- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #20.461
Ben kapya,yesil biber,mantar,sogan,sarimsak,domates yani aklina gelenleri koyOooo ne güzel olur bakk boylee
Bende edeyim birşeyler o halde sotele dediğin ne gibi sebzeleri soteledin filizkomm
Iyimiş bakk mantar falan yok amaa başka şeylerle karıştırayim dolapta ne varsaBen kapya,yesil biber,mantar,sogan,sarimsak,domates yani aklina gelenleri koy
Icinide oycan ya onlarida corba yap
Mantarın zararı yok dimi kuzuIyimiş bakk mantar falan yok amaa başka şeylerle karıştırayim dolapta ne varsa
Olur olur yap bakIyimiş bakk mantar falan yok amaa başka şeylerle karıştırayim dolapta ne varsa
O sadece masaj için kız benim dediğim selülit e falan da iyi geliyoAt kestaneside güzel
Benim dizim ağrıyor ondan demiştim kuzu .O sadece masaj için kız benim dediğim selülit e falan da iyi geliyo
Yok ama tarihine göre cok dikkatli olmak gerekir zehirliyomuş ben bikere yedim genede zehirleme işinde oluyomuş oyüzden çok fazla cesaret edemiyorum marketten değilde iyi biyerde güvenli biyerden almak gerekirMantarın zararı yok dimi kuzu
Kız o bel ağrısına falan iyi geliyoBenim dizim ağrıyor ondan demiştim kuzu .
He o farklı o zaman
Çok severimde kendisiniYok ama tarihine göre cok dikkatli olmak gerekir zehirliyomuş ben bikere yedim genede zehirleme işinde oluyomuş oyüzden çok fazla cesaret edemiyorum marketten değilde iyi biyerde güvebli biyerden almak gerekir
Kültür mantarindan bisey oluyormu canimYok ama tarihine göre cok dikkatli olmak gerekir zehirliyomuş ben bikere yedim genede zehirleme işinde oluyomuş oyüzden çok fazla cesaret edemiyorum marketten değilde iyi biyerde güvebli biyerden almak gerekir
Ayy tavuklu mantarli kasarli ayyÇok severimde kendisini
Sotelerde güzel oluyor
Ben menuskus olan yere sürüyorum geçiyor.Kız o bel ağrısına falan iyi geliyo
Of ofAyy tavuklu mantarli kasarli ayy
Yapacumm kuzuu ama sen kabak içiyle soteledinmi soğan lada olurmu ayni kız yaptığı gibi biber koymus yesilzeytin kabakkiçi misır ama o dilediğin kadar koy dedi soğan koymamış onla farkedermi yada soğanı güzelce kavursam zeytinyağla baharatla iyicene onla beraber üste koysam nasıl olurOlur olur yap bak
Onu da geciriyo kız iyi geliyo ben gebeyken kulunç ağrım oluyodu suruyodum güzel oluyoduBen menuskus olan yere sürüyorum geçiyor.
Psikolojikte olabilir
Evettt tavuklarda falan yinede tarihine bakarak cok canın isterse allÇok severimde kendisini
Sotelerde güzel oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?