- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #21.021
Etkisini gördünmü?İnşaAllahChloe tıng challeng I bıtırdım an ıtıbarıyle kaptanım
Eki Görüntüle 3026484
Spor Koçunun hala yolu uzunsende az daha dayan dün bir bugün iki ha gayret basaracaksin
Nasılda bildi
Alışma kalk kalk yürümeye alış ben yürüyorehaklısın alıskanlık oturmaya
Neye başlasam onu düşünüyorum basenlerım erısın ıstıyorum artık böyle onada etkılı olan bırsey kazım bana kaptanımBravo kuzum bende 2. Hafta pilatesimi bitirdim 3. Haftaya dönüyorum
İnşaAllahChloe tıng challeng I bıtırdım an ıtıbarıyle kaptanım
Bravo kuzum bende 2. Hafta pilatesimi bitirdim 3. Haftaya dönüyorum
Banada bitane çakın bende başlayayımyaM MissHayaLet gobegımın ve sırtımdaki yagların yok oldugunu ve belimin inceldiğinı
cektımıstım önce sonrasını ya muhteşem
Pazartesi günü biraz modun düşüktü şimdi seni süper gördümNeye başlasam onu düşünüyorum basenlerım erısın ıstıyorum artık böyle onada etkılı olan bırsey kazım bana kaptanımGöbek gıdıyor ama basenler aynı durmus belimde incelmiş
Haftaya ikimiz spor eşi olalım ıstersen canısııBanada bitane çakın bende başlayayımya
Canım ben odun tasırken merdiven cıkarken yada süpürgeyi bile tutarken yoruluyorum artık şu 6 7 gündürBanada bitane çakın bende başlayayımya
Canım ablam ıncelldıgımı gördükçe mutlu oluyorum aslında tartıda cok az az eksiyi görüyorum ama sporun etkisinı hızlı bı sekıilde bu kadar gostercegını tahmin etmemiştimPazartesi günü biraz modun düşüktü şimdi seni süper gördüm
Çünkü sen çok güzel gidiyorsun geldiğinden beri sporun etkisi çok guzel belki tartıda eksi değilsin ama beden olarak inceliyosunCanım ablam ıncelldıgımı gördükçe mutlu oluyorum aslında tartıda cok az az eksiyi görüyorum ama sporun etkisinı hızlı bı sekıilde bu kadar gostercegını tahmin etmemiştim
Aynen önemli olanda bu benım ıcın son gaz devamkeeeÇünkü sen çok güzel gidiyorsun geldiğinden beri sporun etkisi çok guzel belki tartıda eksi değilsin ama beden olarak inceliyosun
Maşallah canımM MissHayaLet gobegımın ve sırtımdaki yagların yok oldugunu ve belimin inceldiğinı
cektımıstım önce sonrasını ya muhteşem
Maşallah
Alışma kalk kalk yürümeye alış ben yürüyore
Ne oldu kız senin jillanBanada bitane çakın bende başlayayımya
Neye başlasam onu düşünüyorum basenlerım erısın ıstıyorum artık böyle onada etkılı olan bırsey kazım bana kaptanımGöbek gıdıyor ama basenler aynı durmus belimde incelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?