Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oooo ne güzel olur bakk boylee
Bende edeyim birşeyler o halde sotele dediğin ne gibi sebzeleri soteledin filizkomm
Ben kapya,yesil biber,mantar,sogan,sarimsak,domates yani aklina gelenleri koy
Icinide oycan ya onlarida corba yap

Mantarın zararı yok dimi kuzu
Yok ama tarihine göre cok dikkatli olmak gerekir zehirliyomuş ben bikere yedim genede zehirleme işinde oluyomuş oyüzden çok fazla cesaret edemiyorum marketten değilde iyi biyerde güvenli biyerden almak gerekir

Yok ama tarihine göre cok dikkatli olmak gerekir zehirliyomuş ben bikere yedim genede zehirleme işinde oluyomuş oyüzden çok fazla cesaret edemiyorum marketten değilde iyi biyerde güvebli biyerden almak gerekir
Çok severimde kendisini
Sotelerde güzel oluyor

Yok ama tarihine göre cok dikkatli olmak gerekir zehirliyomuş ben bikere yedim genede zehirleme işinde oluyomuş oyüzden çok fazla cesaret edemiyorum marketten değilde iyi biyerde güvebli biyerden almak gerekir
Kültür mantarindan bisey oluyormu canim

Olur olur yap bak
Yapacumm kuzuu ama sen kabak içiyle soteledinmi soğan lada olurmu ayni kız yaptığı gibi biber koymus yesilzeytin kabakkiçi misır ama o dilediğin kadar koy dedi soğan koymamış onla farkedermi yada soğanı güzelce kavursam zeytinyağla baharatla iyicene onla beraber üste koysam nasıl olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…