bende bilirim o durumlari, hani mesele ona ev almis, kiyafet almis, ona para vermis degil....ilgi... onlara karsi özel ilgileri olmasi, sen birsey dedigin an dinlememmesi kizmasi, ama digeri birsey dedigi an, ona anlayis göstermesi mesele....sana karsi hic bir adim atmamasi...senin herseyi yanlis yapman, ama diger cocuguna yanlis yapdiginda yere düstügünde el uzatmasi...mesele bu...ben annemle bu konuyu bir kac kere konustum, konusma calisdim daha dogrusu ama her zaman kavgayla bitti, dinlemedi beni, azarladi...kuzenim bile farkinda durumun...ama nafile...bilmiyorum akillarindan ne gectigini...ailemle yoksa aram ii hani ihtiyacim oldugunda yardime ederler ama ona gösterilen ilgi bana asla gösterilmez, bana ona gösterilen anlayis gösterilmez, hata yapmama izin verilmez...ben gecmise takilan bir insan degilim, ama bazi seyler unutulmaz, kac kere eve geldigimde ona okul cantasi alinmis, bir kac cift ayakabbi mesela öyle yataginin üstünde duruyor...hani ya cocugum hani benimde canim ister...yani diyecegim su ki degismezler hani konusma calissanda...bilmiyorum neden, nasil amaaan...bosver hayat güzel takilmama calis, biliyorum bazi anlar o gecmis aniden karsina cikiyor, o gecmisteki kareler aklina geliyor, yüregine bir agri giriyor ama bosver de gec...gecmisin seni yakalamasina izin verme...valla ben öyle yapiyorum ve mutluyum...birde bir tavsiye vereyim ben bir günlük kullaniyorum...bana cok yardimci oldu, oluyor...her günn yazmiyorum ama bazi üzüldügüm analar yanimda kankam olmadigi anlar yaziyorm...cook ii geliyor...tam mutlu oldugum anlarda yaziyorum :)......yani sanirim o günlügüm olmasaydi depresyona girmis olurdum :)
Hayat herseye ragmen güzel :)
allaha emanet ol, senin hayatin, kimse seni üzmesine izin verme, onlar seni üzüyorsa ugrama, gitme bayramda saygindan dolayi gidersin, yoksa gitme, birak...sen mutlu ol gerisi bos :)