Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya sizin şaka yapmanıza şaşırmadım Pandoranın alınıp gitmemesine şaşırdım. Normalde doğruyu söyleyince gidiyorlarya
İşte biz doğruyu soyluyiruz seçme şansı onların ne demişler gerçekler acıdır

Canim ben 19sene önce düsuk yaptim ama ozamanlar bukadar hastanelerde ilgilenme yoktu
Adete gelirse aylarda etkili oluyor
Geçmiş olsun abla .ben iki sene içinde kimyasal ve boş gebelik geçirdim döngum uzun oluyor 46 günü geçti ay sonu hastaneye gidicem abla Allah razı olsun

Randevu aldım ay sonu gidicem . gercekden şu sıralar stresteyim .şuan adet söktürücü kullanıyorum hastaneye gideyim diye teşekkür ederim abla
Kız ne ablası yaslı mıyım ben be

Geçmiş olsun abla .ben iki sene içinde kimyasal ve boş gebelik geçirdim döngum uzun oluyor 46 günü geçti ay sonu hastaneye gidicem abla Allah razı olsun
Sagol kuzum
Sanada gecmis olsun insaAllah düzene girer ihmal etmeye gelmez

Kuzucum bunlar arastırıldı mı bence arastırma yapılmadan gebos olma cunku kan pıhtılaşma olabilir sperm dnasında sıkıntı olabilir

Gunaydin ortaaam sporuisafirlikte yapiyom bugün şansıma köfte varmış lannn keşke başka bişey isteseydim
Az ye aman
Koskocamaann bir amiiinnnn cekesim geldi
İnşaAllah kuzum benım
Bundan sonra yıkılan bok yesin

Dün bağırdım yeterbe duymadı devam etdi
Ben yere yapıştım onun gıkı çıkmadı
hele ben saçı bile bozulmuyor

Ben cilve yaparken kocam

Çok şükür birşeyim yok spor yaptımda dün
Aman allahım devam devamm pes etmek yok sakınnn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…