- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #20.261
Günaydın canımGünaydın
Yoğurt sevmiyorum yaBirde ben probiyotikli yoğurt aldım onun etkisi varmi bilmiyorum.Onuda dene istersen
Günaydın canımGünaydın
Kız hangi ara 10000 adım yaptın
Kız chiko güzel haberler ver de hele kaç geldin tartıdaGünaydın
Kız bu dünkü adımlarKız hangi ara 10000 adım yaptınMaşAllah
Yok artıkYoğurt sevmiyorum ya
Anca meyveli activia
He kız ben ne bilimKız bu dünkü adımlardaha bugün başlamadım spora
Geçmiş olsun canım simdidenBeni yarın yoğun bir gün bekliyor saat 10 da kadın dogumcuda rendevum var .
Ondan sonra saat 10h40 ta bebeğin rendevusu var . Ondan sonra öğleden sonra saat 14h30 ulturason rendevum var spiral yerine oturmuş mu diye …. Pöff şimdiden yordum . Birde zaten gidiş 50 dkk dönüş 50 dkk yol var . Yarın ben pert olurum . Yarın sporumu nasıl ayarla bilirim fikir verin bana . M MissHayaLet . Canım .
Bu sonmu kaydediyorum bak
Tamam canim kolay gelsinBahçedeyim. Dinlenirken yazayım dedim 2 saate eve geçerim o zaman tartılıp yazıcam abla E Elif_Eylul
Benim için sonBu sonmu kaydediyorum bak
Sağol kaptanımGeçmiş olsun canım simdiden
Kolay gelsin, sormasi ayip degilse ne yapiyorsunuz bahcede? Is olarak yani. Kucukken ben de cok calistim bahcede. Dertsiz tasasiz ne güzel gunlermis, camurla oynamayi bile özledim.Bahçedeyim. Dinlenirken yazayım dedim 2 saate eve geçerim o zaman tartılıp yazıcam abla E Elif_Eylul
Gecmis olsun bebise de sana da ortim . Baglatma ne kadar uzak banaSağol kaptanımben dün video izledim tüp bağlatma . Aklımada yattı . Eşimde baktı şimdi dursun dedi . Yakma işlemi zaten tüpü kesiyorlar 2 yerden . Diğer şekilde Var pense takıyorlar ufak ufak 2 tane.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?