- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #21.721
Abla listesiz devam edeyim mi ben bir süre@Li_zigi basliyomusun diyete daha vakit varmi
Tamam geldimIftira kendine gel
Gitmem daha da bütün çileyi ben çekiyorumSağa sola git bidaha o cocuklar dahada hasta olsun
Allah bana sabır onlara da akıl fikir versinAmin insaAllah sağol bacımsuyum❤
Bitince rahatlarım insaAllah
Ay bilmem mi kuzum ta aminenin gözüne damla damlatiyorum mecbur göz muayenesinde zor zaptediyorumyazık günah şu çocuklara cidden bu kadar insanlıktan yoksun olunmaz ki
Abla çocuklar iyilessin eşi olacak yine gönderecek
Gitmem ki bayrama kadar çok göndermek istiyorsa kendi gitsin aynen böyle diycemHem hilal cekiyor hem cocuklar
Canim sen nasil istersen 75 cikinca gelirsinAbla listesiz devam edeyim mi ben bir süre
TeşekkürlerTamam geldim
Kayısı çayı falan ic ablam belki faydası olurEnson pazartesi ciktim wcye
Karnım davul gibi şiş
Ben diyecektim 72 diyeCanim sen nasil istersen 75 cikinca gelirsin
Yok artıkın daha nelerCanim sen nasil istersen 75 cikinca gelirsin
Kiz benimde ortim yok gel cumaya kadar ne verirsek orti olalım herkesi utandiralimAbla listesiz devam edeyim mi ben bir süre
Çıkssss hap ve çay bekliyorum gelsin diyeKayısı çayı falan ic ablam belki faydası olur
O iddia başıma bela oldu gerci benim ki şu kafayla insemde alırmı bilmiyorumBen diyecektim 72 diyesen 75 dedin iddiayı da kazanamicak bu gidişle
Ben daha cok yaşıcamBen diyecektim 72 diyesen 75 dedin iddiayı da kazanamicak bu gidişle
Yok artıkın daha neler
Hiç öyle deme 69 gittin nerdeyse 70geldinYok artıkın daha neler
Gelir hemen umarımÇıkssss hap ve çay bekliyorum gelsin diye
2 gün de miKiz benimde ortim yok gel cumaya kadar ne verirsek orti olalım herkesi utandiralim
Söz vermekO iddia başıma bela oldu gerci benim ki şu kafayla insemde alırmı bilmiyorum
Tamam ben erken ölürümBen daha cok yaşıcam
TövbeTamam ben erken ölürüm
Söz verdi de işte dün diyor ki 80 oldun mu yok çüşş dedim yaniSöz vermek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?