- 26 Nisan 2020
- 1.425
- 7.343
- 158
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #20.361
Orticimm canını sıkma benim de geçen hafta öyle oldu her şey yoluna girer tekrar ve kilolar su gibi akar gider canımm.Ben bugün +100 gramdayim regl oluyom dünde spor yapamadim kaçak da yapmadım E Elif_Eylul bütün vücudum komple pert yataktan çıkmak istemedim uşaklar durmadi
Kız büyük marketlerde var@Chikolata_gozlum
Kuzu kulağına ekşi sıkıp yiyelim
Trde niye meşhur değil bizim Kuzu kulağı pazarda yok
Belimi ölçsem falanHımmm kem.küm nedecuk cuma günü
Hoşbuldum merhabaMinnoş prenses hoşgeldin canımm
Ölç ölc belini,memeni,poponuBelimi ölçsem falan
Iyiyimm canım sen nasılsınnHoşgeldin canım nasılsın
Oohhh süper allah iyilik versinIyi olmana sevindim
Bende iyiyim şükür
Ooo sendemi buralardasınBelimi ölçsem falan
AnaaaaMerhaba  ben çok kilo almışım yardım edin
Spor yaptıktan sonra gün içi sersem gibi olmayıp daha aklı başında hissetmenin yolu yok mu ya? 15 bin civarı adımı korumaya çalışıyorum elimden geldiğince ama sonra kitap okumam eğitim videosu felan seyretmem gerekiyor ama dedeler misali uyukluyorum. Off hep birinden biri eksik kalıyor
Eki Görüntüle 3025444
Aynı bu kedi gibi bakıyorum etrafa spordan sonra
Eki Görüntüle 3025445
Heee minnos gelmisAnaaaa
Spor yaptıktan sonra gün içi sersem gibi olmayıp daha aklı başında hissetmenin yolu yok mu ya? 15 bin civarı adımı korumaya çalışıyorum elimden geldiğince ama sonra kitap okumam eğitim videosu felan seyretmem gerekiyor ama dedeler misali uyukluyorum. Off hep birinden biri eksik kalıyor
Eki Görüntüle 3025444
Aynı bu kedi gibi bakıyorum etrafa spordan sonra
Eki Görüntüle 3025445
Gelene kadar beynimdeki müzik dın dın dın dın gerilim müziğiİnşallah illa stres yaratacak gelmeden önce
Teşekkür ederim kuzumHacer canım çok iyi yapmışsın ortimm akıllı saat çok iyi bir motivasyon veya cep telefonu ile adım takibi ama en rahatı saatle oluyor bende çok işe yaradı. Çok iyi işler çıkaracaksın saatinle güle güle kullan canım
süpersin bebekSelam kaptanımmm E Elif_Eylul ve selam kızlarr
Sabah tartıldım ve tartının aşkıyla direk spora çıktım ancak eve girdim size hemen durumları bildireyim diye. Öncelikle gururluyum40,5 ayaklarımla sizlerleyim
Cuma günü malum 81,2 idi
güncel 80,7
cuma günü güzel şeyler olacak hissediyorum
Ayrıca canım ortilerAamine @Pandora27
Eki Görüntüle 3025424
AliyorumHosgelmislisteye al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?