siz kendi aranızda problemi halledemiyor musunuz da kadının babasını arıyorsunuz ki. o ogrenci mi ki velisini arıyormus gibi babasını aramıssınız. biri benim babamı arayıp böyle seyler söylese babam arayan kisiye dunyayı dar eder. sen kimsin benim kızım hakkında boyle konusursun diye. ne kadar ucuz hareketler bunlar. ne alaka baba kız arasına giriyorsunuz yani. belki babasının durumdan haberi var ve adamın icazetiyle o kisi böyle bir hayat yasıyor. kadın evli diil diye hala babasının malı gorunuyor galiba ondan sanırım. kendi aklı fikri dusuncesi olmadıgını, birilerinin emri altında oldugunu mu zannediyorsunuz. evli olsaydı da kocasının malı olacaktı. herkes sizin gibi olmak zorunda degil. kapıyı kilitlemeye kıyamıyorsanız evi terk edin o zaman az gururunuz olsun. ne derdiniz varsa kendi kocanızla halledin, o kadınla veya o kadının babasıyla degil. o kız olmasa kocanız gidip baska kızla aynı hayatı yasayacak. eee? sorun bence baskalarında degil sizin kocanızda. sikayet ettiginiz noktayı anlayamadım ben.. cok sinirleniyorum böyle seyler okudukca. dik durun biraz ya.