Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beni yarın yoğun bir gün bekliyor saat 10 da kadın dogumcuda rendevum var .
Ondan sonra saat 10h40 ta bebeğin rendevusu var . Ondan sonra öğleden sonra saat 14h30 ulturason rendevum var spiral yerine oturmuş mu diye …. Pöff şimdiden yordum . Birde zaten gidiş 50 dkk dönüş 50 dkk yol var . Yarın ben pert olurum . Yarın sporumu nasıl ayarla bilirim fikir verin bana . M MissHayaLet . Canım .

Geçmiş olsun canım simdiden

Geçmiş olsun canım simdiden
Sağol kaptanım ben dün video izledim tüp bağlatma . Aklımada yattı . Eşimde baktı şimdi dursun dedi . Yakma işlemi zaten tüpü kesiyorlar 2 yerden . Diğer şekilde Var pense takıyorlar ufak ufak 2 tane.

Bahçedeyim. Dinlenirken yazayım dedim 2 saate eve geçerim o zaman tartılıp yazıcam abla E Elif_Eylul
Kolay gelsin, sormasi ayip degilse ne yapiyorsunuz bahcede? Is olarak yani. Kucukken ben de cok calistim bahcede. Dertsiz tasasiz ne güzel gunlermis, camurla oynamayi bile özledim.

Sağol kaptanım ben dün video izledim tüp bağlatma . Aklımada yattı . Eşimde baktı şimdi dursun dedi . Yakma işlemi zaten tüpü kesiyorlar 2 yerden . Diğer şekilde Var pense takıyorlar ufak ufak 2 tane.
Gecmis olsun bebise de sana da ortim . Baglatma ne kadar uzak bana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…