- 1 Haziran 2019
- 2.148
- 7.468
- 73
- 33
Ilginç inançlarınız var . Erkekler bir kızla görüşmeden 2 hafta geçiremez filan niye nedir bu erkekler ?hepsi sapık midir ?Sıkıntım beni sevip sevmemesi değil, insan insandan zamanla soğuyabilir. Sorun beni sevdiğini söyleyip bana umut vermesi, bir süre sonra bir ilgi kaybı durumunda hiçbir şeyi düzeltmeye çalışmaması ve benden bir adım beklemesi. O süreçte ise bana içini asla açmaması.
Mesaj konusuna gelirsek, konuşmaları çoğunlukla ben başlatıyorum, bundan da gocunmuyorum. Sadece sessizliğimiz 2 haftayı geçtiği için şüphelenmeye başladım. Bu kadar aramız olmuyordu.
Kime sorduysam bir haftalık kopukluğu bile anormal karşıladılar. Bir de, ben bir erkeğin asla hiçbir kızla konuşmadan en az 2 haftasını geçireceğine inanmayanlardanım. Korkarım ki görüştüğü kızlar varsa, onlarla da anlaşamadıktan sonra bana en mutlu olduğum zamanda kendini hatırlatması. Ne bileyim. Ama oluruna bıraktım.
Görüştüğü kız bile değil kızlar yani?! Erkekleri böyle sapık ve midesiz gordukce karsininza dusunduklerinizden fazlasının çıkmayacağını düşünüyorum açıkçası .
Ayrıca ben mesajda bambaşka şeyler yazmışım . Ilk başta yanlış mı alıntı yaptı diye bile düşündüm.
Sanırım iletişim kuramıyoruz sizinle ,
Iyi bayramlar diliyorum.