- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #20.481
Sen nasil istersen oyle yap canim bence olurYapacumm kuzuu ama sen kabak içiyle soteledinmi soğan lada olurmu ayni kız yaptığı gibi biber koymus yesilzeytin kabakkiçi misır ama o dilediğin kadar koy dedi soğan koymamış onla farkedermi yada soğanı güzelce kavursam zeytinyağla baharatla iyicene onla beraber üste koysam nasıl olur
Işte onu dedim aslındaKültür mantarindan bisey oluyormu canim
Kuzu kekik için ne düşünüyorsunEvettt tavuklarda falan yinede tarihine bakarak cok canın isterse all
Ne bulursam sürüyorum artık tatlımOnu da geciriyo kız iyi geliyo ben gebeyken kulunç ağrım oluyodu suruyodum güzel oluyodu
TamamSen nasil istersen oyle yap canim bence olur
Amaann baharatlarda neolcakk ben baharatsız yapamam baharatçıyımdırr nereye kekik gerekiyorsa yaparım ette kekiksiz olmaz yapar yerim birşey olmazz o kekik çayıyla alakalı o zararlı olurKuzu kekik için ne düşünüyorsun
Gebelikte benim uşaklar pocumu yamulttu fizik tedavi uzmanı çekti çiçek gibi oldum o yüzden fizik tedavi olayını seviyom ben yaNe bulursam sürüyorum artık tatlım
Fizik tedavi bile fayda etmedi
Benide kıtırt yaptıGebelikte benim uşaklar pocumu yamulttu fizik tedavi uzmanı çekti çiçek gibi oldum o yüzden fizik tedavi olayını seviyom ben ya
Bende herseye kekik serpiştiririm. Karabiber, kimyonTamam
Amaann baharatlarda neolcakk ben baharatsız yapamam baharatçıyımdırr nereye kekik gerekiyorsa yaparım ette kekiksiz olmaz yapar yerim birşey olmazz o kekik çayıyla alakalı o zararlı olur
Tek seans mi yapildi sana kız bana tam 15 Seans yapıldı oldum mahvoldumBenide kıtırt yaptı
O an geçti .Sonra tekrar hortladı
Önce ortapediaya gittim jelle hap verdi sonra egzersiz verdi ben reformer pilatese gidiyordum onu bıraktım geçmezse fizik tedavi dedi .Tek seans mi yapildi sana kız bana tam 15 Seans yapıldı oldum mahvoldum
6 gün spor 1 gün dinlenme şeklinde kuzumHergün etme barii öyle tutulursun vallaha 2 günde bir et spor mesela arada ara ver ben hiç öyle spor etmedim hep yürüyüş yaptım 3haftada 5 kilo vermiştim
Serpiştirr hicbirşey olmazBende herseye kekik serpiştiririm. Karabiber, kimyon
Heee iyi iyi kuzu hedefine ulaşınca iyiki yapmişım dicen6 gün spor 1 gün dinlenme şeklinde kuzum
Ben anladiiii saniriim igihigiihiiÖnce ortapediaya gittim jelle hap verdi sonra egzersiz verdi ben reformer pilatese gidiyordum onu bıraktım geçmezse fizik tedavi dedi .
Onada gidemiyorum nedenini sonra söylerim
İyi birşey olacak ama nedeni İnşAllah
Bu hafta icitartilirim abla .Nezaman tartilcan canim
Pazartesi cuma günü tarti günlerimiz canim cumaya tartini bekliyorumBu hafta icitartilirim abla .
Rica ederim efenim . Allah iyiliğinizi daim etsin sağolun çok incesinizinTeşekkür ederiz bizlerde iyiyiz
Bu diyet yolunda sizleride aramızda görmek ister . Mutlu oluruz hanımefendi .
☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?