• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yedekte olmak

Doğru insanı bulsanız içinizde böyle şüpheleri zerre duymayacaksiniz. Ve hayır yalnızlık beni korkutmuyor. Yarım veya bozuk ilişkiler yasamaktansa artık yalnız kalmayı tercih ederim her zaman
Evli misiniz iliskiniz var mi bilmiyorum ama evli ve iliskisi saglam olan kadinlarin her konuda iliskiyi keserim seklinde yorumlari daha kolay yaptiklarini goruyorum uzulerek

Doğru insanı bulsanız içinizde böyle şüpheleri zerre duymayacaksiniz. Ve hayır yalnızlık beni korkutmuyor. Yarım veya bozuk ilişkiler yasamaktansa artık yalnız kalmayı tercih ederim her zaman
Veya yasiniz genc de olabilir ama ben acikcasi 28 yasinda bekar bi kiz olarak bi paranoya pesinden iliskimi sonlandiriyor olmaktan korkarim

Bir erkek ilgileniyorsa meşgul olsa bile vakit bulup yazar. Sizinle beraber saçmalar. Yedekte tutuyorsa sohbete pek hakim olmayabilir, konuştuğunuz şeyleri konuşmamış gibi hatırlamayabilir. Bazı detayları hatırlamıyorsa aynı anda birden fazla kişiyle konuşuyordur o zaman.
Öyle bir şey hissedersem de asla bir açıklama bile yapmadan iletişimi keserim.

Bir erkek ilgileniyorsa meşgul olsa bile vakit bulup yazar. Sizinle beraber saçmalar. Yedekte tutuyorsa sohbete pek hakim olmayabilir, konuştuğunuz şeyleri konuşmamış gibi hatırlamayabilir. Bazı detayları hatırlamıyorsa aynı anda birden fazla kişiyle konuşuyordur o zaman.
Öyle bir şey hissedersem de asla bir açıklama bile yapmadan iletişimi keserim.
Peki ya gercekten yaniliyorsaniz? O sevdiginiz insanla kuracaginiz gelecege yazik etmis olmayacak misiniz

Peki ya gercekten yaniliyorsaniz? O sevdiginiz insanla kuracaginiz gelecege yazik etmis olmayacak misiniz
Sevdiğim insansa bir ilişki yaşıyoruz demektir onun yaptığı o zaman yedekte tutmak değil aldatmak olur. Ben flört dönemi için konuştum. Eğer erkek arkadaşınızın sizi aldattığından şüpheleniyorsanız ne gibi şüpheleriniz var mesela? Daha henüz flört etmeye başladıysanız da duygularınızı biraz frenleyin mantıklı düşünün. Hemen sevmek, gelecek falan çok erken.

Ayrıca çok beğendiğim bir sözü de profilime yazdım kendime not olsun diye. :)
Zaten ortada bir yanlış anlaşılma varsa karşı taraf kendini ispatlar. İçinde şüphe olmayan ilişki kendiliğinden sorunsuzca gelişiyor bir şekilde. Zorlamayla, taktikle, kovalamakla, çok kafa yormakla bir yere varılmıyor.

Veya yasiniz genc de olabilir ama ben acikcasi 28 yasinda bekar bi kiz olarak bi paranoya pesinden iliskimi sonlandiriyor olmaktan korkarim

Ben 35 yasimdayim ve evet şükür mutlu ve sağlam bir evliliğim var. Esimle 30 yaşında tanıştım. Ve ben dediğiniz gibi "yedek olma ihtimalini" sezdigim an korkmadan bırakırdım. Bunu cool veya sert görünmek için yazmıyorum. Herkesin ilişkide beklentikeri var. Bende eşime ilk tanışmada beklentilerimi açık açık söyledim. Hangi davranışlarda ilişkiyi bitireceğimi de saydım. Ona göre kararını vermesini istedim. Eskiden belki bende taviz verirdim bazı şeylerden, ama artık öyle birşey söz konusu olamaz. Mutlu olmayı bende hak ediyorum :D

Bazen kendimi dur su kenarda dursun arada agzina bal calayim da daha iyisini bulursam o olur bulmazsam bunla idare ederim diye dusunuluyomusum gibi hissediyorum Bu tamamen benim paranoyakligim da olabilir ve ne yapacagimi bilmiyorum Bu suphe insani mahvediyor

Bazen kendimi dur su kenarda dursun arada agzina bal calayim da daha iyisini bulursam o olur bulmazsam bunla idare ederim diye dusunuluyomusum gibi hissediyorum Bu tamamen benim paranoyakligim da olabilir ve ne yapacagimi bilmiyorum Bu suphe insani mahvediyor
Ya da özgüveniniz düşük

Özgüveniniz düşük olmasaydı daha iyisini bulunca tarzında bir düşünceniz olmazdı kendinizden emin olurdunuz. Burada sosyal deney mi yapıyorsunuz yoksa şüphelerinizin nedenini söyleyecek misiniz? Flört mü ediyorsunuz ilişkiniz mi var? Bunları yazsanız daha net cevaplar alabilirsiniz.

Özgüveniniz düşük olmasaydı daha iyisini bulunca tarzında bir düşünceniz olmazdı kendinizden emin olurdunuz. Burada sosyal deney mi yapıyorsunuz yoksa şüphelerinizin nedenini söyleyecek misiniz? Flört mü ediyorsunuz ilişkiniz mi var? Bunları yazsanız daha net cevaplar alabilirsiniz.
Iliskim var ama icimde cok kuvvetli suphe var bu konuda

Bir erkeğin beni yedekte tutup tutmadığını sorguladığım bir işten hayır gelir mi, bence sorgulanması gereken bu. Yedekte tutuyorsa seni yedekte tuttuğunu hissedersin, tutmuyorsa zaten böyle bir şey aklına gelmez çünkü seni el üstünde tutar yedekte değil. Anlaşılır olmuştur umarım.

Back
X