yatarken içiyorum saat 10 ile 11 arası.
Sende kendine uygun olan bi zaman dilimi ayarla.
Evet canım en uygun saat bencede gece yatarken olmalı..
Uzun zamandır mı kullanıyosun?Çok rahatsız edici yan etkileriyle karşılaştınmı?Ben yeni başlıycam ve doğal olarak tedirginim biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?