• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yazz gelddiii

Vallaha çok iyi olur..
Ben yatarken cildime üzüm çekirdeği yağı sürüyorum
Yurtta olduğum için pek vaktim olmuyor ama finaller kapıda bir bitsin eve gidince
Baştan aşağıya kendimi muayene etmek istiyorum :1:

kızlar ben aspir tohumu yağının çok faydalı olduğunu duydum nette var ojinlliğine dikkat edin ama kilo verdirici cilt güzelltştirici şuan indirimliymiş ben almayı düşünüyorum yorumları yapan kişiler 10 gün kullanmda 2 klo kadar veriyorlarmş güzellştirmesi ayrı tabi

Vallaha çok iyi olur..
Ben yatarken cildime üzüm çekirdeği yağı sürüyorum
Yurtta olduğum için pek vaktim olmuyor ama finaller kapıda bir bitsin eve gidince
Baştan aşağıya kendimi muayene etmek istiyorum :1:

üzüm çekirdeği yağı çok etkili anti agng ve sıktaştırıcı etkisi var
kayısı yağı mükemmel bir nemlendirici gece yatarken sürülen ve en iyi etki ediyo birçok krem ve yağı gece ytarken sürmek dha etkili oluyo cilt kendini gece onarır ve etkinliği artar güneşe mağruz kalmayınca cilt doğal bir emilim gerçekleştirir. yağlar temiz yıkanmış hafif buhara tutulup elestikiyetini arttırmış cilde mükemmel bir etki gösterir.... fırsat buldukça yazacağım

bende kükürt sabunu kullanmıştım ergnlik sivilcesini söndürüyo ama hala var bendede azda olsa ... kızlar içten bişeyler yapmam lazım benim cildiyeye gtdip karciğerme baktırtcam alerji gbi pütür pütür oluyo bazen bazende hiç yok alerji olabilir mi ??

ben de defne sabunu kullandım ama o kadar çok memnun kalmadım

Back
X