- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #21.681
He kalkayım diyorum yavaştanOoo maşallah Birtek ben böyle sanıyordum. Kendimi ama her evde ayniymisss dagitsinlar anammm nasıl olsa kalkacaz birazdn
InsaAllah geç olmadan kıymetimi bilir kendisi ne diyim kuzumHayat bu herkesin bi sınavı var. Sen güçlü dur kimseye ezdirme kendini
Kalkmak lazım yavaştan artık akşam oldu sankiHe kalkayım diyorum yavaştan
Ben daha icemedimBisey
Bitti 2.ci kahvemi iciyorum
Kavanozla yermisimSen beni dinle tahin ye
Allah razı olsun kaptanimBu hafta cuma ödülüde iptal
Ben öyle şeye alinmam ders çıkarır oturum bacım gerçekler acıdır aynada bakınca kendime mutlu olmuyom siz soylemenizle alinacaksam eğer önce akrabalarimi oldurmem lazimİşte biz doğruyu soyluyiruz seçme şansı onların ne demişler gerçekler acıdır
Tamam artık basla bittiyse herşeyBugün küsüratsız tertemiz 70 kilo yu gördüm
Aslında yemiyorum kuzu cidden anlamıyorum yesem derim dün sadexe 5 kaşık makarna yedim çikolata felan bile yemiyorum değişik bu kiloTamam artık basla bittiyse herşey
İşte kimisi o gerçekleri kabul etmiyor canım sözüm sana değil zaten. Bazı insanlara birşey demeye gelmiyor ne yazık ki.Ben öyle şeye alinmam ders çıkarır oturum bacım gerçekler acıdır aynada bakınca kendime mutlu olmuyom siz soylemenizle alinacaksam eğer önce akrabalarimi oldurmem lazim
Sagol kuzumAfiyet bal şeker olsun
Gec kahvaltı yaparsan icemezsinBen daha icemedim
Tek başıma götürmedim görsün diye sabah 8 de uyandırdımGeçmiş olsun canımsen simdi o kocanin gözune sok bence bunu
Hoşgeldin canım çok sevindimIyilesmis olarak geldim
Allah bir daha yaşatmasın ikizimsuyumBiliyorum habersiz bıraktım sizi ama ev içi ve sağlık problemim vardı maalesef psikolojik olarak sıkıntılıydımağrım gecti çok şükür ilaçlar fayda etmeye başladı ağrı geçince kendimi daha mutlu hissediyorum
Teşekkürler canım
Teşekkürler canımGünaydın
Günaydın. Geçmiş olsun Rabbim şifa versin
Günaydın canım
Günaydın. Geçmiş olsun kuzum .
Çok şükür hoşgeldin
Günaydın kıss
Günaydın canım
Sağol canım sizede geçmiş olsunTeşekkür ederim
Sağol kaptanım
Ya Rabbim banada nasip et inşAllah.
Benimkilerde hasta çok geçmiş olsun
Amin Allah razı olsun
Evden çıkmadan içeyim pek fayda edeceğini sanmıyorum ama
Sağol canım
İlaçlar da etki eder canım şimdi.Aslında yemiyorum kuzu cidden anlamıyorum yesem derim dün sadexe 5 kaşık makarna yedim çikolata felan bile yemiyorum değişik bu kilo
Sağol bacımsu idare ederler işte kiz hem burun spreyi hemde göz damlası verdi çok zor olcak izin vermiyorlar eşim yardım etti de o yokken napcamGurbettt42 geçmiş olsun ikizimsuyum nasıl oldu kuzular
Kavanozla yermisim
Nedemek sırf senin icinAllah razı olsun kaptanim
Bugün küsüratsız tertemiz 70 kilo yu gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?