Yedikleriniz

ben içki sigara hariç herşeyden yiyip içiyorum :)) kola,asitili içecek türevlerini çok içmiyorum sadece... o da miğde problemi var bizde karı-koca,eve pek sokmayız...

valla canım ne isterse yiyorumda içiyorumdaa heeleki kola güünde iki koca bardak en azz maşallah dorada bi sorun yok acıyada gelince ben hamileykende çok yiyoyodum acı şimdide yiyorumm zaten kimyonn gaza iyi gelir kıslarrr yemeklere bence bol kimyon koyun bencee cokacimcoook

elime ne ecersae yiyorum ((( hele aburcuburun haddi hesabı yok...sinir oluyorum kendime :gitme:

okadar etkiliyomu ya..benim yawruş ondanmı uyumuyo dooru dürüst acaba

evt cok kotu olmuştu gözlerini burnunu kaşıyor gozleri kıpkırmızı oluyor tam dalacak gibi oluyor dalamıyordu. o 2 gun fazla cay içmek dışında düzenini bozacak bişey yapmamıştım bi azaltmayı ve içmemeyi dene bakalım belki ondandır ben 3 gundur içmiyorum elimde ıhlamurla geziyorum artık. Rabbim huzurlu uykular versin yavrucuklarımıza aminnn

çayı azaltııym diye ıhlamur demledim ama bu seferde onu abartıyorum..3 fincan içtim..daha bunun akşamı da war.peki bunu nekadar içmek gerekk..nolurrr zararsız diyin noolurr...ille bişiy iççem duramıyoruummm:)))

emzire cayi ic sende boshayallersmile. ihlamurdan bisey olmaz herhalde. Ama nane cay sütü azaltiyormus. rezene icebilirsin mesela. Bende demleme emzirme cayı var onu demleyip iciyorum bide o Humana ve Hipp denedim. Dalinde cikarmis bu ara

yok ıhlamurun hiçbir zararı yok canım. bebeği sakinleştirici etkisi bile oluomuş. papatya ve melisa da içebilirsin

ya simdi okudumda emzirme cayında 4.5 gr da 74 kalori varmis, Bir fincan icin 9 gr kullaniyorsun 148 kalori bir bardak cay icin :sinifsinif: Ben bundan günde 4 bardak iciyorummmmmmmm oyyyyyy oyyyyyyy kaydirigubbakcemile yandım ben yandımmm.

Herhalde demleme emzirme caya dönüs yapsam iyi olucak. :sinifsinif: Bu Humana ninda icimi kolay geldi bana

ben çok abartmamak kaydıyla çay içiyorum türk kahvesi içiyorum aradada kola ama bi zararını görmedim. Yemeklere gelince lahana falan hiç kendimi sıkıntıya sokmadan ne olursa onu yiyorum. Oğlumdada ne emmesinde ne gelişiminde bi problem olmadı.

çay çok içiyorum ben de akşam yemeğinden sonra koyuyorum ocağa yatana kadar habire içiyoruz eşimle, çocuk da gece 2 den önce uyumuyo ondan mı acaba??:uhm:

kızlar bana dogumdan sonra hastanede nescefe içmemi önerdılr ve içirrdıler.nedenını anlamıs degılım.belkı uyanık kalmam içindir..

hersey yıyıp içiyorum kızlar kurufasulye bıle ..herseye alışması lazımmmmm dıye dusunuyorum...

ıhlamur rezene ayran ve su harici birşey içmiyorum yiyeceklerde çok seçiçiyim acı ve turşu kesinlikle yemiyorum tabi abur cuburda çok şükür kızımın gaz problemi 2 ayında kesildi bu kadar dikkate birde kilolar gitseydi :kedi:

okyunca utandim kendimden nasil bi anneymisim beh
ben gunde en ay 2 bardak cay 3 bardakta kahve iciyorum
bebegim ne huyursuy ne de uykusuz masallah
hersey beyinde bitiyor ,bisey olmay diye düsünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…