- Konu Sahibi __7n_bitirdin__
haydi kızlar gebelik testi yapıp bıkanlar üzülenler ağlayanlar güneşe tutup silik çizgi var işte diye umutlananlar :roflol:ve negatif olsada her ay halen yapmaya devam edenler buyrun sohbete........
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haydi kızlar gebelik testi yapıp bıkanlar üzülenler ağlayanlar güneşe tutup silik çizgi var işte diye umutlananlar :roflol:ve negatif olsada her ay halen yapmaya devam edenler buyrun sohbete........
ahhh ahhh elbet bizde birgün o çift çizgiyi göreceğiz.ben 3 gündür kafayı yemiş durumdayım. 6 Martta çatlatma iğnesi oldum. 12. gün 13.gün ve 14. gün test yaptım.Ama sonuç konusunda tereddüt içindeyim... Ne var yani şöyle kıpkırmızı 2. çizgi çıkıverse hemen.
merhaba...o bir gün gelmiyor ama yaa senin durumun çok zor bu ay görürsün inşallah ilk çizgiden daha kırmızı bir çift çizgi olmadı kalemle sende 2.çizgiyi yapar benim gibi eşini kandırırsın![]()
cidden yaptın mı ? kaydirigubbakcemile3 ayy ama ben öyle bişi yapsam gerçekten çift çizgi çıkınca bu sefer inanmaz eşim bana. Yalancı çobana dönerim.
ah ah cnm ne umutlarla yapıyodum bndeadet günü gelsede yapsam diyodum 1.5 sene oldu artık simdi gecsn diyom ole yapcam ama bilyom adet olcam umut bile etmiyom cokkkkkkkkkkk uzun zamn gücüm kalmadı malesef artık test yapmayada umut etmeyede
selam kızlar ben geldim ama kimse yok,olsun tanışalım:
ben özgül
27 yaşındayım
1 buçuk yıldır evliyim
1 yıldır çocuk istiyorum
ama dış gebelikti askerlikti şimdiye kadar nasip olmadı
ama birgün Rabbim nasip edecek biliyorum
İnşallah isteyen herkese verir.
Yarın gelirseniz daha detaylı konuşur dertleşiriz
kıyamam sana ya canım benim allah gönlüne göre versin inşallah
tez zamanda kucağın dolsun canım benim