- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #20.981
EeeeeKorbonhidrad ve protein iceriyor canim ama Diyette yenebiliyormuş
Bezelye yüksek karbonhidrat içerdiği düşüncesiyle diyetteki bireylerin öncelikli olarak vazgeçtikleri sebzelerin başında yer alır. Ancak bilinenin aksine oldukça tok tutucu bir alternatiftir100 gramında ortalama 18 gr. protein ve 4.5 gr. lif içerir. Protein içeriğiyle metabolizmayı destekler.
Afiyet olsun canımTahin, pekmez özünü kullandim, ama sekerli oldu 1yumurta,az vanilya az k.tozu,az sut az kakao un yok firina ama bildigin sufle
Sagol canim dene derim✌Afiyet olsun canım
Sagol canimafiyet olsun canım
Ben diyette sakincali saniyordum ama lifli oldugu icin diyette yenilebiliyormusKalori değeri yüksek olmayan bezelye, yağ oranı da düşük olduğundan dolayı diyette rahatlıkla tüketilebilir. Fazlalık kilolarını vermek isteyen kadınların diyetlerinde tercih edebilecekleri bezelyenin 100 gramında 4.5 gram lif ile 18 gram protein vardır.
Bilgilendirdim seniBen diyette sakincali saniyordum ama lifli oldugu icin diyette yenilebiliyormus
Kiymalı mis gibi yada rus salatasi mayonezsizKiz valla bezelye yenmiyor saniyordum
Tamam kuzu fırında deneyimSagol canim dene derim✌
Eki Görüntüle 3026484
Spor Koçunun hala yolu uzunsende az daha dayan dün bir bugün iki ha gayret basaracaksin
Cok zayıfsın
Sakin ol lutfen
Benimkiler çeteKız bizim de aynı durumlar hepsi çatlakminikte onlara uyuyor
Kaç kilosun canım boyun kaç?Cok zayıfsınbnımde birgun böyle olması dılegımle maşşlh sana
Bende tokAc hissediyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?