- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #21.701
Geçmiş olsun canımSağol bacımsu idare ederler işte kiz hem burun spreyi hemde göz damlası verdi çok zor olcak izin vermiyorlar eşim yardım etti de o yokken napcam
Iyi yapmissin iyi olucaklar 2güne canim merak etmeTek başıma götürmedim görsün diye sabah 8 de uyandırdım
Hoşgeldin canım çok sevindim
Allah bir daha yaşatmasın ikizimsuyum
Teşekkürler canım
Teşekkürler canım
Sağol canım sizede geçmiş olsun
Amin inşallah ablamGeçmiş olsun canıminşallah çabuk toparlanirlar kuzular.
İnşaAllah ablamIyi yapmissin iyi olucaklar 2güne canim merak etme
Cocuklar hasta biz hastaİnşaAllah ablamalerjik olabilir dedi doktor kulak burun boğaz'a da götür istersen dedi kiz bi gör çocukların yüzü değişti 1 günde
Aynen öyle abla geçmedi bi türlü bu hastalıkCocuklar hasta biz hasta
Sağa sola git bidaha o cocuklar dahada hasta olsunAynen öyle abla geçmedi bi türlü bu hastalık
Amin insaAllah sağol bacımsuyum❤Tek başıma götürmedim görsün diye sabah 8 de uyandırdım
Hoşgeldin canım çok sevindim
Allah bir daha yaşatmasın ikizimsuyum
Teşekkürler canım
Teşekkürler canım
Sağol canım sizede geçmiş olsun
Bitince rahatlarım insaAllahİlaçlar da etki eder canım şimdi.
Ay bilmem mi kuzum ta aminenin gözüne damla damlatiyorum mecbur göz muayenesinde zor zaptediyorumSağol bacımsu idare ederler işte kiz hem burun spreyi hemde göz damlası verdi çok zor olcak izin vermiyorlar eşim yardım etti de o yokken napcam
Abla çocuklar iyilessin eşi olacak yine gönderecekSağa sola git bidaha o cocuklar dahada hasta olsun
Hem hilal cekiyor hem cocuklarAbla çocuklar iyilessin eşi olacak yine gönderecek
Allah merhamet versin ne diyim insan çocuklarına üzülür acırHem hilal cekiyor hem cocuklar
Yazık günah işte cocuklarin düzeni bozuldu mi muhakkak hastalık geliyor peşinden.Allah merhamet versin ne diyim insan çocuklarına üzülür acır
Bnde ortimee cok guvenıyorumm
Sabah sabah ne konuşmuşsunuz beee
Aaa kimSabah sabah ne konuşmuşsunuz beee
Kim diyenlerAaa kim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?