Yedin bir halt bari arkasinda dur

Gecelerin-yargici

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2017
84
26
18
40
Selam kk üyeleri.
Bir adam hem aldatip hemde ısrarla karısıyla yaşamak istemesi nedir ya. Bir halt yedin bari arkasinda dur.

Adamı evden kovdum sadece birgece gelmedi. Ikinci gün işi biter bitmez koşarak eve geldi hala da gelmeyi devam ediyor. Bir çık git hayatımdan artık.
Ev tuttun kadina git birlikte yasa. Yakamdan düş artik.
Senin yüzünden nefes bile alamıyorum.

Selam kk üyeleri.
Bir adam hem aldatip hemde ısrarla karısıyla yaşamak istemesi nedir ya. Bir halt yedin bari arkasinda dur.

Adamı evden kovdum sadece birgece gelmedi. Ikinci gün işi biter bitmez koşarak eve geldi hala da gelmeyi devam ediyor. Bir çık git hayatımdan artık.
E geri gelince eve alinacagini bildiğinden geliyordur.

Almayın eve?

Selam kk üyeleri.

Korkak, düzenini deistirmekten korkan erkek tipi.Bence kadını aşağılamaların en kötüsü.Allah size sabır versin:mad:

Bu durumda kesin ve net kararim yolumu ayirmak olurdu. Ancak sizin hayatinizi kosullarinizi bilemiyorum. o nedenle kesin ayrilmaya kararliysaniz anahtari değiştirmekten baslayabilirsiniz.

Back
X