Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Afiyet olsun yalniz bebege gaz olmaz mi bide tarif verebilir misin nasil yapacaksin? Evde lahana vardi sauerkraut yapacaktim ama biraz corba da yapabilirim.
canım dıyetteyken cok yaptım da yedım bı zararı olmadı bebegıme ama lahana havuç sogan baharat azda domates salcası koyuyorum üstü basa su hepsını düdüklüye atıyom pistıgı zaman da bı blend ediyorum bu kadar

Şu surata bak hele
Cok datluyum dime
Gecmis olsun kuzucuklara.

Ben oyleyim bekliyorum.

Niye kilo almasini istiyor ki esi
Teşekkürler canım
Sen hangi kilo mutluysan öyle devam et canım
Tabikide incecik olmayı seviyore
Bugün ne yapcaniz kizlar ? Evde karnibahar var yine kisir yapayim diyorum , cocuklar da seviyor yiyor.
Mantar yapmayı düşünüyorum
Tamam sende aradan çıkarsın

Tamamdır hele bir gelsinde

Bende el çok bu aralar isteyene dağlta bikirim

Hangi el o el canım

Cuma günü inşallah güzel sonuçlar Alaçam çıktım sitede 4 tür attım daha atardım da kızım durmadı annem cagirdi
Maşallah canım vakit buldukça bol hareket yap kilo gitmese bile sıkılaşma oluyor kendini daha iyi hissedeceksin ve kilo verirken vücut salma yapmayacak.
1 tatlı kaşığı kafi çok çok 2 tatlı kaşığı olur
Evet canım
Faydama olacaksa söyleyin valla
Kuzu zaten ne söylüyorsam hepsi sizin iyiliğiniz için kilo verince bunu daha iyi anlayacaksiniz

Evde zaten hiç durmuyorum hareketlerimi yapıyorum ip atliyorum dans ediyorum kiloları da verdim mi misss

Evde zaten hiç durmuyorum hareketlerimi yapıyorum ip atliyorum dans ediyorum kiloları da verdim mi misss
Verirsin kuzu her hafta kendine bir hedef koy ve o hedefi cuma geçmeye calis

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…