- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #21.621
Çok şükür birşeyim yok spor yaptımda dünKarnım kırpraşıyor
Geçmiş olsun canım neyin vardi
Gelmezse kendimi fururum
İşte biz doğruyu soyluyiruz seçme şansı onların ne demişler gerçekler acıdırYa sizin şaka yapmanıza şaşırmadım Pandoranın alınıp gitmemesine şaşırdım. Normalde doğruyu söyleyince gidiyorlarya
Umarım sadece Pandora arkadas icin gecerlidir
Peki cumartesi
Cumartesiyi iple çeken benYoksa sen tüm enerjini ödül için mi kullaniyorsun
Tabi ki evet rüyalarımda bile cips görüyorumYoksa sen tüm enerjini ödül için mi kullaniyorsun
Benim gibi arsızdır oBal buda doğrukadin inatla yemicem siz görursunüz diyor
Geçmiş olsun abla .ben iki sene içinde kimyasal ve boş gebelik geçirdim döngum uzun oluyor 46 günü geçti ay sonu hastaneye gidicem abla Allah razı olsunCanim ben 19sene önce düsuk yaptim ama ozamanlar bukadar hastanelerde ilgilenme yoktu
Adete gelirse aylarda etkili oluyor
Kız ne ablası yaslı mıyım ben beRandevu aldım ay sonu gidicem . gercekden şu sıralar stresteyim .şuan adet söktürücü kullanıyorum hastaneye gideyim diye teşekkür ederim abla
Sagol kuzumGeçmiş olsun abla .ben iki sene içinde kimyasal ve boş gebelik geçirdim döngum uzun oluyor 46 günü geçti ay sonu hastaneye gidicem abla Allah razı olsun
Kiz daha tanimiyor sopayla yaklasmasakKız ne ablası yaslı mıyım ben be
Kuzucum bunlar arastırıldı mı bence arastırma yapılmadan gebos olma cunku kan pıhtılaşma olabilir sperm dnasında sıkıntı olabilirGeçmiş olsun abla .ben iki sene içinde kimyasal ve boş gebelik geçirdim döngum uzun oluyor 46 günü geçti ay sonu hastaneye gidicem abla Allah razı olsun
Ama banaa ablaa dedii ben daha kücücüğümKiz daha tanimiyor sopayla yaklasmasak
Saygıdan yani . estağfurullah kaç yasindasin ki hanım efendi .Kız ne ablası yaslı mıyım ben be
Saygıdan yani . estağfurullah kaç yasindasin ki hanım efendi .
Tamam sakin olAma banaa ablaa dedii ben daha kücücüğüm
24 kuzucum cok gecmıs olsun bu arada kadın doguma gidip mutlaka testlerini yaptırSaygıdan yani . estağfurullah kaç yasindasin ki hanım efendi .
Ayn sağolun. Abla demeye korkuyumm donverler moverle sonraSagol kuzum
Sanada gecmis olsun insaAllah düzene girer ihmal etmeye gelmez
Az ye amanGunaydin ortaaam sporuisafirlikte yapiyom bugün şansıma köfte varmış lannn keşke başka bişey isteseydim
İnşaAllah kuzum benımKoskocamaann bir amiiinnnn cekesim geldi
Bundan sonra yıkılan bok yesin
Dün bağırdım yeterbe duymadı devam etdi
Ben yere yapıştım onun gıkı çıkmadı
Ben cilve yaparken kocam
Aman allahım devam devamm pes etmek yok sakınnnÇok şükür birşeyim yok spor yaptımda dün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?