- 17 Kasım 2020
- 3.501
- 17.199
- 158
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #21.781
canım dıyetteyken cok yaptım da yedım bı zararı olmadı bebegıme ama lahana havuç sogan baharat azda domates salcası koyuyorum üstü basa suAfiyet olsun yalniz bebege gaz olmaz mibide tarif verebilir misin nasil yapacaksin? Evde lahana vardi sauerkraut yapacaktim ama biraz corba da yapabilirim.
Tamam abla daha sımdı var sımdı kullanırım bıtınce haberınız olur zatenTamam canim gece gir menu paylas cumada bildirim yaparsin
Tamam canım unutmayız sen de kendine hakim ol dikkat etTamam abla daha sımdı var sımdı kullanırım bıtınce haberınız olur zatenbenı unutmayın haaa
Cuma günü inşallah güzel sonuçlar Alaçam çıktım sitede 4 tür attım daha atardım da kızım durmadı annem cagirdi
1 tatlı kaşığı kafi çok çok 2 tatlı kaşığı olurO da tehlikeli
Cok datluyum dimeŞu surata bak hele
Teşekkürler canımGecmis olsun kuzucuklara.
Ben oyleyim bekliyorum.
Niye kilo almasini istiyor ki esi
Tabikide incecik olmayı seviyoreSen hangi kilo mutluysan öyle devam et canım
Mantar yapmayı düşünüyorumBugün ne yapcaniz kizlar ? Evde karnibahar var yine kisir yapayim diyorum , cocuklar da seviyor yiyor.
Tamam sende aradan çıkarsın
Hangi el o el canımTamamdırhele bir gelsinde
Bende el çok bu aralar isteyene dağlta bikirim
Faydama olacaksa söyleyin vallaİşte kimisi o gerçekleri kabul etmiyor canım sözüm sana değil zaten. Bazı insanlara birşey demeye gelmiyor ne yazık ki.
Maşallah canım vakit buldukça bol hareket yap kilo gitmese bile sıkılaşma oluyor kendini daha iyi hissedeceksin ve kilo verirken vücut salma yapmayacak.Cuma günü inşallah güzel sonuçlar Alaçam çıktım sitede 4 tür attım daha atardım da kızım durmadı annem cagirdi
Evet canım1 tatlı kaşığı kafi çok çok 2 tatlı kaşığı olur
Kuzu zaten ne söylüyorsam hepsi sizin iyiliğiniz için kilo verince bunu daha iyi anlayacaksinizFaydama olacaksa söyleyin valla
Evde zaten hiç durmuyorum hareketlerimi yapıyorum ip atliyorum dans ediyorum kiloları da verdim mi misssMaşallah canım vakit buldukça bol hareket yap kilo gitmese bile sıkılaşma oluyor kendini daha iyi hissedeceksin ve kilo verirken vücut salma yapmayacak.
Evet canım
Kuzu zaten ne söylüyorsun hepsi sizin iyiliğiniz için kilo verince bunu daha iyi anlayacaksiniz
Verirsin kuzu her hafta kendine bir hedef koy ve o hedefi cuma geçmeye calisEvde zaten hiç durmuyorum hareketlerimi yapıyorum ip atliyorum dans ediyorum kiloları da verdim mi misss
Karabuğday pilavı,sebze yemeği, çoban salata yoğurtBugün ne yapcaniz kizlar ? Evde karnibahar var yine kisir yapayim diyorum , cocuklar da seviyor yiyor.
Toplu hedef koyuyomVerirsin kuzu her hafta kendine bir hedef koy ve o hedefi cuma geçmeye calis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?