- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #20.281
Kuzukulagi topluyolar canimKolay gelsin, sormasi ayip degilse ne yapiyorsunuz bahcede? Is olarak yani. Kucukken ben de cok calistim bahcede. Dertsiz tasasiz ne güzel gunlermis, camurla oynamayi bile özledim.
Tamam canimBenim için son
Bence en mantıklısı ama sen önlemini al canimda kendinde rahat edersinSağol kaptanımben dün video izledim tüp bağlatma . Aklımada yattı . Eşimde baktı şimdi dursun dedi . Yakma işlemi zaten tüpü kesiyorlar 2 yerden . Diğer şekilde Var pense takıyorlar ufak ufak 2 tane.
Kuzu akşam yapabilirsin ya da sadece adım atBeni yarın yoğun bir gün bekliyor saat 10 da kadın dogumcuda rendevum var .
Ondan sonra saat 10h40 ta bebeğin rendevusu var . Ondan sonra öğleden sonra saat 14h30 ulturason rendevum var spiral yerine oturmuş mu diye …. Pöff şimdiden yordum . Birde zaten gidiş 50 dkk dönüş 50 dkk yol var . Yarın ben pert olurum . Yarın sporumu nasıl ayarla bilirim fikir verin bana . M MissHayaLet . Canım .
Yok kız dur daha benim bebe durması lazım bu kadar adım atmam için akşam aile boyu adım attıkHe kız ben ne bilimdedim herhalde motorla geziyor evin içinde
Afiyet olsun canımAz önce bir muz bir elma yedim kahve ile. Ogleden sonra bir arkadasimin dügünü var. Oraya gidecegiz insallah. Bayagidir gitmiyordum dügün vs. Degisiklim olacak bana da.
Ya satmak icin mi kendileri icin mi?Kuzukulagi topluyolar canim
Kolay gelsin canımBahçedeyim. Dinlenirken yazayım dedim 2 saate eve geçerim o zaman tartılıp yazıcam abla E Elif_Eylul
Tesekkür ederim. Sifa olsun hepimize.Afiyet olsun canım
Satiyolardi enson canımYa satmak icin mi kendileri icin mi?Bizim o tarflarda da olurdu da ama biz kendimize toplardik, ekmedik hic.
E doğru napımYok artık
Aaaa 1yasıma daha girdiE doğru napımama yemiyorum
Ahahahah yaAaaa 1yasıma daha girdi
Gerci 4gün sonra 1yasima daha gircem 2yaş fazla geldi
Olabilme ihtimalini sevdimKacti nur
Ahahahah ya
Kuş uçtu beybiOlabilme ihtimalini sevdim
Yoğurt sevmiyorum ya
Anca meyveli activia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?