kızlar bundan 1.5 yıl önce evlendirilmek için tanıştırıldık o dönem hazır değildim istemedim aradan 3 4 ay sonra mesaj attım o istemedi sonra geçen yıl bu zamanlar bi şekilde konuşmaya başladık.sürekli benden ayrıldı 2 haftada 10 günde sonra geri döndü ve ben hep affettim .nişan yapalım dedi barıştığımız gün başka şehirde çalıştığım için hazırlık yapmadım hemen olmaz dedim sonra bi gün gitti 3 ay aramadı aradım mesajlar attım sevdiğimi herşeyi söyledim ağladım zırladım olmadı engelledi beni whatsapptan sonra 1 ay sonra yeniden açtı.yazın dayanamadım mesaj attım konuştuk ve ilk başlarda soğuktu sonradan aradı mesajlar güzel sözler anacın ne dedim seni tanımak lütfen üzerime gelme zaman ver dedi.ama biz zaten 1 yıldır tanıyoruz birbirimizi.beni tanımak istediğini söylüyor biz 1 hafta 10 gün konuşmuyoruz hiç arayıp merak etmiyor ilgilenmiyoe canı istediğinde gayet güzel konuşuyor.ben kendimi ezik aciz ve çaresiz hissediyorum.çalışıyorum güzel ve sağlam bi işim var 26 yaşındayım ve herkes sen ona nasıl bakarsın sen çok güzelsin diyor bi sürü kişi var peşimde ama ben onu istiyorum.ben yedekte ki kadın mı oluyorum ne yapmam lazım yardım edin ? Evliliği çok saçma bişey olarak görüyor 31 yaşında ve çok soğukkanlı içine kapanık duygularını içinde yaşayan