- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #21.601
Canımcım hemen baktım konuna düşük konusunda tecrübem yok ama stres yapmıs olabilir misin acaba ya da bir kadın doguma gidip ultrason ve hormon testine girsenAblalar birşey diyicem .bir konu açtım kimse cvp vermedi konu dışı ama yardımcı olur musunuz?
Ödülü almayın bacım yaziktirYooo yoo ben vazgeçtim kaptanımödem filan istemıyom -2istıyorum bu hafta bennn 🗣🗣
Bende yapsam bu kadın acaba ne istiyor derya da kadın kafayı yedi
Geçmiş olsun canım. Bir bilgim yok malasef .Ablalar birşey diyicem .bir konu açtım kimse cvp vermedi konu dışı ama yardımcı olur musunuz?
Bu ekip onun için varKızı pişman etdiler
Umarım sadece Pandora arkadas icin gecerlidirBu hafta cuma ödülüde iptal
Karnım kırpraşıyorOlursun bende bekle bekle anca geldi
Geçmiş olsun canım neyin vardiGünaydın
Günaydın. Yatakta yatmak sayılıyorsa yaptım . Chloeye şırpıntıyı senmi söylemiştin? Az demişsin bacım anamı ağlatdı
Günaydın
Çok şükür kas ağrısı dışında iyiyimSen nasılsın? Çok özledim seni
Benden 3 gün önceydi ben 20 si olduğuma göre sende 17 si
Kolay gelsin canım
Gelmezse kendimi fururumNeden gelmesinki
Canim ben 19sene önce düsuk yaptim ama ozamanlar bukadar hastanelerde ilgilenme yoktuAblalar birşey diyicem .bir konu açtım kimse cvp vermedi konu dışı ama yardımcı olur musunuz?
Ya sizin şaka yapmanıza şaşırmadım Pandoranın alınıp gitmemesine şaşırdım. Normalde doğruyu söyleyince gidiyorlaryaAfiyet olsun diyip gecemedik
Yoksa sen tüm enerjini ödül için mi kullaniyorsunUmarım sadece Pandora arkadas icin gecerlidir
Randevu aldım ay sonu gidicem . gercekden şu sıralar stresteyim .şuan adet söktürücü kullanıyorum hastaneye gideyim diye teşekkür ederim ablaCanımcım hemen baktım konuna düşük konusunda tecrübem yok ama stres yapmıs olabilir misin acaba ya da bir kadın doguma gidip ultrason ve hormon testine girsen
Cumartesi devamPeki cumartesi
Teşekkür ederim abla sorun değilGeçmiş olsun canım. Bir bilgim yok malasef .
Bal buda doğruYa sizin şaka yapmanıza şaşırmadım Pandoranın alınıp gitmemesine şaşırdım. Normalde doğruyu söyleyince gidiyorlarya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?