yazz24 hakkında, acil...

CakilTasi_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
746
5
68
Manisa
hanımlar ben bu ay doktor tavsiyesiyle yazz24 doğum kontrol hapına başladım.. 19. hapımı içtim dün ve adetim hala devam ediyor.. o şiddette değil tabi ama akıntı kadarda az değil... 10. günde doktora sordum normal dedi ama doktora ulaşmam zor oluyo biraz yoğun.. normal mi bu durum? benim adetlerim çok sancılı olduğu için başladım ilaca, benim adetimde ara ara sancımda devam ediyor... lütfen yardım!!!

19 gün devam eden kanama normal değilki çünkü doğum kontrol hapları kanamayı keser. Bende kullanıyorum spiralden çok kanamam vardı 1 ay sürdğ bu hapı verdi kanamamı kessşn diye ve 1-2 güne kesti. Şimdi spirali çıkarttım bu hapı düzenli kullanıyorum beyaz haplara gelince 3 gün adet oluyorum hayatta bilmem 3 gün olsun o kadar az ki. Yani senin böyle sürmesinde bi terslik var gibi doktorun normal mi dedi? Eğer öyle dediyse bi devam et bitir ikinci kutuya başla bakalım belki düzene girer.

19 gün devam eden kanama normal değilki çünkü doğum kontrol hapları kanamayı keser. Bende kullanıyorum spiralden çok kanamam vardı 1 ay sürdğ bu hapı verdi kanamamı kessşn diye ve 1-2 güne kesti. Şimdi spirali çıkarttım bu hapı düzenli kullanıyorum beyaz haplara gelince 3 gün adet oluyorum hayatta bilmem 3 gün olsun o kadar az ki. Yani senin böyle sürmesinde bi terslik var gibi doktorun normal mi dedi? Eğer öyle dediyse bi devam et bitir ikinci kutuya başla bakalım belki düzene girer.

geçmiş konulara baktım biraz bir kaç kişinin başına bu durum gelmiş.. ama yine de huzursuz oluyorum fazla sürdü çünkü.. hala da devam ediyor kesilme falan yok.. 5 gün sonra beyaz haplara geçicem adet olduğumu anlamıycam bile.... off ne zormuş bu durum ya. sizde kesmiş, bende durdurmadı hiç.. ne yapıcam bilemedim.

cnm peki rengi kan rengindemi yoksa kahverengimi buda onemli

cnm peki rengi kan rengindemi yoksa kahverengimi buda onemli

kan renginde, hiç kahverengi gelmedi.. yani reglim azaldı ama kesilmedi gibi.. bu arada doktoruma ulaştım, normal olduğunu söyledi.. ilk ay böyle şeyler olabilir ikinci ayda düzene girer eğer devam ederse kanaman gel ilacını değiştiririz dedi.. daha öncede kullandım d.kontrol hapı hiç başıma böyle bişey gelmemişti.. zaten reglim kabus gibi geçer, hiç bitmedi bu ay. eşim isyan bayrağını çekti :)

:)) bnde yazz kullaniyorum cok memnunum hic yan etkisini gormedim asabilik ve cinsel isteksizlik disinda :)

sana baska ilac yazar o zamn dedigim yan etkiler sendede oldumu peki yoksa bu bnde psikilojikmi

Sende psikolojik sanırım tatlım ya da bunyenden kaynaklanıyor. Bende sıfır yan etki. Yasmin kullanmıştım aman Allahım o neydi öle mide bulantıları şişlik baş ağrıları göğüslerde hassasiyet hepsi vardı bu yazz süper bence.

bnde anlamadm cnm o kadar isteksizimki icindede yazio zaten yan etkisinde napcami bilemedm baska yan etkisi yok bnde diane kullanmistim cok yan etkisini gordum bu isteksizlik disinda cok sukur bisi yok

ben 7 ay kullandım bu hapı etkisiz hapa başladığım gün adetim başlar normal bi şekilde biterdi hiç böyle bi sorun yaşamadım hatta cildimi bebek cildi gibi pürüzsüz yapmıştı..
bıraktığım ayda düzenli aynı günümde reglimi oldum sonra aynı şekilde devam etti adet günlerim...
tabi bünyeden bünyeye değişiyor bu hapların kullanımı...

Back
X