- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #20.201
Evet az kaldıAz kaldıı azz
Olur ya kasma kasınca hiç gitmiyorEvet az kaldıbastiralim bizim olacak o 55
Yok relax Olcam valla gitmiyor naletOlur ya kasma kasınca hiç gitmiyor
Gerçekten öyle ya strese girince hiç gitmiyorYok relax Olcam valla gitmiyor nalet
Çok şükür canım . Sıkma canını olur . Azda olsa evin içinde bile durduğun yerde yürüyüş yap .Iyi gidiyor senin nasil gidiyor. Cok spor yapamadim evin isini dersimi anca yapiyorum.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun canım . Şadi ismiyle şifa göndersin inşAllahAbla nefes alış verişi düzeldi gibi ama saliya kadar burdayiz sonra bazı testler yapıp araştırma Hastanesi'ne gideceğiz anjiyo için.
Dikkat et canım . Afiyet olsun . Elinden geleni yap . Sıkma canını yeter ki pes etme . Yola devamGunaydin ortim.
Dun
12 de
2 dilim tt ekmek
Kiymali yum.
Domates
Biraz peynir
Rucola
16. 00
4minik kuru biber dolmasi
Bir dilim ince kek
Bir kase yogurtlu eristeli salata
Su 1.5
Spor 5.000 adim
Midem sürekli bulaniyoryediklerimin de bir kismini cikardim.Bos olunca bulanmiyor.
Ortim dun yine dersdi evi toparla bulasik toparla bide oglumun arkadasinin dogum gunune gitmistik spora cok zaman ayiramiyorum. Az kaldi 2 haftaya rahatlayacagim.
Afiyet olsun kızlar
Günaydın canım
Günaydın
Günaydın kuzum bende aynı durumdayım bütün gece uyumadi sıpa
Cumaya göre +500 galiba olsun cumaya gider
Günaydın canım
Amann o herkeste varGünaydın kızlar hayırlı sabahlar E Elif_Eylul ablacım bı anda bı dıyetı bırakma ıstegı boyle herseyı yıyım aman nolcak hevesı sızdede oluyor mu
Motivasyon düşmemesi lazım kaptanım üzülme ben herşeyin üstesinden gelirimMaşallah
Tamam bu hafta eksi gelicem diye düşünüyorumGerçekten öyle ya strese girince hiç gitmiyor
Sabit olsaydım keşke bende
10 bereket ne ya hareket berekettir demiş klavye
Cok az az gıdıyor amaSabit olsaydım keşke bende
Hepimizin öyle canım pes etmek yok az az da aldık birden gelip yapışmadı
Cok az az gıdıyor ama
EvetHepimizin öyle canım pes etmek yok az az da aldık birden gelip yapışmadı
Olsun kuzum sana öyle geliyor güzel gider istersen spora ara ver sadece yuruyus yap kilolar bir an önce gitsin istiyorsan.
Cok az az gıdıyor ama
Geçen hafta bende hiç.veremedim bak bugün -400
Günaydın canımGunaydın kızlar +500
Wc ye cumadan beri çıkmadım kiraz sapı çayı içecem şimdi
Yürüyüşle daha hızlı mı gidiyoOlsun kuzum sana öyle geliyor güzel gider istersen spora ara ver sadece yuruyus yap kilolar bir an önce gitsin istiyorsan.
Spor yapınca ekstra vücut kas yapıyor buda tartiya yansımıyor.Yürüyüşle daha hızlı mı gidiyo
Bence sevinmelisin enazindan sabitsin
Benide kesseneGunaydın kızlar +500
Wc ye cumadan beri çıkmadım kiraz sapı çayı içecem şimdi
Heee anladımmmSpor yapınca ekstra vücut kas yapıyor buda tartiya yansımıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?