- 15 Kasım 2020
- 13.110
- 71.813
- 548
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #21.741
Olsun kiz ne giderse dikkat edersek grm gider illa hemen gitcek diye bişey yok kaptanımız takım kuracak cuma günü2 gün de mi
Kuzu 2 gün de 100 200 kabulseniz sıkıntı yokOoooo sen daha baştan böyle diyorsan
Söz verdi de işte dün diyor ki 80 oldun mu yok çüşş dedim yani
Bak işte sen devam et böyle 80 de Olcan adam zevk alıyor seni böyle görmekten dört köşeSöz verdi de işte dün diyor ki 80 oldun mu yok çüşş dedim yani
Tamm tamm ikna oldumOlsun kiz ne giderse dikkat edersek grm gider illa hemen gitcek diye bişey yok kaptanımız takım kuracak cuma günü
Sen bu lafa halaaa listesiz devam edeyimmi diyosun Afferim tugbaKuzu 2 gün de 100 200 kabulseniz sıkıntı yok
Kuzu 2 gün de 100 200 kabulseniz sıkıntı yok
Beyin yanmış onun belliSen bu lafa halaaa listesiz devam edeyimmi diyosun Afferim tugba
Tamam işte benim ikizimsuyum yola devam durmak yok herkesi çatır çatır catlatalim herkes derken yanlış anlaşılmasın çevremizdekilere diyorumTamm tamm ikna oldum
Onlara kalsa hep zayifiz zaten bebelerin bıraktıklarını yesek aldık gittiBenim anamda halen biraz kilo al diyor
İnadına zayıfla alırsa yüzüne fırlatırsınO iddia başıma bela oldu gerci benim ki şu kafayla insemde alırmı bilmiyorum
Ay kız bunun hiç hırsı kalmamış yaİnadına zayıfla alırsa yüzüne fırlatırsın
Al müsait yerine tak derdimAy kız bunun hiç hırsı kalmamış yasalmış gitmiş iyice
Tamam el birliğiAl müsait yerine tak derdim
Kızı üzmüş hırs mırs kalmamış kendine getirmek gerek Tuğbaayıı
Aynen valla 65 olmuşum diyorum diyor olsun olsun çok zayıfladın al birazOnlara kalsa hep zayifiz zaten bebelerin bıraktıklarını yesek aldık gitti
Beni de eliniz değmişkenTamam el birliğiile şunu zayiflatacagiz
Şu surata bak heleBeni de eliniz değmişken
Gecmis olsun kuzucuklara.Aynen öyle abla geçmedi bi türlü bu hastalık
Enson pazartesi ciktim wcye
Karnım davul gibi şiş
Niye kilo almasini istiyor ki esiBak işte sen devam et böyle 80 de Olcan adam zevk alıyor seni böyle görmekten dört köşe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?