Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geçen hafta bende hiç.veremedim bak bugün -400
Süper
Olsun kuzum sana öyle geliyor güzel gider istersen spora ara ver sadece yuruyus yap kilolar bir an önce gitsin istiyorsan.
Ikı gündür ypmmıyordum ya spor dün yapınca bı hafıfledım gıbı oldu yürüyüş yapma ımkanım olsa ama eşime akıllı saat aldırdım evın ıcınde dönüp dönüp dolaşıp duracagım bakalım kaç adım olacak

Ben öyle yapıyorum canım C Chikolata_gozlum de öyle yapıyor bahçeye gitmediği zaman çoğumuz evde yürüyoruz evin tüm odalarını dolaşıyorum

Leslie yap

Bu pilatesin 2. Haftası beni çok zorladı ama 4. Günden sonra alıştı vücut ilk gün ve ikinci gün egilemedim bile bacaklardaki ağrıdan dolayı

Olur kuzu neden olmasın spor ve diyette hep aynı şeyleri yapmayın zaten belirli bir dönem duraklama oluyor. Farklı sporlar da lazım.
Bak bana her türlü yapıyom canım ne isterse

Tabiii ben ilk haftalar leslie yapıyodum daha hızlı gidiyodu. 15 dk ile başla haftadan haftaya artır yada kendini iyi hissettikçe ben şu an 40 dk yapabiliyorum
Ben niye 40 dakikayla basladım bu leslie ye Allah beniii napmasın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…