- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #21.581
EvetGünaydın
Günaydın. Yatakta yatmak sayılıyorsa yaptım . Chloeye şırpıntıyı senmi söylemiştin? Az demişsin bacım anamı ağlatdı
Günaydın
Çok şükür kas ağrısı dışında iyiyimSen nasılsın? Çok özledim seni
Benden 3 gün önceydi ben 20 si olduğuma göre sende 17 si
Kolay gelsin canım
Günaydın canımsen nasılsın
Ahahhaha çok tatlısın canım valla var yemeyelim biz diyetteNiyesimi var abla. Baksana kırmızı Butttoonn gibi sınırları varrr yeni gelin izliyom ordan kaldı kirmizii Butttoonn
Nugget da yemeyin açlıktan olun amma yemeyin onu da yedim siz yemeyin günah valla Allah çarpar adamı burdakilerde kirbaclarBide nuget
AynnAhahhaha çok tatlısın canım valla var yemeyelim biz diyette
Nugget da yemeyin açlıktan olun amma yemeyin onu da yedim siz yemeyin günah valla Allah çarpar adamı burdakilerde kirbaclar
Bende yapsam bu kadın acaba ne istiyor deraklı gider benim adamın canım kocam özledim bak şimdi
Doğru hatırlamışım@Li_zigi 17 subatmis
Afiyet olsunGelelim zurnanin zirt dedigi yere,
Dün ne yedim
Ögle 14.00
Salata
4yk karabugday pilavi
Et sutuna corba
Ara 16.00
Yarim elma
Aksam 19.00
Salata
Ayran
4yk purinc pilavi
Kavurma
Bir dilim tt ekmek
Su 1 litre
Spor 4.000 adim
M MissHayaLet
E Elif_Eylul
Günaydın canım
Oo maşallah herkes menü paylaşıyor
Menu
KontroluCuma C.m.t Pazar P.z.t Salı Ç.r.b P.r.b M MissHayaLet E Elif_Eylul @karamel Latte @jtaime020626 C Chikolata_gozlum M Mavi Menekse D u t Aamine @Gozdem__ Pandora27 @Mevsim_bahar83 @suspushanimcim @HuZuNMeLeGi @zmfaze N Nur_1335 @Noisy Girl
Günaydın canımGünaydın hatunlarnasılsınız bugün keyifler yerindedir inşallah enerjiniz gene tavan sabah sabah
Günaydın poncigim
Nugget da yemeyin açlıktan olun amma yemeyin onu da yedim siz yemeyin günah valla Allah çarpar adamı burdakilerde kirbaclar
Doğru hatırlamışım
Afiyet olsun
Oo maşallah herkes menü paylaşıyor
Eline sağlık abla
Günaydın canım
inşallah
Gunaydin ortaaam sporuisafirlikte yapiyom bugün şansıma köfte varmış lannn keşke başka bişey isteseydimGüüüüünnnaaayyyyddddıııınnnnsabah sabah kımler sporun yarısını yptı bakalım BENNN BENNN
Koskocamaann bir amiiinnnn cekesim geldiRabbım isteyene versin bebe
Susam bile yemem artikAkşam burada susamlardan yol olduher yeri simit kokusu sardi 5 haftadan beri simit yemiyorum ya
Dün bağırdım yeterbe duymadı devam etdiEvetdaha ılk günün bu canısıı daha da artıyor şırfıntının
Sen beni dinle tahin yeSusam bile yemem artik
Kuzu düşük yapmadım bilmiyorum ama hormanal olabilir sıkma canını yakında olursun stres daha çok etkiliyor geçmiş olsun tatlımAblalar birşey diyicem .bir konu açtım kimse cvp vermedi konu dışı ama yardımcı olur musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?