- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #20.501
İnceliğimiz beraber olsun .Bu yolda incelelimRica ederim efenim . Allah iyiliğinizi daim etsin sağolun çok incesinizin
Kız sen daha nereye incelcen bırak biz incelelim azcık inceldigimiz yerden kopsunİnceliğimiz beraber olsun .Bu yolda incelelim
Yok yiyorum artık.Kız sen daha nereye incelcen bırak biz incelelim azcık inceldigimiz yerden kopsun
Evet öyle diyeceğim şimdi bile güzel gidiyorHeee iyi iyi kuzu hedefine ulaşınca iyiki yapmişım dicen
Tabiikii kuzum Rabbim hayırla sonuclandırsın inşaAllahDualarında olim kuzu
Sumak zararliymis sanki kuzu korkumdan koklatiyorum üzerine yumurtanınSerpiştirr hicbirşey olmazbende aynı ediyorum kimyonsuz asla
Bende gittim ortopediye falan kar etmedi bana en son bana fizik tedavi doktoru gel cekiym dedi de öyle geçti kime gitsem pocun ödem yapmış diyodu oturma simidi olmadan oturamiyodum şükür geçtiÖnce ortapediaya gittim jelle hap verdi sonra egzersiz verdi ben reformer pilatese gidiyordum onu bıraktım geçmezse fizik tedavi dedi .
Onada gidemiyorum nedenini sonra söylerim
İyi birşey olacak ama nedeni İnşAllah
Oldumçok şükür
Darısı başına kuzum
Amin inşallah ablam gözümü yollar da bırakmasınGelene kadar beynimdeki müzik dın dın dın dın gerilim müziği
Teşekkür ederim tatlımTabiikii kuzum Rabbim hayırla sonuclandırsın inşaAllah
Rabbim birdaha yaşatmasın güzelimBende gittim ortopediye falan kar etmedi bana en son bana fizik tedavi doktoru gel cekiym dedi de öyle geçti kime gitsem pocun ödem yapmış diyodu oturma simidi olmadan oturamiyodum şükür geçti
Rabbim birdaha yaşatmasın güzelim
Afiyet bal olsun
Birde dişleAminnnn Allah kimseyi başıyla dotuyle sinamasin derdi zor
AdrenalinSpor spor . Kuş gibi hafifledim ya . Tamda istediğim gibi basen çalıştırdı bacaklarım titriyor hala
Teşekkür edrim kadınlara özel yapmışlar sankiAfiyet bal olsun
Fincan ne kadar şirin
Ver gitsinAdrenalin
Ver coşkuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?