Yedigin iki bucuk senemide gönder!!!!

kuzum90

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2014
121
22
33
Almanya
Iyi aksamlar arkadaslar..
Daha öncede konu acmistim. Nisanim bozuldu dügünüme 3 ay kalmisti. Yapilan tüm düsüncesizliklerden hesaplardan sonra bu isin olmayacagina karar verip bitirmistik. Gecenlerde onlarin neyi varsa toparlayip yolladik. Icinde bide o hesabini yaptiklari üzerimize gecen tüm paralarla birlikte. Bunun üzerine o eski nisanlim olacak insan annemi aradi ve kizin benim 2bucuk senemi yedi onlarida geri yollasin dedi..
Anlamiyorum bi insan nasil bukadar yüzsüz nasil bukadar bencil olabilir? Hertürlü düsüncesizligi, bencilligi yapmis bi insan. Ailecek herseyin hesabini yapan insanlar. Onuda gectim saygisizlik etti anneme babama karsi. Okadar yasananlardan sonra artik bu isin oluru kalmadi ve BITTI. Zaten bitmis senin ve ailenin yüzünden niye beni sucluyorsun hala niye 2 bucuk senemide yollasin diyorsun?? Benim 2bucuk senemi kim verecek? Benimde zamanim bosa gitti degmeyecek bi insan icin bana yazik degilmi. Onuda gectim benim evlilik hayallerimi yikdilar. Insanlara karsi güvenim gitti. Ya benim yasadiklarim, üzüntülerim ve göz yaslarim nolcak? Kim vericek bunlarin hesabini?
Okadar sinirlerim bozulduki. Allaha havale ediyorum onuda ailesinide.. Allah onlari bildigi gibi yapsin…

evlenmek nasip değilmiş ..
böyle düşünmek gerek ..
üzülmeyi bırak toparlan ..
kendi hayatına dön ..
işine,okuluna bak ..

herşeyde vardır bir hayır sen üzme kendini. hayat okadar mucizelerle dolu ki. birgün mutluluktan ayaklarını yerden kesen biri çıkar tüm kötü günler arkanda kalır hatırlamazsın bile.

Bir ilişki evlilikle sonuçlanmadığı zaman boşa gitmiş olmaz..her ilişki bir deneyimdir..geçirilen iyi zamanlar kardır..kötü zamanlar ise ders çıkartırır insana..

O, 2,5 senesini vermis de siz 6 ay mi verdiniz acaba?
Allah gonlunuze gore versin bundan sonrasi icin.

evlenmek nasip değilmiş ..
böyle düşünmek gerek ..
üzülmeyi bırak toparlan ..
kendi hayatına dön ..
işine,okuluna bak ..

bende öyle diyorum nasip degilmis.. olmayinca olmuyor. önüme bakmaya calisiyorum, cok sükür o aglama krizlerini atlattim ama bu son yaptigi beni yine delirtti. sanki sadece onun 2bucuk senesi gitmis gibi..

herşeyde vardır bir hayır sen üzme kendini. hayat okadar mucizelerle dolu ki. birgün mutluluktan ayaklarını yerden kesen biri çıkar tüm kötü günler arkanda kalır hatırlamazsın bile.

insallah.. aslinda yeniden birine güvenebilcegimi sanmiyorum yani umudum yok.. ama onu unutmak bile bana iyi gelicek..

bende öyle diyorum nasip degilmis.. olmayinca olmuyor. önüme bakmaya calisiyorum, cok sükür o aglama krizlerini atlattim ama bu son yaptigi beni yine delirtti. sanki sadece onun 2bucuk senesi gitmis gibi..

bosver sen onu ..
hayatına bak ..
yeni hayatında basarılar ..

insallah.. aslinda yeniden birine güvenebilcegimi sanmiyorum yani umudum yok.. ama onu unutmak bile bana iyi gelicek..
doğru insan çıktığında karşına öyle bir unutursunki. merak etme içini ferah tut. ilk zamanlar acı çekersin tabi ama sonra unutacaksın

Siz bunlari kafaniza takarak kendinize zarar veriyorsunuz.bende gecirdim bu donemleri takmayin neler neler dediler ama baktim takiyorum ertesi gun doktorda aldim solugu iyide yapmisim..Rabbim beni seviyor kotu insanlari benden aldi

Siz bunlari kafaniza takarak kendinize zarar veriyorsunuz.bende gecirdim bu donemleri takmayin neler neler dediler ama baktim takiyorum ertesi gun doktorda aldim solugu iyide yapmisim..Rabbim beni seviyor kotu insanlari benden aldi

haklisin ben takiyorum ben üzülüyorum. olan hep bana oluyor. ama insanin elinde degil ha deyince unutulmuyor. yasatilanlar zoruma gidiyor..

Bu erkekler kadar cani birsey yok ya!Merhamet yoksunu bunlar,kurtulduguna yat kalk sukret

ne merhamet var nede vicdan.. sükrediyorum zaten nekadar sükretsem az.. ama insana koyuyor ugruna emek verdigi sabir ettigi insanin baska yüzlerini görmek..

Kurtulduğuna dua et hayat tecrübesi derler buna , acı tercübe edindin herkesin yaşayaca şeyler nişan zaten evliliğin testi ailecek geçememişler hem erkekler duygusal gözle bakmazler rakamsal olarak bakarlar yıl,para bunlar için çok önemli onların canına okumak istiyorsan bunlarla
üzersin düz mantık onların ki asla bir kadın gibi duygusala bağlamazlar ,bence şanslıymışsın ömür boyu böyle kazmaları çekenler var

Allah gönlüne göre versin, nasıl biri olduğunu erken görmüşsün boşver giden 2,5 sene olsun evlilik hayallerin olsunn.. evlenipte bütün ömrün olmamış. bence şanslısın şükretmelisin canım..

dua ediyorum cok sükrediyorum gec olmadan gercek yüzlerini gördügüm icin. ama hala karsima cikiyor bu isi dahada zorlastiriyor.. Allahim yardim etsin bana uzak ona yakin olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…