• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yediğim halt...

liliyaa

🌼
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
9.389
16.079
248
Arkadaşlar ben eşimle barıştım...

Evine dön dedi. Yeni çıktığım evde yaşayacaz dedim kabul etti. Konuştuk falan...

Pişman oldum ama artık çok geç. Feragat dilekçesi verdim ve aynı nedenlerden bir daha dava açamicam...

Onun amacı tazminattan kurtulmaktı.
Ayrıntılar var da niye pisman oldum gibi, gücüm yetmiyor yazmaya.

Annem tekrar aç davayı diyor ama bilmiyor ki açamam artık.

İyi bok yedim.

Vallaha buna emindim :) aynen asagilanmaya devam. Diyeceksin ki nereden emindin. Burnunun dibinden ev tutmandan emindim :)
Ya yok evden hala pişman değilim. Amaç onun yakınında olma falan değildi öyle birşey yok. Evimi çok seviyorum.
Asagilanmak yok da, mesela hala bir ayağı eski evde. Bana diyor ki birbirimize zaman verelim. Boşamak isteyen benim, affeden benim, bu cümleyi kuran o...

liliyaa liliyaa ama seni bir konuda cok takdir ettim. En azindan esin icin Soylenenlerde esini savunmaya kalkmadin ve en onemlisi baristigini bile yazdin. Dayak yiyip bosanacagim diyen sonra tasi taragi toplayip konuya hic yazmayanlar da var. Akabinde hamilelik topiklerinde takilanlar da var. En azindan samimisin. Kendi adima tesekkur ederim samimiyetin icin.

Yakın daire tutmuşdun hani çocuğu kreşden almıştın. Hayırlısı olsun. Niye barıştın? Adamın değişmeyeceğini biliyorsun boşuna ayrılmamıştın. Ve neden pişman oldun hepi topu 15 gün içinde ne değişti yorum yapmıştım size çok iyi hatırladım sizi.

Bugün yeni evime taşındım. Annemle eşyaları panikle toplayisimiz, taksiye aceleyle yukleyisimiz. . bizimki aile apartmanı o yüzden. Zaten son anda gorumcemin kocası seslendi nereye diye, cevap vermedim. Hemen karısına söylemiş. Görümcem aradı açmadım. Kayananaya soylemis o da aradı açmadım. O da gitmiş eşime söylemiş aradı açmadım. Eşim tabi eve gelmiş iş yerinden. Taksici tanıdıktı, yeni evin önüne gelir gelmez anahtarı verdim kardeşimle annem arkamdan geliyordu onlara ver ben çocuğu almaya gidiyorum dedim. Koşarak kreşe gidişim... Kızımı panikle alıp gelmem....
Eşyaları taşıdık. Eşim okula gitmiş tabi. Bugün hiç gelmedi demişler sağolsunlar. Kızımı orda bırakacak kadar salak sandı beni galiba. Sonra yine 2 kez aradı açmadım. Korkuyorum onunla konuşmaya..
Kızım tabi çok küçük farkında değil yeni evimiz çok güzel diye geziyor..
Annem babam biraz durup gittiler, yanımda erkek kardeşim kalacak bir süre.
Ben şimdi bu adam annemleri bana gelirken takip eder de yerimi öğrenir diye çok korkuyorum. Aşağıya markete gitmeye bile ödüm kopuyor. Kardeşim gidiyor zaten ama ben evden ne zaman nasıl çıkacam..
Evimi bir şekilde öğrenir de aşağıda saklanip bizi bekler, sonra karşımıza çıkarsa?..
İnsan olsaydı anlaşmalı tek celsede boşanırdık ve kızını istediği her an görebilirdi .. ama insan değil.
Bu arada dün akşam bana en son s.ktir git dedi. Ben de gittim işte:))
Çok endişeliyim korkuyorum gerginim sakin olamıyorum. ..
sizi simdi hatirladim, bukadar olaydan sonra baristigniza inanamiyorum, Hakkinizda hayirlisi insallah

Ya yok evden hala pişman değilim. Amaç onun yakınında olma falan değildi öyle birşey yok. Evimi çok seviyorum.
Asagilanmak yok da, mesela hala bir ayağı eski evde. Bana diyor ki birbirimize zaman verelim. Boşamak isteyen benim, affeden benim, bu cümleyi kuran o...
Ne bekliyordunuz ki? Adam aynı adam

liliyaa liliyaa ama seni bir konuda cok takdir ettim. En azindan esin icin Soylenenlerde esini savunmaya kalkmadin ve en onemlisi baristigini bile yazdin. Dayak yiyip bosanacagim diyen sonra tasi taragi toplayip konuya hic yazmayanlar da var. Akabinde hamilelik topiklerinde takilanlar da var. En azindan samimisin. Kendi adima tesekkur ederim samimiyetin icin.
Sağol canım benim yüzleşmek bir nevi kendimle... Ahhh ah...

Back
X