- 17 Kasım 2020
- 3.501
- 17.199
- 158
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #20.221
SüperGeçen hafta bende hiç.veremedim bak bugün -400
Ikı gündür ypmmıyordum ya spor dün yapınca bı hafıfledım gıbı olduOlsun kuzum sana öyle geliyor güzel gider istersen spora ara ver sadece yuruyus yap kilolar bir an önce gitsin istiyorsan.
Ben öyle yapıyorum canım C Chikolata_gozlum de öyle yapıyor bahçeye gitmediği zaman çoğumuz evde yürüyoruz evin tüm odalarını dolaşıyorumSüper
Ikı gündür ypmmıyordum ya spor dün yapınca bı hafıfledım gıbı olduyürüyüş yapma ımkanım olsa ama eşime akıllı saat aldırdım evın ıcınde dönüp dönüp dolaşıp duracagım bakalım kaç adım olacak
Leslie yapSüper
Ikı gündür ypmmıyordum ya spor dün yapınca bı hafıfledım gıbı olduyürüyüş yapma ımkanım olsa ama eşime akıllı saat aldırdım evın ıcınde dönüp dönüp dolaşıp duracagım bakalım kaç adım olacak
Bu pilatesin 2. Haftası beni çok zorladı ama 4. Günden sonra alıştı vücut ilk gün ve ikinci gün egilemedim bile bacaklardaki ağrıdan dolayıSüper
Faydası olurmu acabaLeslie yap
KıyamamBenide kessene
Aynen canım ya 3 gundur wc yokGünaydın canımWC çok etkiliyor
Olur kuzu neden olmasın spor ve diyette hep aynı şeyleri yapmayın zaten belirli bir dönem duraklama oluyor. Farklı sporlar da lazım.Faydası olurmu acaba
Tabiii ben ilk haftalar leslie yapıyodum daha hızlı gidiyodu. 15 dk ile başla haftadan haftaya artır yada kendini iyi hissettikçeFaydası olurmu acaba
Bak bana her türlü yapıyomOlur kuzu neden olmasın spor ve diyette hep aynı şeyleri yapmayın zaten belirli bir dönem duraklama oluyor. Farklı sporlar da lazım.
İyi yapıyorsun canımBak bana her türlü yapıyomcanım ne isterse
Ben niye 40 dakikayla basladım bu leslie yeTabiii ben ilk haftalar leslie yapıyodum daha hızlı gidiyodu. 15 dk ile başla haftadan haftaya artır yada kendini iyi hissettikçeben şu an 40 dk yapabiliyorum
Olur kuzu neden olmasın spor ve diyette hep aynı şeyleri yapmayın zaten belirli bir dönem duraklama oluyor. Farklı sporlar da lazım.
Iyıymişş gerçektenTabiii ben ilk haftalar leslie yapıyodum daha hızlı gidiyodu. 15 dk ile başla haftadan haftaya artır yada kendini iyi hissettikçeben şu an 40 dk yapabiliyorum
250 mekik mi
AynenBen öyle yapıyorum canım C Chikolata_gozlum de öyle yapıyor bahçeye gitmediği zaman çoğumuz evde yürüyoruz evin tüm odalarını dolaşıyorum
Kıy kıyKıyamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?